Skocz do zawartości
IGNORED

CZY FUNKCJONUJE ADMINISTRACJA TEGO FORUM .

Gość rydz

Rekomendowane odpowiedzi

Ja ci nie podam bo grevorek mnie do skarbówki podkabluje :)

Figę wiesz klonie, usunięcie konta to kwestia kilku emaili z adminem. Prośba, odpowiedż-czas do namysłu-potwierdzenie-usunięcie. Osobiście całej procedury jak widać nie przeszedłem ale co taki replikant jak ty może o tym wiedzieć?

Nie ośmieszaj się już, wszyscy wiedzą gdzie piszecie, gdzie zakładacie wątki i po co tu jesteście, nie trudno poczytać wasze posty i upewnić się, że nie wiele was interesuje temat audio.. Kablowanie do skarbówki ? Nadal mierzysz wszystkich swoim pokrojem...mi akurat to was żal, że nie macie już innych zainteresowań i nie reprezentujecie żadnej pozytywnej postawy, współczuje wam z całego serca bo gdybym miał być takim miernotom jak wy, to kupuje luśnie na niedźwiedzia i wale sobie w pecyne :-).

o rzesz... na to nie wpadłem. Nie dosyć że powinni mi płacić to jeszcze szanować i czapkować za robieniu ruchu na serwerach.

No właśnie nie mam żadnych namiarów. Jakaś propozycję by mogli mi złożyć, ale pewnie jak zobaczyli ze taki głupi się znalazł co sam pisze z nudów to co mu będą płacić.

kurna - jak widzisz po dacie rejestracji jestem tu od początku tego s... tej pasji. O pisaniu na forach za kasę czytałem, nawet znalazłem takie profile na goldenline ludków którzy mieli taką robotę wpisaną do CV.

Ale myślałem, że to normalnie się przychodzi do jakiegoś biura siada przy kompie i napierdziela z niego na ośmiogodzinne zmiany.

No tak, tak to robią normalni na etacie ale wiesz, że ten kraj upada i bieda jest więc zawsze znajdzie się jakiś orzeszek który będzie to robił po pierwsze za bułkę z masłem a po drugie z nudów i braku pasji. Miałeś na tyle czasu ażeby przyglądnąć się temu co piszę ? Zainteresowałeś się gdzie te osoby piszą i dlaczego nigdzie nie piszą o audio ? nie mają go ? :-).

Trochę logiki kolego bo ci panowie akurat znani są wszem i wobec ale z całą pewnością nie z audio :-) więc nie bardzo rozumiem o czym piszesz.

Nie musisz nic kupować bo nie masz do czego walić :)

Geniuszu ty forumowy, a jak do tego doszedłeś ? muls ci na ucho podpowiada ? :-).

A właśnie, że mamy dzieci.

Kena i Barbie ? :-). Daj już spokój, nabiłeś trochę postów więc na bułke zarobiłeś a teraz pisz do swoich zwierzchników po pomoc i znikam z tematu pewnie znów na jakiś czas...twoja druga połowa załatwiła mi już 3 bany więc teraz ty się musisz postarać :-).

Nie zauważyłem twojego dopisku...."Są trzy fazy ujawniania się prawdy. Najpierw prawda jest ośmieszana, potem spotyka się z gwałtownym oporem, a na koniec traktowana jest jako oczywistość.", jakże fantastycznie pasuje do sytuacji nieprawdaż ? :-), to tak na koniec odmieńcu, mała konkluzja.

Długo jeszcze będziesz się żegnał? Na bana dzisiaj nie licz bo mamy dobry humor :-)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

ainteresowałeś się gdzie te osoby piszą i dlaczego nigdzie nie piszą o audio ? nie mają go ? :-).

Trochę logiki kolego bo ci panowie akurat znani są wszem i wobec ale z całą pewnością nie z audio :-

To mnie akurat nie dziwi. Trochę piszę na DIY ale ostatnio widzę tam coraz więcej takich kosmicznych pierdół pisanych z duża powaga i pewnością siebie, że normalnie się nie chce nawet już tego prostować - zresztą tu było tak od dawna.

Może oni tez tak mają ?

To mnie akurat nie dziwi. Trochę piszę na DIY ale ostatnio widzę tam coraz więcej takich kosmicznych pierdół pisanych z duża powaga i pewnością siebie, że normalnie się nie chce nawet już tego prostować - zresztą tu było tak od dawna.

Może oni tez tak mają ?

Nie mam pojęcia Arku, zarejestrowałem się tutaj bo jedną z moich pasji jest audio i muzyka, żeby się zintegrować z forum wykupiłem kartę klubowicza po czym zostałem zabanowany za inne zdanie niż własnie mulsik, sytuacja się powtórzyła 3 razy więc zacząłem omijać to coś, następnie załozyłem temat o kinach domowych Pioneera ale i tam trole się natychmiast wyłonili oczywiście nie mających nic do napisania i nie posiadających owego kina no itd., w każdym temacie własnie jak piszesz, same guru więc dałem sobie spokój z pisaniem na forum i korzystam tylko z PW bo przynajmniej trole mi już nie grożą :-). Przykre to bo jest tu wielu sensownych i mądrych ludzi ale jak widzę i ich dosięga wszechwiedząca władza forum, zero szacunku dla nich, ich wiedzy i tego co robią, nie widziałem jeszcze takich jaj przez 15 lat korzystania z for,, moderowania i prowadzenia ich dlatego teraz wpadam w taki gówniany temat jak ten i jadę z takimi jak muls bo to przez nich to forum jest jakie jest i reprezentuje własnie taki poziom z którego śmieje się już cały net.

Może teraz zrozumiesz więcej i moją postawę wobec takich typów, wisi mi to, że znów mnie zabanują ale przynajmniej niech wiedzą kim są chociaż takie istoty to plujesz im w twarz a oni mówią, że deszcz pada....

Co do tematu wątku...jedyną mądrą istotę z tzw. załogi którą zauważyłem na tym forum, to kolega Misiomor i tu pełny szacunek, pozostałych nawet nie wymienię bo szkoda czasu i słów i nie ma o kim pisać, niedowartościowane istotki którym jakiś "geniusz" dał panel moderatora i zapewne tylko tu mogą "błyszczeć", w realu pewnie nie wiele mają do powiedzenia. Czy funkcjonuje administracja ? A która szanujaca sie administracja tolerowała by zakładanie tematów typu kosciół, polityka, klub starych jabcoków na forum tematycznym audio ? :-), sam sobie odpowiedz :-).

nie widziałem jeszcze takich jaj przez 15 lat korzystania z for,, moderowania i prowadzenia ich dlatego teraz wpadam w taki gówniany temat jak ten i jadę z takimi jak muls bo to przez nich to forum jest jakie jest i reprezentuje własnie taki poziom z którego śmieje się już cały net.

Taki wielki admin i mod w jednym a wylądował na bocznicy AS, LOL. Co to lan już kopnął w żyć i zasług zapomniał? ROTFL

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Bawię się z wami już foksiku śmieszny nie zauważyłeś tego ? Akurat jestem i właścicielem i adminem innego forum ale nie audio bo mam trochę pasji czego tobie życzę, znajdź chociaż jedną a będziesz już coś więcej wart niż zero....

Ja foksiku smieszny, mogę pokazać co robię w sieci dla ludzi, ty nic nie możesz i pewnie nigdy nie będziesz mógł, rozumiesz subtelną różnicę pomiędzy nami ? :-), ty jesteś po prostu zwykły pasożyt nikomu nie potrzebny jak widać po twoich postach więc o czym mam z tobą rozmawiać ? zniżyć się do twego poziomu ? daj spokój i połóż się już spać geniuszu...lubię się bawić ale już wykorzystałeś mój limit dla was :-), sorry szukaj dalej ofiar swojej głupoty.

Niedojże nigdy zapewne nic nie zrobiłeś dla innych, to jeszcze obrażasz ludzi, żałosna kreatura z ciebie orzeszku.

A ja mam słonie w karafkach i mrówki na łańcuchach noszące osły i koty w butach na wyspach Bergamutach.

Wziąłbyś mnie lepiej polecił, tym... na górze to by mi może zapłacili wreszcie za robienie ruchu na forum. Dla niepoznaki mogę częściej najeżdżać na właścicieli forum i moderacje - nikt się nie zorientuje.

Koniec świata, a tacy jak Maju propagują bezkarnie po każdym możliwym do zindoktrynowania wątku swoją chorą ideologię połączoną z permanentną obroną wszelkich niegodziwości jakich dopuścili się jego mocodawcy na przestrzeni wieków i w chwili obecnej, nie wyłączając nawet pedofilów!
Trzeba grevorki przyznać, że tupet ma!

Mało mnie interesuje to co macie wzajemnie do siebie cytuję bo "przyganiał kocioł garnkowi...".

Bezkarne wypisywanie ordynarnych kłamstw na mój temat po różnych tematach już bardziej.

Masz tupet, bo tak jak ja również i ty lepiej od innych wiesz jaka jest prawda. ;(

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Maju, zostaw typa bo szkoda czasu, wiadomo kto to jest, wiadomo, że króluje tylko na bocznicy wiec szkoda czasu na takie coś :-), mnie też wyzwał od klona idiota jeden bo pojechałem po rajtuzach jego żonie muls :-).

To przecież towarzystwo wzajemnej adoracji i wiadomo po co jest na forum i komu służy więc posłuchaj muzy i zostaw tego pajacyka na gumce :-), jego rola to podburzanie, wywoływanie kłótni a później jak w rajtuzach pełno to moderacjo ratujcie bo mnie obrażono a wiadomo, że cel osiągnięty, kolejnych bzdurnych postów masa i na bułki zarobił.

Foxiu - jakie obwiązują stawki za wpis i jaki plan trzeba wykonać?? Tak się tylko podpytuję, ale jakby co to zeznawaj na PW :)

W koncu itak jak w całym necie trafia sie w dyskusjach na różnych cymbałów, więc może przynajmniej coś by mi zapłacicli za ruch na serwerach ?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.