Skocz do zawartości
IGNORED

Pomoc przy wyborze gramofonu

cichy757

Rekomendowane odpowiedzi

Rozważ i gruntownie przemyśl sprawę, bo gdy już się zaszczepisz - to strasznie szybko idzie!:)

Oprócz gramofonu dochodzą myjoki, szczoteczki, płyny, wagi i cała masa badziewia. Potrzebnego!

O płytach nie wspomnę, bo po jakimś czasie liczysz je na metry bieżące. Mieszkasz w UK - a to daje wielkie możliwości znalezienia winyli zacnie wytłoczonych i w znakomitym stanie. Wiem, co godom!:) Lat temu mnóstwo natargałem tego z Londynu do Polski całą masę. Tylko że wtedy linie lotnicze nie były tak rygorystyczne bagażowo, jak dziś.

tyle, że ja jestem fanatyk Pioneera a nie jakiś posranych kabelków po 10.000 zł :-)

Jak będziesz temat drążył to go za jakiś czas zmienisz ;)

Szkoda że kupiłeś akurat ten wzmak NADa , trochę byś dołożył i byś miał o niebo ładniejszego i lepiej grającego Denona PMA2020AE z bardzo fajnym preampem pod gramofon .

No ale nie jest czarny i nie ma niebieskich diod .

Rozważ i gruntownie przemyśl sprawę, bo gdy już się zaszczepisz - to strasznie szybko idzie!:)

Oprócz gramofonu dochodzą myjoki, szczoteczki, płyny, wagi i cała masa badziewia. Potrzebnego!

O płytach nie wspomnę, bo po jakimś czasie liczysz je na metry bieżące. Mieszkasz w UK - a to daje wielkie możliwości znalezienia winyli zacnie wytłoczonych i w znakomitym stanie. Wiem, co godom!:) Lat temu mnóstwo natargałem tego z Londynu do Polski całą masę. Tylko że wtedy linie lotnicze nie były tak rygorystyczne bagażowo, jak dziś.

Napisałem, że oficjalnie jestem mieszkańcem Londynu :-) ale obecnie mieszkam w Krakowie tyle, że tu nie oficjalnie bo tam się rozliczam i tam figuruje na stanie :-).

No tak, przestraszyliście mnie z muda44 i muszę to dobrze przemyśleć czy tak właśnie chcę się pobawić :-).

Co do NAD muda44 to przecież nie ma problemu, zawsze go mogę wystawić za 4000 zł bo jest nówka 2 tygodniowa z całym kompletem, gwarancją itd., stracę pare złotych ale to nie problem, mam na ta zabawę kase tyle, że jak już będę go zmieniał to na wyższą półkę i tu myślę o Vincent, wzmak i końcówka bo niestety mój Pioneer nie robi klocków tej ligi :-). A tak na marginesie muda44, kuknij w sieci na news Pioneer N70A :-).

Diodek niebieskich nie musi być ale wyższa liga tak jak już mam sprzedawać integre z dużymi stratami dwutygodniową :-).

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.