Jump to content
IGNORED

Kable do Nad 312 + Quadral QLX 110

Guest

Recommended Posts

Guest

(Konto usunięte)

Witam wszystkich! Wiem, że tematów z pytaniami o kable było tysiące, ale w żadnym nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie (być może za słabo szukałem)... Chodzi mi o to, żeby dobrać kable do mojego sprzętu, którym jest wzmacniacz Nad 312, CD Yamaha CDX-480 oraz kolumny Quadral Quintas QLX 110. W tym momencie sprzęt gra na kiepskiej jakości bezfirmowych kablach i zauważyłem, że jest bardzo mało basu, a jeżeli wogóle, to jest strasznie rozlazły, góra i średnie tony są w miare ok. Wcześniej dysponowałem przez jakiś czas kolumnami Jamo Cornet 195 i kablami Nakamichi 2x4mm (złożone z jednej żyły srebrnej a drugiej miedzianej). Grało to bardzo ładnie, było bardzo dużo ładnego ciepłego basu, a średnie i góra były wyważone. ogólnie panowała wszechobecna harmonia :) Zastanawiałem się nad kablami Jamo Flat 2x2,5 mm, ale nie wiem czy to dobry wybór. Bardzo dziękuje za wszelkie informacje

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

wykrzyknik.png

AdBlock blocking software detected!

Our website lives up to the displayed advertisements.
The ads are thematically related to the site and are not bothersome.

Please disable the AdBlock extension or blocking software while using the site.

Registered users can disable this message.