Jump to content
IGNORED

Denon AVR - X2100W + jaki CD Player

fasterfox

Recommended Posts

Witam, mam takie pytanko jakie kupić CD do tego amplitunera ? Amplituner gra z kolumnami Canton Chrono 507 DC. Głośniki są podłączone kablem Oehlbach Rattle Snake 3 w Bi-Ampingu. Do ampka jest podłączony Blu-Ray marki Sony BDP-S560 grało to o niebo lepiej od poprzedniego zestawu Denon AVR 1804 + Sony BDP-S560 na głośnikach Wharfedale Crystal 30 :) Ostatnio przyjechał do mnie kolega z dziadkiem Denona DCD 1015 chyba każdemu znany ten model :) No i szczęka mi opadła myślałem że będzie znikoma róźnica ale była przepaść !!! No i teraz chcę zakupić kompakt i mam dwa na oku są to modele DCD 1450AR i DCD 1550AR z tego co wiem jeden od drugiego różni się DAC w 1550AR jest taki sam jak w 1015. Którego byście polecili ? Muzyka jakiej słucham to praktycznie wszystko od Bocelli, Klaptona, Jazz po muzyke klasyczną, muzyke filmową, house, chillout, trance. Nie trawie Disco Polo :D i ciężkiego Metalu oraz Rocka. Pozdrawiam.

Hidden Content

Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

• 2 weeks later...

No i właśnie zostałem szczesliwym posiadaczem Denona DCD 1550 AR i jestem bardzo zadowolony. Jedynie intryguje mnie to synchro z tyłu odtwarzacza, wie ktoś do czego to służy ?

Hidden Content

Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

wykrzyknik.png

AdBlock blocking software detected!

Our website lives up to the displayed advertisements.
The ads are thematically related to the site and are not bothersome.

Please disable the AdBlock extension or blocking software while using the site.

Registered users can disable this message.