Skocz do zawartości
IGNORED

Najlepsze używane CD do KEF RDM3 i Exposure 3010-proszę o porady

Patryk_57905

Rekomendowane odpowiedzi

Jaki budżet ?

Budżet do 3 tys zł.. Q21 sugeruje,że Arcam CDS27 wydaje sie być sensowym rozwiązaniem.szkoda tylko,że nie obsługuje DSD.Może też zakup CD-N301 jako odtwarzacz sieciowy i odczyt cd, a aby był dobry dzwięk dać przetwornik C/A. ? Czy w takim razie może wykorzystać dvd (mam taką yamahe s1700) jako odczyt, wyjśc z niego na DAC a jako odtwarzacz strumieniowy korzystać z apple tv z którego wyjdę małym jackiem-rca na dac? Apple tv zapewni polączenie miedzy iphonem albo macbookiem który odczyta pliki a dobry dac je ładnie przetworzy? Czy ja błądze? Bardzo prosze o rozważenie jeszcze takiego rozwiązania.

Człowieku - w tej cenie to kupujesz NOWY na gwarancji Pioneer PD-50 i masz problem z głowy. Do tego możesz go używać jako przetwornik - to świetny odtwarzacz !

Nie chcę się wymądrzać bo jak już pisałem nie znam się, ale wydaje mi się (i nie tylko mi), że to trochę za słabo do tego zestawu i mocno go ograniczy. Prędzej arcam cds27,ale to też ponoć bez szału. przepraszam jeśli zabrzmiało jakbym pojadł wszystkie rozumy,ale nie wydaje mi się że dzisiejszy sprzęt za 2 tys coś pokaże.

Tutaj masz sprzęt który powinien Cię zainteresować

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

3000 zł jak na wersję V12 cena wydaje się być atrakcyjna.

A sprzęt bajka.....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Ja bym pionnera nie lekceważył u mnie pobił na głowe coplanda cd 289

Copland 3x droższy a grał jak ciepłe kluchy przy pioneerze

Tyle że pioneer nie jest taki cool ;] ;)

Luxman PD 444 Nakamichi Dragon ,Lector CDP 707 , Linnart Prephono Dual Tube Power Supply   Technics 30A , Technics 40A EV FR 300 

Rzeczywiście Tomiashi..brakuje mi tam tylko dsd, no i mam wątpliwości czy jak wejdę na niego z apple tv to będzie ok?

Ciekawe Kawosz..wezmę na testy tego Pionka i sprawdzę

Wiem już, że będę poszukiwał dobrego starego transpostu cd tak do 500zł i kupię za całość budżetu, który urósł do 3 tys dac z odtwarzaczem strumieniowym..tylko jaki??

OK Panowie, zakupy poczynione.

Wybór padł na Stream Magic 6, który posiada dobry dac i odtwarzacz strumieniowy + jako transport CD Onkyo dx-7511 (wyjście koaksjalne).

Jutro lub pojutrze wszystko poskładam i napisze co z tego wyszło, pozdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.