Skocz do zawartości
IGNORED

Test nowego wzmacniacza Marton Opusculum Ref.

jozwa maryn

Rekomendowane odpowiedzi

Gość passer

(Konto usunięte)

Może w ramach altruizmu podaruj swoje schematy ogółowi ?

Nie wiem dlaczego ale każdy konstruktor DIY trzyma schematy chciwie dla siebie - nawet jeżeli nie planuje nigdy sprzedawać tych urządzeń. Nie rozumiem prawdę powiedziawszy. Przecież miło jest zrobić coś bezinteresownie dla kogoś ...

A jeszcze milej jest dostać coś fajnego za darmo.

Ja chętnie ....

Jak widać od uprzejmego kosmity można niechcący dostać po gębie, a mieli być tacy dobrzy (ci kosmici).

Przepraszam, że pytam o wielki Artonie ale czy dostałeś jakieś specjalne środki wspomagające wraz z ostatnim transferem międzygalaktycznym ???

Ciekawe jaka jest wartosc materialowa statku obcych, konkretnie chodzi mi o mothership;)

If it measures good and sounds bad, it is bad. If it sounds good and measures bad, you've measured the wrong thing. - Daniel R. von Recklinghausen

Poruszajmy się w świecie materii nam znanej, bo z tym jest podstawowy kłopot.

O uczciwość i prawo do wiedzy dziś jest bardzo trudno. Wszędzie oszustwo i cwaniactwo.

"Poruszajmy się w świecie materii nam znanej, bo z tym jest podstawowy kłopot."

Teraz odnies swoje zdanie do:

"UFO ET POWSZECHNE UJAWNIENIE * WOLNA ENERGIA * NOWY SYSTEM FINANSOWY-NOWA EKONOMIA-PROGRAM OBFITOŚCI."

If it measures good and sounds bad, it is bad. If it sounds good and measures bad, you've measured the wrong thing. - Daniel R. von Recklinghausen

Witaj na audiostereo .

Zawsze mi się wydawało że na tym forum temat wątku jest tylko takim zaproszeniem do kłótni i obrzucania się obelgami ...

Witaj na audiostereo .

Zawsze mi się wydawało że na tym forum temat wątku jest tylko takim zaproszeniem do kłótni i obrzucania się obelgami ...

Z każdym miesiącem jest coraz gorzej...teraz aby przeczytać jeden merytoryczny wps trzeba przejść przez masę inwektyw i cynicznych uwag...

Jutro święto audiofilów wiec może trochę pozytywnych wibracji by się przydało;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.