Jump to content
IGNORED

Słuchawki nauszne głównie do PC (gry, muzyka, film)

MiFa

Recommended Posts

Witam, mając wolny dzień postanowiłem poszukać sobie słuchawek nausznych do PC. Przeglądnąłem kilka stron, aukcji, testów i krótko mówiąc zgłupiałem.

Obecnie posiadam Logitech F540 bezprzewodowe. Ale po sprzedaży konsoli ta ich bezprzewodowość z komputerem stacjonarnym mnie z dnia na dzień męczy.

Chcę się dowiedzieć i poznać jakieś sugestie ludzi, którzy znają się trochę na tym.

Potrzebuje słuchawek nausznych w kwocie nie przekraczającej 600 PLN, używał ich będę do gier, filmów i muzyki mniej ponieważ do PC'ta mam wpięty aplituner z kompletem głośników 5.0.

Oglądałem kilka rodzai słuchawek "gameingowych" w systemie 5.1, 7.1 z swoją kartą dźwiękową, ale te które przykuły moją uwagę nie są dostępne w Polsce i kosztują ponad 600 zł.

Teraz moje pytanie.

Szukać czegoś z mikrofonem, czy lepiej kupić dobre słuchawki a np mikrofon zewnętrzny za kilka zł.

Jaka jest różnica między słuchawkami tzn dla graczy z swoimi kartami dźwiękowymi na usb a słuchawkami z wyjściami jack.

Temat słuchawek jest dla mnie całkiem obcy, obecne logitechy są całkiem całkiem, ale kilka aspektów w nich mnie irytuje (np. nie w pełni działający mikrofon pod PC, oraz bezprzewodowość obecnie jest mi niepotrzebna).

Proszę o pomoc, jestem otwarty na propozycje.

pozdrawiam Mateusz.

Hidden Content

Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

wykrzyknik.png

AdBlock blocking software detected!

Our website lives up to the displayed advertisements.
The ads are thematically related to the site and are not bothersome.

Please disable the AdBlock extension or blocking software while using the site.

Registered users can disable this message.