Skocz do zawartości
IGNORED

gdzie jest yabadabadoo?

mike27

Rekomendowane odpowiedzi

Dopisalem sie wlasnie do Opinii z jedna czarna pieknoscia ale nie bylo wytworni co ja mam na CD wiec prosze Pan Administratora by dodal Capitol bo jak nie to nie wiem czy juz Sony Capitol kupilo czy jeszcze nie. Na razie wiec na wszelki wypadek jest Sony. Ta inna czarna pieknosc co ja dopisalem poprzednio to takze nie ma takiej wytworni jaka jej ta plyte zrobila. Szkoda. Ale Pan Administrator moze to poprawi.

• 3 tygodnie później...

yabadabadoo => fajny ten tekst w nowym numerze HI-FI, ale pisaleś z wyraźną rezerwą, czyżby redaktor naczelny patrzył ci na ręce :-)

Na forum byłeś bardziej otwarty, wracaj do nas !!!

Pozdrawiam

czy mozna ten felieton znalezc gdzies w necie? a moze kto moglby mi go zeskanowac i przeslac? bo bardzo chetnie bym kupil i przeczytal, ale niestety nie mam szans tutaj na kupno Hi-Fi.

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

-> gutekbull

adres wyslalem. z gory dziekuje.

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

Yabadabadoo sobie pisze felietony dla HiFi i M, a Józwa się tłumaczy na forum za HiFi i M. Coś tu jest nie tak. Jeszcze się okaże, że po wprowadzeniu nowych/stałych pozycji rozśmieszająco-denerwujących (jednych to śmieszy innych wnerwia) pismo zanotuje wzrost sprzedaży i wogóle zaczną drukować tylko felietony zamiast testów i opisów sprzętu. Pewnie trochę przesadzam, ale tak się kiedyś zastanawiałem co sobie myśli człowiek decydujący o tym co ma się ukazać w jakiś piśmie (i to nie tylko w naszej branży). Jestem pewien że nie raz mieli (ci szanowni NADRedaktorzy) niezły ubaw jak któryś z czytelników łyknął jakiegoś knota i rozpoczął wielką dyskusję na łamach pisma (zwiększając nakład, bo inni kupili aby poczytać tego tłumoka co się przejął jakimś knotem). A numery się sprzedają ku uciesze ubawionych (w czym sam mam udział jako kupujący). 8-)

• 3 lata później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.