Skocz do zawartości
IGNORED

Pomóżcie szatynce:) kolumny-wzmac-komp

kompatybilna

Rekomendowane odpowiedzi

Walery. Nie napinaj się tak emocjonalnie, bo będziesz miał kłopoty ze wzwodem:) Nie sądziłam, że na forum STEREO są tacy mono goście z poczuciem humoru o jakości adapteru Bambino. Kończmy zatem tę wymianę uprzejmości dalszego wstydu oszczędzając. Buraki do chrzanu! Pozostałym Panom - bardzo dziękuję za rady i linki.

> kompatybilna

To jednak Ty zaczęłaś nie tylko wątek ale i to, co i mnie, i innym bardzo sie w nim nie podoba. Przypomnę, Ci początek Twojego wpisu: "Tak więc zapolowałam na Diory Polaris. Śliczne dzięki za poradnictwo, a panom o skłonnościach analfabetycznych uprzejmie donoszę, że..." To i do mnie piło (to o skłonnościach analfabetycznych), i na tę zaczepkę odpowiedział Walery. Miast albo przyznać mu rację, albo wykręcić się dowcipem... A co Ci będę przypominał. Sama przeczytaj swój kolejny wpis! To Ty rozpoczęłaś pyskówę. Panuj proszę trochę nad sobą!

>Rafał A jednak mylisz się, bo docinki rozpoczęli Kazik i Seba. Starzy, doswiadczeni forumowicze, a nie mogą się powstrzymać od robienia śmietnika. Trudno się dziwić rozdrażnieniu Kompatybilnej, choć może niezbyt trafnie adresowanemu. Jestem zdania, że wszyscy powinniśmy raczej starać się zachować spokój i powstrzymywać się od nie sprowokowanych złośliwości, tym bardziej w stosunku do nowych osób na forum.

• Redaktorzy

Cholender, a ja chciałem tylko pomóc... I w efekcie facetka, w której kompatybilność zresztą powątpiewam, zaopatrzyła się w łomoty od świętej pamięci Diory, zamiast porządnych Tannoyów. Wszystko przez ten bałagan na biurku.

McGyver wyluzuj, śmieszy mnie facet podający się za kobietę i nic na to nie poradzę. Chociaż nowsza metoda testów wzmacniaczy do 750 zł jest jeszcze zabawniejsza, bo nowa

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.