Skocz do zawartości
IGNORED

Przenośny sprzęt grający do 25000 zł

Rain

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jaki przenośny sprzęt grający do 25000 zł?. Zastanawiałem się nad AK240 i Ultrasone Edition 5 lub Piano Forte X-G. Czy to dobrze zagra? Jak długo (ile godzin) posłucham wysokiej jakości muzyki na takim sprzęcie (po każdym ładowaniu do pełna…)? Czy może doradzacie coś innego lepiej grającego? To mój trzeci zakup tego typu sprzętu. Pierwszy to Iriver S10 2GB Black i słuchawki do niego dodawane pograło to u mnie około ponad pół roku ale dźwięk był z tego dla mnie bardzo kiepski. Postanowiłem, że sprawię sobie coś extra i szarpnąłem się na sprzęt za około 2500 zł (Cowon S9 i Shure SE 530 PTH) dźwięk był dla mnie w miarę dobry. Teraz sobie myślę, że nie będę marnował pieniędzy na coś co pewnie znowu mnie nie zadowoli a myślałem o np. AK100 + IE800… podobno 2x wyższa cena nie oznacza, że dźwięk będzie 2x lepszy :(

I teraz pytanie czy taki Hi-End sprzęcik naprawdę dobrze gra czy dźwięk mnie zadowoli?

W domu używam sprzętu używanego za około 16000 zł który podobno gra jak nowy za około 50000 zł i szczerze powiedziawszy jestem raczej zadowolony z dźwięku, ale pod warunkiem że gra muzyka z dobrze nagranych płyt CD i to całkiem głośno.

Czy będzie to duży przeskok jakościowy od tego co gra mi w domu?

Doradźcie coś PLZZZZ.

Sprawdź nasze wyprzedaże, zapytaj o rabaty dla forumowiczów. 

https://sklep.rms.pl/wyprzedaz-promocje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.