Skocz do zawartości
IGNORED

Marantz 15s2 czy wart swojej ceny?

on81

Rekomendowane odpowiedzi

Potwierdzam, słyszałem ten model Marantza z kolumnami trudniejszymi niż te w tytule i znakomicie dawał sobie radę. Ba, nawet niższy model Ki Pearl Lite świetnie wysterowuje u mnie Xaviany o niskiej skuteczności 86db. Natomiast prawdziwa poezja, to szczytowy PM11s3 - ten poradzi sobie z każdymi kolumnami.

Wszędzie ta sama gadka, denon pma2020ae.

Ok juz wszyscy wiedzą, że jest cudowny, że go masz, ale daj wybrać reszcie coś innego :D

Wiesz , nie każdy ma STXy i musi je tłamsić zamulającym NADem .

Wzmacniacz ma zasilacz, a w zasilaczu są kondensatory, całkiem duże kondensatory. Więc prądu w tych kondensatorach jest wystarczająco dużo, żeby starczyło na kilka mocnych walnięć basu i perkusji nawet po wyciągnięciu kabla z gniazdka

A kondensatory ładują się w nocy przez światło księżyca i później wzmacniacz oddaje więcej mocy niż pobiera . Mozna na noc postawić go na parapecie i odkręcić obudowę . Tak się naładują że z 2 dni będzie grał bez prądu ....

Sorry - nie mogłem się powstrzymać :)

Potwierdzam, słyszałem ten model Marantza z kolumnami trudniejszymi niż te w tytule i znakomicie dawał sobie radę. Ba, nawet niższy model Ki Pearl Lite świetnie wysterowuje u mnie Xaviany o niskiej skuteczności 86db. Natomiast prawdziwa poezja, to szczytowy PM11s3 - ten poradzi sobie z każdymi kolumnami.

Czy słyszałeś jakieś większe kolumny Vienna ?

Nie Xaviany i nie " trudniejsze " ale duże Vienny ?

To są kolumny które dobrze grają z bardzo mocnymi wzmakami .

PM11S3 - piękny wzmak .

Ale tu mocno przesadziłeś

PM11s3 - ten poradzi sobie z każdymi kolumnami.

W podobnej cenie jest Krell KAV500i - to jest wzmak który poradzi sobie z prawie każdymi kolumnami .

No ja w sumie też,co do tematu to gość pytał o opinie a dostał lekcje fizyki

Dobrze, że to była tylko fizyka :D. Są i mniemani psychiatrzy .. :D

Accuphase P-450, Visaton Couplet, Visaton Conga, Asus Xonar Essence ONE

Tacy userzy co piszą nie na temat powinni dostawać wychowaczego bana na jakiś czas.

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Pytanie czy wart swojej ceny a tu.. blablabla... blablabla i tak przez dwie strony o wszyskim tylko nie o tym co trzeba. Chłopak jak nie wiedział tak nie wie czy warty tej ceny :)

Z resztą ja też bym chciał się dowiedzieć czy wart.

Stereo Cayin A70 MKII, Marantz 67SE, Studio Hertz 16 Minas Anor 2,5III

Kino Yamaha 767, Blu-ray Panasonic, Himedia 600, Dali concept 1, JBL ES 150, Epson TW 3200

Pytanie czy wart swojej ceny a tu.. blablabla... blablabla i tak przez dwie strony o wszyskim tylko nie o tym co trzeba. Chłopak jak nie wiedział tak nie wie czy warty tej ceny :)

Z resztą ja też bym chciał się dowiedzieć czy wart.

Wart . Bardzo ładny , ładnie wykonany i na porządnych elementach .

Ale nie do tych Vienn .

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.