Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny Podłogowe 1500-1800

Hamer_Mayday

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Szukam uzywanych kolumn dla brata ktore beda sie charakteryzowaly bardzo dobra dynamika ,mocnym nisko schodzacym dynamicznym basem i wyeksponowana górą o dosc duzej mocy do muzyki elektronicznej..

Jego pokoj na oko 25 mkw..do wzmacniacza z tego co pamietam HK 3490.

Zastanawialem sie nad czyms od Klipsch ale prosze o jakies dobre porady

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/118779-kolumny-pod%C5%82ogowe-1500-1800/

Witaj,

Kolumny Monitor Audio i Klipsch seria Reference. Na tych się nie zawiedziesz.

bardzo dobra dynamika ,mocnym nisko schodzacym dynamicznym basem i wyeksponowana górą o dosc duzej mocy do muzyki elektronicznej..

jak znalazł

Monitor Audio Silver 8i !!!

Czy RS8 maja wyeksponowana gore?

Slyszales te kolumny kiedys?

Czasami wydaje mi sie, ze piszesz po to zeby napisac, nie wazne co.

O Cd playerach wiesz wszystko, o kolumnach w kazdym zakresie cenowym wiesz wszystko, o wzmacniaczach wszelkiej masci tez wiesz wszystko, o kablach nawet nie wspomne.

Mozesz rozwinac swoja wypowiedz i napisac cos w taki sposob, zeby kolega pytajacy mial pojecie o czym piszesz?

Sory ze sie czepiam, ale gdzie nie wejde to widze Twoje wypowiedzi, jak bys conajmniej przewalil przez swoj dom cale audio teg o swiata.

Naczytales sie za duzo i teraz na podstawie opinii innych uzytkownikow, bodz recenzji z gazet doradzasz ludziom co maja kupic a czego nie.

Co Ty jestes jakims omnibusem tego forum, czy jak?

Sam posiadam MA Gsy i brat zna dobrze ich dzwiek..oczywscie graja czysto,szczegolowo i dosc dynamicznie ale z tego co wiem on szuka czegos z wiekszym "kopytem" i wlasnie pierwsza moja mysl to byly Klipsche ktore jednak uwazam ze sa lepszym wyborem od JBL..nad ktorymi takze sie zastanawialem z tym ze znam serie E(nie zachwyciliy) a nie ES..Moim faworytem jest wlasnie Klipsch RF..ale prosze o dodatkowe rady

Tez mam takie wrazenie ze Klipsch bedzie lepszym wyborem do muzyki niz JBL..

Celuje w RF 62 tylko nigdy ich nie slyszalem..mialem kiedys f3 i byly niezle..

Raczej staram sie obecnie porownywac kolumny do mocih MA GS20 i z tego co wyczytuje to klipsche beda graly chyba glosniej , ostrzej na gorze ale ze zdecydowanie gorsza szczegolowoscia,kultura od GS ale powiedzcie czy bedzie slyszalna roznica na plus w dynamice i w dolnym pasmie porownujac rf 62 do MA gs 20 ?? Czy sa to raczej malutkie roznice bo te Monitor Audio dynamicznie tez potrafia zagrac..ja nie narzekam pod tym wzgledem a i nisko potrafia zejsc..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.