Skocz do zawartości
IGNORED

WEISS Medus + Man301

Gość jarek&ania

Rekomendowane odpowiedzi

A nie prościej sprzedawać na sztuki po 13 950 ( jak zapowiadano ), a nie po 2 sztuki w komplecie za 27 900 ? :)

ale wtedy wyglądało by to tak :)

4d7944e8d3b21.jpg

Cena 13k była nierealistyczna od samego początku.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Wszystko zalezy od dzwieku- jak bedzie w lidze w20, to cena bedzie okazyjna, jak blizej x100 to rynek uzna ja za malo atrakcyjna.

Ja zycze Marcinowi, aby to byl ten pierwszy przypadek.

Konto w trakcie usuwania

no coz, jednak drogo, moze jakas tansza opcja?ps oczywiscie w porownaniu do w20 jest tanio, ale trzeba pamietac, ze cena w20 to przegiecie

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Autokorekta do postu nr #41, sluchalem koncertow Beethovena i Brahmsa. Z Rostropowiczem na wiolonczeli i Oistrachem na skrzypcach. Sorry za pomylke.

Konto w trakcie usuwania

Myślę, że dla członków forum mogli by zrobić jakąś promocję ;)

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Zanim bedziecie wyskakiwac z kasy jak ten ślepy koń może najpierw lepiej posłuchać?

Jak ja nie cierpie gadania o cenie bez słuchania i macania. To jak sex przez telefon ;).

Pozdro

Muszę przewietrzyć mój system…

Zanim bedziecie wyskakiwac z kasy jak ten ślepy koń może najpierw lepiej posłuchać?

Jak ja nie cierpie gadania o cenie bez słuchania i macania. To jak sex przez telefon ;).

Pozdro

Pisałem zapraszamy na AS

Będzie pełen set Amare Musica

kolumny (accutony)

dac (dsd)

wzmacniacz

serwer

i stoliki od AUDIO PHILAR

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

Pisałem zapraszamy na AS

Będzie pełen set Amare Musica

kolumny (accutony)

dac (dsd)

wzmacniacz

serwer

i stoliki od AUDIO PHILAR

A hostessy topless też będą ? ;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.