Skocz do zawartości
IGNORED

Dobry transport CD dla DAC

maciek06

Rekomendowane odpowiedzi

Muda Polecam Ci dociążyć wtyczkę kabla zasilającego tylko czymś nie magnetycznym, postaw nawet na niej jakąś małą buteleczkę np z lekarstw o ile wtyk jest w gniazdka ściennym,poprawia się definicja szczegółów i głębia.

Dzięki ale nie . Nie będę sprawdzał podstawek czy bezpieczników ;)

Chociaż mam jakiś w szufladzie za 3 stówy to NIE . To wariactwo musi mieć jakieś granice i je sobie wytyczyłem ;)

Wracając do transportu .

W bieżącym wydaniu AV jest test CA CXN vs CD jako transporty .

No i wyszło co jest wart ten CXN . Szkoda że w teście nie było PD 50 bo by go nieźle złoił ( a może celowo żeby wyszło jak wyszło ? ) .

Za to zupełnie nie zgadzam się nad zachwytami w przypadku DCD-720AE . Akurat go miałem i o nim pisałem .

Jako transport po toslinku nawet z wielokrotnie droższym DACem jest gorszy niż sam gra po RCA . Ma bardzo niskiej jakości to wyjście a do mnie nie przemawia coś co tak zamula a porządnie zamula .

Tak czytałem ten test...ale chociaż dobrze, że wpadli na taki pomysł, tylko przydało by się też coś droższego potestować.Ok rozumiem postawiłeś jakąś granicę bo końca nie widać...:)zawsze coś.

Test zrobili taki żeby nikogo nie urazić a szkoda , brakuje jaj w tych testach .

PD 50 wciąga jednym coaxem tego Denona ;)

Zgadza się , końca nie widać a tyle się u mnie tego przewala że mam już DOSYĆ ;)

Bomba będzie jak laser w nim padnie ;)

Był jakiś czas temu za jakieś 600zł a teraz szaleniec woła za takiego ponad 2 klocki .

Ale chyba nie ten po przerabiany i drogi z allegro

O tym napisałem , 2500zł .

Chyba nieco drogo .

Wracając do transportu .

W bieżącym wydaniu AV jest test CA CXN vs CD jako transporty .

No i wyszło co jest wart ten CXN

Hola, hola panie Marcinie piszą o CXC a nie o CXN, który notabene jest bardzo dobrym strumieniowcem (podobnie jak SM6)

To tak w ramach korekty.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.