Skocz do zawartości
IGNORED

Temat/katalog wspólne zamówienia el.

rekin

Rekomendowane odpowiedzi

Kaszio, różnica jest widoczna jak na dłoni, Morel jest dużo ładniejszy z wyglądu niż KT19 :-)))

Gra też bardzo dobrze, niemal jak Dynaudio, które już nie są dostępne luzem. Będzie wymagał przerobienia zwrotnic.

Proponuję jednak założyć nowy wątek.

OK, oto propozycje cenowe na kondensatory do GC z TME/Farnell (musze zamowic ok. 50szt. kazdej wartosci, inaczej bedzie drozej):

Rubycon ZL 1000uF/50V 11.5zl/brutto

Panasonic FC 1200uF/50V 11.5zl/brutto (1000uF chwilowo niedostepne)

Z diodami BYV26C nie bedzie problemu. Przy zamowieniu 50szt cena to 0.67zl/szt.

Czekam na zgloszenia na priva, musze szybko zlozyc zamowienie, zeby zgrac sie mniej wiecej w czasie z odbiorem drukow do GC ;)

~ jagusz

Tym razem nie. Ale pomalu mozemy organizowac zamowienie na inne wartosci. Po prostu nie chce miec zbyt duzego balaganu, a mam jeszcze do rozeslania druki pod GC ;)

Czy może ktoś z Szanownych Forumowiczów posiada na zbyciu cztery rezystory caddock MK132 22k? Nigdzie tego za rozsądne pieniąde nie mogę znaleźć:(, a chętnie spróbowałbym oryginalnej konfiguracji GC...

Dzieki sympatycznemu zbiegowi okolicznosci mam na zbyciu jeszcze jeden potencjometr Alpsa RK18 2x20k jak ktos chce to niech skrobnie na priva [email protected] koszt 54zł z poczta polską

Szukam jednego konda Panasonic FC 100uF/50V... wiem, że z jednym najgorzej ale może ktoś ma i pomoże?

W zamian mogę przesłać też FC 100uF/16V lub 220uF/16V lub 1uf/50V (2 szt).

• 2 tygodnie później...

Witam.

Poszukuję potencjometrów sterowanych silniczkiem.

Może wiecie gdzie takie cudo można w Polsce kupić?

Znalazłem w Madralu ale chyba trochę drogo.

A może jakaś inna alternatywa?

Pozdrowienia.

>Wiki

mam taki jeden alpsik z silniczkiem. ma 2x100k i charakterystykę logarytmiczną. dodatkowo w całym tym ustrojstwie zamontowana jest diódka. były montowane kiedyś w wyższych modelach wzmacniaczy SONY. zresztą pudełko śiadczy, że jest to część zamienna produkowana właśnie dla soniarzy.

jakbyś był zainteresowany to proszę o kontakt na priva.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.