Skocz do zawartości
IGNORED

Pytanie o DACa - czy to się opłaca?

Inak Ruut

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Potrzebuję rady dotyczącej tymczasowego DACa do zestawu Audiolab 8000S + Dali Zensor 7. Chwilowo nie jestem w stanie kupić nic sensownego, gdyż spodziewam się poważnych wydatków na inne cele, jednakże chciałbym mieć możliwość posłuchania muzyki z plików .flac zgromadzonych na dysku komputera. Stąd moje pytanie, czy chińszczyzna podobna do tej pokazanej w linku

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) jest warta zachodu i czy zapewni mi minimum poziomu do czasu, kiedy będzie mnie stać na sprzęt z prawdziwego zdarzenia? Czy macie może inne propozycje w przedziale cenowym do NPL500?

Dziękuję i pozdrawiam,

Inak Ruut

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Chinszczyzna?? Za 100 dolców?? Nie ma mowy by to grało :)) wpadnie tu branza i sie dowiesz ze do 3 tysięcy nic nie gra

Dlatego też wpisy osób z branży zawsze traktuję z niepozbawioną szacunku rezerwą. Wiem, że też muszą zarobić na życie i nie mam im tego za złe :-)

Chinszczyzna?? Za 100 dolców?? Nie ma mowy by to grało :)) wpadnie tu branza i sie dowiesz ze do 3 tysięcy nic nie gra

Moga spadac.Kupilem wlasnie Meridiana Directora daca za wiele taniej.

Jak tanio kupisz Dac'a - to się to opłaca.

Nie kupuj taniego chińskiego Dac'a - to się nie opłaca.

Kup używanego dobrego Dac'a - to się dopiero opłaca.

Dlatego też wpisy osób z branży zawsze traktuję z niepozbawioną szacunku rezerwą. Wiem, że też muszą zarobić na życie i nie mam im tego za złe :-)

Nie zauważyłem, żeby branża komuś tu źle doradzała, tym bardziej sugerowała ceny od których sprzęt zaczyna grać. Poruszają się w zamierzonym budżecie, czasem nawet bez negocjacji proponują rozwiązania które po rabacie zmieszczą się w limicie. W większości tematów można trafić na q21. Sam sprawdź, czy gdzieś postępowali tak jak Dali_User napisał.

Nie zauważyłem, żeby branża komuś tu źle doradzała, tym bardziej sugerowała ceny od których sprzęt zaczyna grać. Poruszają się w zamierzonym budżecie, czasem nawet bez negocjacji proponują rozwiązania które po rabacie zmieszczą się w limicie. W większości tematów można trafić na q21. Sam sprawdź, czy gdzieś postępowali tak jak Dali_User napisał.

Absolutnie nie twierdzę, że branża źle postępuje - szczególnie q21 zawsze doradza rzetelnie i nie mam mu nic do zarzucenia. Ze względów zawodowych poruszają się jednak w obszarze narzucanym im przez asortyment firm i sklepów, które reprezentują, więc traktuję te opinie jak wszystkie inne i zawsze, na ile mogę rzetelnie, rozważam.

Z nieco innej beczki, ostatnio przy okazji zakupów prezentowych potrzebowałem kupić pewną niezbyt popularną książkę i w jednej księgarni, w której owej książki nie było, właściciel przy mnie zadzwonił do konkurencyjnej firmy z prośbą o odłożenie dla mnie poszukiwanej książki, żebym nie musiał na próżno biegać po mieście. Mam więc respekt dla rzetelnych i pomocnych handlowców.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.