Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki nauszne głównie do PC (gry, muzyka, film)

MiFa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mając wolny dzień postanowiłem poszukać sobie słuchawek nausznych do PC. Przeglądnąłem kilka stron, aukcji, testów i krótko mówiąc zgłupiałem.

Obecnie posiadam Logitech F540 bezprzewodowe. Ale po sprzedaży konsoli ta ich bezprzewodowość z komputerem stacjonarnym mnie z dnia na dzień męczy.

Chcę się dowiedzieć i poznać jakieś sugestie ludzi, którzy znają się trochę na tym.

Potrzebuje słuchawek nausznych w kwocie nie przekraczającej 600 PLN, używał ich będę do gier, filmów i muzyki mniej ponieważ do PC'ta mam wpięty aplituner z kompletem głośników 5.0.

Oglądałem kilka rodzai słuchawek "gameingowych" w systemie 5.1, 7.1 z swoją kartą dźwiękową, ale te które przykuły moją uwagę nie są dostępne w Polsce i kosztują ponad 600 zł.

Teraz moje pytanie.

Szukać czegoś z mikrofonem, czy lepiej kupić dobre słuchawki a np mikrofon zewnętrzny za kilka zł.

Jaka jest różnica między słuchawkami tzn dla graczy z swoimi kartami dźwiękowymi na usb a słuchawkami z wyjściami jack.

Temat słuchawek jest dla mnie całkiem obcy, obecne logitechy są całkiem całkiem, ale kilka aspektów w nich mnie irytuje (np. nie w pełni działający mikrofon pod PC, oraz bezprzewodowość obecnie jest mi niepotrzebna).

Proszę o pomoc, jestem otwarty na propozycje.

pozdrawiam Mateusz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.