Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz za ok. 500 zł

bart79

Rekomendowane odpowiedzi

Dokładnie,i nikt nie będzie się pie,,olił z osobnym wystawianiem go na aukcję.Bez przesady .

Gdy sprzęt sprzedawany jest wraz z pilotem od razu wiadomo, że nie sprzedaje go handlarz. Brak pilota oznacza często ...... potencjalne kłopoty z resztą sprzętu. To tak na przyszłość.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Niektore zostaly kupione bez pilotów

rownie dobrze moglbys powiedziec ze kupujac sprzet bez papierow i kartonu kupuje napewno od handlarza co przytargal sprzet z wystawki

fajnie miec karton i papiery, tylko ile jest takich ludzi ktorzy je posiadaja? mozesz brac sprzet od kogos o kim wiesz ze jest jedynym wlascicielem, a ten ktos nie bd mial kartonu bo po 2 latach go wyrzucil a papiery zaginely, i nie ma w tym nic nadzwyczajnego, to samo dzieje sie z pilotami, ulegaja uszkodzeniu, zgubieniu lub sprzedawca celowo zostawia sobie pilot

ostatnio naprzyklad sprzedawalem Sony CDP 970, mialem do niego oryginalny pilot i nowy oryginalny zapasowy laser, myslisz ze ktos by kupil go za cene 500zl? napewno nie, bo ludzi rzadko interesuje to czy jest pilot/laser/papiery

wiec wolalem wystawic sam odtwarzacz

Ty się dobrze czujesz?-za 150 kwita to ja pilota mam "uniwersalnego" wypasionego.

ale tak niestety czasami bywają ceny oryginałów i co poradzisz :-( ?

To szczerze mówiąc, jak mam płacic 150 za uniwersalnego, to chyba jednak wolę już oryginał w dobrym stanie.....

Smuga cienia spowija..;-)

fajnie miec karton i papiery, tylko ile jest takich ludzi ktorzy je posiadaja?

A to mnie zawsze zastanawiało. Dlaczego ludzie, szczególnie w Polsce nie zachowują oryginalnych kartonów? Np. w UK bardzo rzadko można kupić sprzęt bez oryginalnego opakowania, o pilocie nie wspomnę :-)

Witam ponownie.

Niestety nie jest tak cudownie :( link

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Dlaczego ludzie, szczególnie w Polsce nie zachowują oryginalnych kartonów?

Jak masz w bloku wybór pomiędzy łóżeczkiem dla dziecka a starymi kartonami po sprzęcie to co wybierzesz ?

No i u nas kupuje się "na zawsze", nie myśląc o ew odsprzedaży. To otrzymana w spadku po chłopach miłość do przedmiotów.

Witam ponownie.

Ukryta Zawartość

Taka już uroda starych sprzętów - czasem trzeba je zanieść do naprawy. Jak kupujesz używany samochód to też trzeba czasem stare opony i klocki wymienić ...

Ukryta Zawartość

Witam ponownie.

Ukryta Zawartość

Na allegro kupiłeś ? podaj nazwę użytkownika tzn tego ciapatego

Ukryta Zawartość

Jak masz w bloku wybór pomiędzy łóżeczkiem dla dziecka a starymi kartonami po sprzęcie to co wybierzesz ?

No i u nas kupuje się "na zawsze", nie myśląc o ew odsprzedaży. To otrzymana w spadku po chłopach miłość do przedmiotów.

Karton można złożyć, nie zajmuje wtedy dużo miejsca. Angole też nie mają za wielkich mieszkań, a jednak kartony przechowują. Poza tym gdy kupujemy nowy to wymogiem uznania gwarancji jest posiadanie oryginalnego opakowania.

ale tak niestety czasami bywają ceny oryginałów i co poradzisz :-( ?

To szczerze mówiąc, jak mam płacic 150 za uniwersalnego, to chyba jednak wolę już oryginał w dobrym stanie.....

Tydzien temu kupilem org pilota do swego pieca mimo tego ze uzywam uniwersalnego. Zawsze to korzystniej przy ewentualnej odsprzedazy, a jak sie trafi okazja to i do tunera dokupie.

Karton można złożyć, nie zajmuje wtedy dużo miejsca. Angole też nie mają za wielkich mieszkań, a jednak kartony przechowują. Poza tym gdy kupujemy nowy to wymogiem uznania gwarancji jest posiadanie oryginalnego opakowania.

A styropian zmielic :-D

Co do opakowan to jak zdarzy mí sie kupic cos nowego to trzymam nawet od sluchawek.

?👈

wymiana wzmacniacza nie ma sensu!też to przerabiałem..bedzie za kazdym razem inaczej ciut lepiej,ciut gorzej ale nie bedzie to co oczekujesz ..wymiana kolumn się kłania i na tym trzeba się skupić..sprzedać tonsile i dołożyć te 500zł i już będzie z czym iść na targ...

Sprzęt należy konfigurować według ważności (wpływu na dźwięk):

1. kolumny (50%)

2. wzmacniacz (30-35%)

3. źródło (15-20%)*

Inne elementy to tylko dodatki.

*(procenty moje)

• 2 tygodnie później...

witam ponownie.

Mam chętnego na moje kolumny Voyager 200.

Jakie kolumny głośnikowe polecacie do zestawu Yamaha Ax-870, Yamaha Cdx-880, Yamaha Tx-930 w cenie ok. 1000 zł?

Moje preferencje muzyczne to muzyka z lat 80-tych głównie muzyka rockowa, mieszkam w bloku wiec moc nie jest tu istotna, chodzi o jak najlepsze wychwycenie detali przy cichym słuchaniu. Tonsile musiały dostać sporo mocy żeby ladnie grac, a to już wkurzało sąsiadów:(

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.