Skocz do zawartości
IGNORED

wyjaśnijmy powód mojego bana

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

w wątku technicznym.

Pisałem w temacie innego użytkownika, przed chwilą zamkniętym, że :

"Po wpisaniu pytania "że niby jakie?" kierowanego do "zwykłego" użytkownika, w ciągu 5 sekund usunięto wpis i zbanowano mój login."

Na dokładkę ktoś wyczyścił w moich ustawieniach treść sygnaturki.

Kto to chętnie wyjaśni ?

I nie ma tu znaczenia moje drugie konto już skutecznie zamknięte >abece< którego używałem z uwagi na niedostępne kazik-t, którego używam. Uruchomienie kazik-t jest znane Administratorowi, bo sam w tym pomagał i sam abece zakończył, pewnie kiedy zobaczył dwa aktywne.

Jednak powyższe zbanowanie i grzebanie w prywatnych ustawieniach były po zamknięciu abece.

A atopos, że to kazik-t :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Gość

(Konto usunięte)

A atopos, że to kazik-t :)

no, bardzo śmieszne.

Chętnych w tym przypadku nie widać, a koledze tak ładnie poszło.

By nie było, że chcę pisać w temacie technicznym, chcę wiedzieć kto i z jakiego powodu robi takie rzeczy ? Może to jakaś szczególna tajna ochrona użytkownika, przed nim samym. Albo, już tak padło komuś na rozum, że nie kontroluje co robi.

Gdybyśmy wiedzieli, to byśmy tu nie siedzieli :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Gość rydz

(Konto usunięte)

Tylko po ki ch..j to , się pytam , jak ja nienawidzę obłudy i zakłamania , a tak się nam pisało fajnie i co ?!

Albo taki klon discomaniac / wchodzi na forum jak by nigdy nic i ani slowa przepraszam nadaje / banuje !

Ja się pytam , jakie on ma przywileje że raptem może funkcjonować na tym forum , wcześniej robiąc przez lata Kolegów forumowych w przysłowiową TRĄBĘ .

Kto zdjął jego blokadę konta ?!

• Użytkownicy+

w wątku technicznym.

Pisałem w temacie innego użytkownika, przed chwilą zamkniętym, że :

"Po wpisaniu pytania "że niby jakie?" kierowanego do "zwykłego" użytkownika, w ciągu 5 sekund usunięto wpis i zbanowano mój login."

Kto to chętnie wyjaśni ?

I nie ma tu znaczenia moje drugie konto już skutecznie zamknięte >abece< którego używałem z uwagi na niedostępne kazik-t, którego używam. Uruchomienie kazik-t jest znane Administratorowi, bo sam w tym pomagał i sam abece zakończył, pewnie kiedy zobaczył dwa aktywne.

Jednak powyższe zbanowanie i grzebanie w prywatnych ustawieniach były po zamknięciu abece.

Zapytam tylko, treść sygnaturki nie była obraźliwa?

Tłumaczenie klona, poprzez problemy techniczne, to najdziwniejsza sprawa, jaką słyszę. Nawet to, nie usprawiedliwia takiego postępowania. Takie sprawy się wyjaśnia poprzez e-mail, lub PW. Pytanie, czemu nick był zupełnie inny, a z klona nie próbowałeś działać w sprawie właściwego konta? Coś się tu kupy nie trzyma.

Pozostaje jeszcze kwestia ostrzeżeń, które dostałeś jako abcde. Masz tam cztery punkty, które powinny być w takim wypadku dodane.

Bardzo proszę moderację o definitywne zamykanie wszystkich kont osobom które :

- zakładają sobie kilka kont na forum

- wielokrotnie obrażają innych użytkowników forum

Justas ogarnij się, moderacja od miesięcy nie ma takich uprawnień. Pisz do admina.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość

(Konto usunięte)

Tylko po ki ch..j to , się pytam , jak ja nienawidzę obłudy i zakłamania , a tak się nam pisało fajnie i co ?!

po taki ch.j, że starego konta nie szło uruchomić z przyczyn technicznych, dlatego powstało nowe, przecież widać, że ma mało lat ::)

ciekawscy mogą sprawdzić, o co abece pytał w temacie technicznym.

Nie wszystko musi mieć posmak krętactwa i kombinacji. Jak nie było odpowiedzi w tej sprawie, to jak kazik-t miał pisać ? Kiedy się doczekał na reakcję, poszło jak widać; blokada abece, ban kazik-t w temacie technicznym i debilne uwagi, że coś tam jeszcze.

Poza tym, informuję pewnego moderatora, by w tym temacie nie pisał już więcej. Dając mu bana nie osiągnę niczego poza "atakiem personalnym", więc niech zrozumie, że tu nie nada pisat'

banuję justas32.

justasik a jak ty obrażasz sam siebie,to co?Mają cie zbanować?Pisząc bzdury sam siebie obrażasz.

Justas cierpi czasem na gonitwę myśli. To znaczy pogoni myśli w cztery wiatry, bo często wstawia wpis od czapy pasujący do wątku czy dyskusji.

Kto to chętnie wyjaśni ?

Ja ci to wyjaśnię.

Zrobili tak, bo mogą.

oczywiscie bo nikt nie bedzie tolerował w sygnaturze rynsztokowych zwrotów podpietych do kazdego postu

Wszystko wiadomo temat zamkniety

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.