Skocz do zawartości
IGNORED

Mission 790 nie es + jaki wzmacniacz

Roslina

Rekomendowane odpowiedzi

Mam olbrzymia prosbe. Zakupileem od sympatycznego czlowieka Missiony 790 w super cenie wrecz nowki. Maja grac u mnie w salonie w domu na 16m2. Odlsuch glownie kanapa oddalona od centrum glosnikow 0k 4m. Salon dopiero remontuje wiec wskazowki dotyczaace podlogi(wybieram miedzy drewnem a gubum welurem) zaslon itp mile widziane.

A teraz do sprawy. Interesuja mnie wzmacniacze nowe (nie mam nic przeciwko uzywek bo sam kupilem 2 i nie narzekam od 2 lat) ale te maja byc nowe.

To co przychodzi mnie do glowy To yamaha serie 300 500, cambridge topaz am10, Nad316 326 bee,marantz niestyty kaska tylko na 5004 wiec jako ostatni na liscie. Raczej wolalbym wykorzystac opcje bi wiringu. Druga strona jest jeszcze to czy brac pod uwage wyjscie na suba(jak kupie to dobrego) ale czy nie bedzie problemu z mijajacym sie rodzajem basu np.dynamicznego suba z dosc podobno kluchowatym basem monitorow.

Glosniki kupilem nie tylko ze wzgledu na cene ale podniecajacy wyglad i jak opisywano nie ma chaosu w szeroki pasmie. NIe smiejcie sie dopiero zaczynam wchodzic w ten swiat ale juz troche go wyczuwam.

Muzyka ktorej slucham : Richie Blackmore, Gary Moore, Enigma, Mike Oldfield, ale rowniez siegam po Nore Jones, Erica Claptona, Dragonforce, Ozzyego,Ufo, Scorpions a przed wyjsciem na moto Sexbomba czy inne ska i punk rocki.

Pozdrawiam

ps. uprzejmie prosze nie pisanie komentarzy w stylu slyszalem w mediamarkcie gjak gral i mnie sie nie podobalo. Napewno ladnie zapakuje glosniki i tez skocze w dwa miejsca ze trzema plytami pod pacho,ale w tym wypadku chcialbym byc uprzedzony przez bardziej osluchane persony. Dziekuje

https://www.audiostereo.pl/topic/115323-mission-790-nie-es-jaki-wzmacniacz/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.