Skocz do zawartości
IGNORED

kolumny używane? gdzie?

mer

Rekomendowane odpowiedzi

sprzedajemy pl ,ebay,

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Polecam salony audio, bardziej zasobni chcą iść w górę i sprzedawcy chętnie szukają zainteresowanych na model takiego klienta. Na większych mają większy zarobek, więc niższy model puszczają z małym zarobkiem albo bez. Kupując w ten sposób jest bezpieczniej. I wszyscy są zadowoleni.

Proponuję Allegro :-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kolumny to jedyny element systemu, który warto kupić Nowy i z gwarancją. Miałem już używki, gdzie jeden głośnik okazał się przezwajany. Niby parametry się np rezystancji się zgadzały, ale grał ciszej.

Kolumny to jedyny element systemu, który warto kupić Nowy i z gwarancją. Miałem już używki, gdzie jeden głośnik okazał się przezwajany. Niby parametry się np rezystancji się zgadzały, ale grał ciszej.

zgodzę się z tobą chick całkowicie choć Ja sam osobiście dopuszczam używki ale paru letnie najlepiej jeszcze na gwarancji

IMHO jest przeciwnie, ktoś "na budżecie" w ogóle nie powinien kupować nowych kolumn

kolumny w najmniejszym stopniu podlegają zużyciu, w praktyce to kwestia piankowych zawieszeń

rzadziej są też grzebane a wszelkie problemy można szybko wychwycić

generalna zasada - nie kupujemy bez możliwości sprawdzenia sprzętu

natomiast kupowanie nowych kolumn to jak kupowanie nowych samochodów, przepłacenie 30-40% przynajmniej

w przypadku nowych aut może gwarancja jest tego warta, może z nowymi kolumnami Made in China jest podobnie (stąd opinie młodszych Kolegów), ale dawniej solidniej je robiono

przez 20 lat w tym hobby nigdy nie miałem żadnych problemów technicznych z kolumnami, a mam i takie, które mają obecnie 40 lat

moja rada - wybierać spośród używanych z lat 90-tych, zanim cała produkcja przeniosła się do ChRL, "safe buy"

Zainwestować w nowe,imho można wtedy,kiedy wie się czego dokładnie chcemy.Wiekszość osłuchanych userów przerzuciło tony rożnych sprzętów,więc wiedzą,czego szukają.W moim przypadku,zamierzam posłuchać tak dużo,jak się da,zanim wyłożę grubszą kasę na sprzęt 'docelowy'.Najtaniej można to osiągnąć poruszając się wsród second hand.Ale rozumiem też ludzi,którzy nie lubią kombinować.Chcą kupić raz i się cieszyć.Tylko,że wtedy to trochę ruletka.

A merytorycznie.Jeżeli kolega ma rodzinę,lub znajomych w Holandii,to na maarktplaats.nl jest fajny wybór.

Marcin

Uuuu.Cholera.Niezłe stronki.Roczne Castle knight 3 za 250€.

No jest troche fajnego towaru. Na te Castle bylem troche napalony, ale nie wiedzialem czy cena nie jest za wysoka. Myslisz, ze sa warte €250?

Ile nowe kosztowaly?

Daj znać,jak wypadły.Ja ostatnio kupiłem Castle pembroke.Stare i malutkie,ale dźwięk naprawdę ok.Jezeli nowe idą rownież w kierunku muzykalności,to w tym budżecie bedą dla mnie interesujące.No i posiadają wysoki WAF.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.