Skocz do zawartości
IGNORED

CA SM6 V1+Integra/Końcówka mocy + KEF R300 / Tannoy DC6T SE - zestaw za 9k

zab9k_ns

Rekomendowane odpowiedzi

Gość aqs

(Konto usunięte)

za 400 funciszy z dostawą do domu kupię kazda ilosc DC6T SE!!

kupuj http://ich-argentina.com/index.php?route=product/product&product_id=947

wyślij do mnie jedną parę za 2500zł z dostawą, jeszcze zarobisz

Nie jest tak do końca. Jest problem z wystawieniem przez nich faktury na adres inny niż dostawy. W sklepie, w którym są za 499funtów, mają zastrzeżone, że nie przyjmuja przelewów z poza UK(!!!). Nie chce mi się tematu rozwijąć.

Doskonale wiem, że można wziąć FV z UK i wrzucić w koszty. Ale nie o tym jest wątek i jeśli ktoś jest zainteresowany, to proszę się wymieniajcie się spostrzeżeniami na PW, lub w utwórzcie temat w innym dziale.

Cieszymy się, ale nie kupisz za taką cenę DC6T SE.

mi nie chodziło o wrzucanie sprzętu w koszty tylko o niepłacenie VATu Angolom.

Przelew spoza UK to nie problem np. dla electricshop.com

mi nie chodziło o wrzucanie sprzętu w koszty tylko o niepłacenie VATu Angolom.

Przelew spoza UK to nie problem np. dla electricshop.com

No to rób tam zakupy i proszę skończmy ten temat.

Gość aqs

(Konto usunięte)

Temat bardzo ciekawy tylko trzeba założyć osobny wątek

Może jak polscy dystrybutorzy sprzętu zauważą że kupujemy w UK to się opamiętają z chorymi cenami u nas, panowie my zarabiamy 10 razy mniej niż oni, a za mnóstwo rzeczy płacimy niejednokrotnie 10 razy więcej.

Użytkownicy

10 postów

Napisano wczoraj, 20:03

DC6T SE już nawet za 400 funtów, używam aplikacji spyprice i od wczoraj cena jak wyżej, więc za 2500pln z wysyłką do Polski to max.

kupuj

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

wyślij do mnie jedną parę za 2500zł z dostawą, jeszcze zarobisz

Ty wyslij do mnie za 2500 , i zarób sobie sam.Od ręki wezme

Kumpel też chce wiec dwie pary kupie

Nim zamowisz sprawdz co oznacza skrót Qty

Ukryta Zawartość

Copland CTA 402,Copland CDA 288 .Dali Mentor 5

Gość aqs

(Konto usunięte)

Ty wyslij do mnie za 2500 , i zarób sobie sam.Od ręki wezme

Kumpel też chce wiec dwie pary kupie

Nim zamowisz sprawdz co oznacza skrót Qty

pisałeś że kupisz każdą ilość to dałem linka

za 500 £ możesz kupić to tylko 560zł więcej też się opłaca

jak sprzedam swoje Tannoye V4 to kupuje DC6T SE, żona ma kuzyna w Londynie

W linku jaki podałeś cena jest za sztuke.Moge sprowadzić bez problemu wiekszość sprzetu jaki jest w uk

W linku jaki podałeś cena jest za sztuke.Moge sprowadzić bez problemu wiekszość sprzetu jaki jest w uk

kolego w Uk cena jest za parę, a jeśli jest za sztukę to jest opis z boku each, wszystko w temacie, tylko w Pl są ceny za sztukę. Kupowałem 3 tyg. temu.
Gość aqs

(Konto usunięte)

pisze wyraźnie para i darmowa wysyłka

Myślałem ,ze QTY_1 oznacza ilość 1 ale widocznie nie mam racji.I jeszcze za darmo mi przyślą?szok i niedowierzanie ...Pzdr!

Myślałem ,ze QTY_1 oznacza ilość 1 ale widocznie nie mam racji.I jeszcze za darmo mi przyślą?szok i niedowierzanie ...Pzdr!

widzę że dalej brniesz uparcie w to co zauważyłeś a nie to co jest w tytule oferty... pzdr.

za 400 funciszy z dostawą do domu kupię kazda ilosc DC6T SE!!

killer!!

Cieszymy się, ale nie kupisz za taką cenę DC6T SE.

:(

....no i wszystko sie zgadza.W tytule pisze: Tannoy Revolution DC6 T SE Speaker 100 Watt - Pair.Słowo -Pair- to po naszemu para.A skrót Qty- to ilość.Czyli 1Pair -to jeden komplet,tyle w temacie....faktycznie,kolumny jak za darmo

....no i wszystko sie zgadza.W tytule pisze: Tannoy Revolution DC6 T SE Speaker 100 Watt - Pair.Słowo -Pair- to po naszemu para.A skrót Qty- to ilość.Czyli 1Pair -to jeden komplet,tyle w temacie....faktycznie,kolumny jak za darmo

Wszystko super pięknie, tylko co to za sklep w ogóle ?? Odbiór osobisty - brak, lokalizacja Hiszpania/Kanada. Zero opinii w necie (albo nie mogę znaleźć).

Płatność - kartą - nie paypalem, Śmierdzi na odległość, ale być może ktoś już tam zamawiał ?

Jak coś to nie zapomnij dać znać czy doszło :)

Właśnie ,ten sklep to jakaś lipa.Smierdzi na km.Chciałem by znajomy mi je kupil i kazal mi sobie dać spokój,zadnej ochrony nie ma kupujący ,brak odbioru osobistego .Jakiś wałek

Też się zastanawiałem nad tą ofertą, przeglądam już od dawna oferty tych kolumn i nigdy wcześniej tego sklepu nie widziałem, zeszli na 400 i pewnie szukają jelenia. Ale za 495, kupiłem osobiście i oferta jak najbardziej sprawdzona.

Ukryta Zawartość

Link bezpośrednio nie kieruje na ten model ale dasz sobie radę.

Ukryta Zawartość

Dear customer,

Thank you for taking time to e-mail us!

Till 31 March 2015 we are running VAT FREE promotion; you can save 20% OFF your shopping bill this month. The offer it’s available for purchases made by bank transfer only. It is for this reason that we have disabled all other payment options until 01-04-2015.

Sincerely,

ICH Argentina Customer Support

----

Opinii, informacji w internecie o tym sklepie zero. Ale jak ktoś chce to prosze bardzo - TYLKO TERAZ do końca marca dają promocję -20% :)) Przypadkowo inne opcje wpłaty (oprócz przelewu bankowego) są zablokowane akurat do końca marca... Później szukaj wiatru w polu.

• 6 miesięcy później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.