Skocz do zawartości
IGNORED

aktualna konfiguracja sprzętu audio pmcompa

pmcomp

Rekomendowane odpowiedzi

boguwoj, żebyś ty jeszcze wiedział co to sarkazm i ironia i podpuszczanie takich jak ty to bys wiedział do czego pije ten post, a tak to nie mam nawet o czym z Tobą podyskutować, no w innej galaktyce myślenia żeś jest, a żeby nie było że nie wiem o czym mówię, to z moją skromną osobą pośrodku kanapy był już hajend nad hajeendami, nirwana muzyczna, i jeszcze ten węgierski blues ehh poezja.

Moje www.seozmagania.blogspot.com dla wszystkich ciekawskich

boguwoj, żebyś ty jeszcze wiedział co to sarkazm i ironia i podpuszczanie takich jak ty

Ok,ale po co to całe podpuszczanie,pieprzenie,komplikowanie niepotrzebne,to jest dopiero....dopowiedz sobie sam,w końcu jesteś,jesteście ponad i z takiej bani startujesz do innych.

W takim razie zostaje w remizie,a wy tam w kurniku i niech tak zostanie,pa.

ja widzę że Ty dalej nie rozumiesz do czego to zdjęcie nawiązuje, jeśli nie wiesz, przeczytaj CAŁY wątek, albo zostań w remizie

Gość cybant

(Konto usunięte)

Myślę że dodatkowa kapa na kanapę znacznie by zmieniła Wasze doznania.

Oczywiście charakter brzmienia również.

A dlaczego Thiel już jest beeee.?

Jeśli wolno wiedzieć ?

Bo , Thiel wchodził w clipping...to metal był przecież;) choć trochę podstarzały...

Bo , Thiel wchodził w clipping...to metal był przecież;) choć trochę podstarzały...

Teraz nie ma Clippingu, teraz był Kanapping :)

>>boguwoj

Tak, tak...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

w planach jest jeszcze Bispeakering na górę pójdą Thiele, tylko w suficie zrobić trzeba dziurki, bo się nie zmieści

Bez kanapy lub co najmniej fotela między kolumnami zestaw jednak nie gra. Tyle lat doświadczeń a tego nie wiedziałem.

Na początku było fajnie z tą kanapą między kolumnami. Ale gdy dopiero usiadło się na niej to się dźwięk otworzył. Nie mogliśmy się nadziwić jak dźwięk zrobił się dookólny. A na środku kanapy super stereo. Jak na hali koncertowej. Rock normalnie jak w Spodku lub na Torwarze. Na twarzach słuchających normalnie zdziwienie.

Gość Firewall 1

(Konto usunięte)

A ja myślałem że powodem był ostring/suching....

Człowiek się uczy całe życie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.