Skocz do zawartości
IGNORED

Stereo w wykonaniu ampli AV KD VSX-AX3-S oraz NAD T 763

jackboa

Rekomendowane odpowiedzi

Czołem,

jak w temacie zastanawiam sie nad opcją KD od Pioneera (VSX-AX3-S) oraz NAD (T 763).

Z tego co wstepnie zdazylem rozeznac to te ampli maja calkiem ciekawe stereo.

Jesli tak, to skusilbym sie na ktorys z nich.

Ogolnie stoje przed dylematem dosc powszechnym KD czy stereo, no i oczywiscie ja rowniez glownie slucham muzyki, ale ostatnio coraz wiecej dobrze zmontowanych koncertow na BD, oraz jak kazdy video od czasu do czasu.

Stad nie chcialbym do konca skreslac ampli KD.

Kolumny jakie mialby napedzac sa dosc wymagajace - STX neutrino FX-150 (150 W RMS, efektywnosc 88 dB).

Jest jeszcze aktywny sw - koda sw-1000 v.2 oraz reszta budzetowego surround kody , ktora idzie pod mlotek.

Na szczescie wspomniane tutaj ampli mam niebawem mozliwosc odsluchu wiec decyzja bedzie ciut latwiejsza, moze w koncu zapomne na zawsze o KD (lub sie przekonam).

Wszelkie wskazowki dotyczace metodologii testow mile widziane :).

Czy ktos z kolezanek i kolegow mial mozliwosc ich odsluchu wczesniej ?.

Z tego co juz wstepnie zdazylem rozeznac to potrzebuje ciepło grajacego wzmaka/ampli z duzym zapasem mocy.

Sprobuje opisac wrazenia odsluchowe jak tylko bede po testach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.