Skocz do zawartości
IGNORED

KODO-ZNAWCY do DZIELA !!

misiowiec

Rekomendowane odpowiedzi

A jednak po uwzglednieniu moich finansow ktore wynosza 1700zl a to juz absolutny max wiec musze wykluczyc mojego Paradigma monitor 9v3 w ktorych sie zakochalem jedynie tylko moge zdobyc komisowe PAradigm 7v2 za 1700zl wiec po wiem jak sprawa stoi wybor padl na 2 zestawy a nawet 3

1. KODA NT306F poprostu jak na ta wielkosc glosnikow maja swietny bass ale boje sie czy podolaja mojemu wzmakowi jak go mocniej rozkrece a jest ot Yamaha AX-870

2. KODA AC670F troche wieskze siedza tam juz 2x20cm a nie 2x16cm jak w poprzednich ale te momio rozmiarow nie potrafia zejsc do takiego niskiego miekkiego basu ,zato ich potencjal wydaje mi sie wiekszy ,a moj wzmaka oddaje 110W / 8 om 130W/ 6om RMS

3. Quadral QLX210 ktorych zamierzam pojutrze sluchac ze swoim wzmakiem jak dobrze pojdzie ,ale tak 1 koda NF mnie urzekla powaznie sie nad nia zastanwiam ale czy ona nie wymieknie przy tak mocnym wzmaku hmm..

Preferencje muzyka rock Techno czyli ogolnie kolumny maja cykac wysokim dawac basem i robic lomot przestawiac meble, coponiektorzy beda sie smiali ale pewnie sami by to tak nazwali, do ambitniejszej muzyki bardziej wyrafinowanej sa inne leprze kolumny ktorych nie nalezy mi polecac raczej

Czekam na opinie ludzi ktorzy maja KODE albo nie maja i sluchali bawili sie nia i wiedza cos czym mogli by sie podzielic i mnie ostrzec ,a moze PAradigm 7v2 cos tu zwojuje jeszcze ale watpie bo 9v3 byla tak optymalnie idelana dla mnie, a w tej cenie to moge tylko jak mowilem dostac 9v2 i to musze po nie troche km przejechac do komisu albo kupic wysylkowo

https://www.audiostereo.pl/topic/11891-kodo-znawcy-do-dziela/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.