Skocz do zawartości
IGNORED

Lampizator big 7

Lukasz Stawowy

Rekomendowane odpowiedzi

No przecież to napisałem. Naucz się czytać ze zrozumieniem. Zacznij od tytułu wątku i umówmy się że na ten temat będziesz pisał jak również wklejał zdjęcia własnego autorstwa za które ręczysz , że nie są manipulowane i dotyczą Big7.

Zacznij od tytułu wątku i umówmy się że na ten temat będziesz pisał jak również wklejał zdjęcia własnego autorstwa za które ręczysz , że nie są manipulowane i dotyczą Big7.

Zdjecia dotycza Zlotej bramy Lampizatora i pochodza z oryginalnego urzadzenia.

Żaden dac nie zagra płyty CD 44,1/16bit jak materiał nagrany w DXD, DSD, PCM128/24, PCM96/24

Co byś nie wrzucił na swój złom,to nie zbliży się do mojego DAC-a nawet na kilometr,mimo,że mój odtwarza tylko CD.

Więc przestań się tutaj męczyć,idź posłuchać muzyki.

Herbie Hancock:"Czasami nie wiem,co mam grać - wyznałem."

Miles Davis: "To nic nie graj"

Odpieprzcie się od Stasiopa!!

Mam zamiar go sponsorować!

Prąd mnie pieprznął z jego daca.!

Teraz może być już tylko lepiej!

Alleluja i do przodu Stasiu!

Żaden dac nie zagra płyty CD 44,1/16bit jak materiał nagrany w DXD, DSD, PCM128/24, PCM96/24 czy PCM44,1/24 co najwyżej dac stasia dobrze odtworzy MP3.

Ty ARTON55 doszedłeś do takich wniosków na Twoim sprzęcie ?

Rozumiem ,że wszystkie dac-i PCM przesłuchałeś dlatego wypowiadasz się w taki autorytarny sposób?

Nie jest możliwe odtworzenie utworu nagranego w PCM128/24 tak samo lub lepiej w formacie 44,1/16. Jest to fizycznie nie możliwe i powie to każdy inżynier studyjny.

Tak jak pierwsze aparaty cyfrowe nawet te najdroższe nie dorównają matrycom 20Mp. Jest to oczywiste i przykro, że muszę to tłumaczyć ale to podstawy fizyki.

Co do mojego sprzętu to odtwarzacze Sony DVP-NS900v jak i DVP-NS9100ES są spotykane w studiach nagraniowych.

Nie jest możliwe odtworzenie utworu nagranego w PCM128/24 tak samo lub lepiej w formacie 44,1/16

Czyli rozumiem,uważasz,że z Twojego systemu SACD,wydobędziesz dźwięk lepszy niż na przykład z mojego zwykłego CD?

Czyli rozumiem,uważasz,że z Twojego systemu SACD,wydobędziesz dźwięk lepszy niż na przykład z mojego zwykłego CD?

Mój wykorzystuje porównawczo głębię 20bitów a twój nie wiadomo co?

z palcem w nosie :)

13172923-emotikony-zbieranie-nos.jpg?ver=6

----------------------------------------------------

Mój

Tak,tak.

Twój jest najlepszy.

Moim zdaniem szkoda Twojego czasu w tej zakładce.

>stefek

Spróbuj zgadnąć skąd się biorą różnice w cenach tych płyt w wersji SACD DSD i zwykłe CD.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Co do mojego sprzętu to odtwarzacze Sony DVP-NS900v jak i DVP-NS9100ES są spotykane w studiach nagraniowych.

Gdzie i kiedy? W okresie jury w jaskini Neandertalczyków ?

ARTON55 Ty jesteś na prawdę przezabawny ...

Naprawdę polubiłem Twoje poczucie humoru ;)

Spróbuj zgadnąć skąd się biorą różnice w cenach

Spróbuj zgadnąć skąd się biorą różnice w cenach między na przykład Twoim sprzętem,a moim.

Masz watpliwości co do tego?

Arton tam zamontował kupowane przez 6 miesięcy na allegro wszystkie black gejty!!

Spróbuj zgadnąć skąd się biorą różnice w cenach między na przykład Twoim sprzętem,a moim.

hehehe... mało kompa nie oplułem ;)

Zaraz usłyszysz ,że ta różnica to cena usługi marketingowej i nic więcej ;)

Stefek

Lubisz przeplacać,a Arton zrobi se sam-widzisz jaki to banał jest!!

A teraz poprosimy dla odmiany coś w temacie wątku :)

Kiedy bierzesz na próbę Lampizatora?.............polecam wraz z konstruktorem,bo wiesz nigdy nic nie wiadomo...........zapytaj Marslo)

Arton tam zamontował kupowane przez 6 miesięcy na allegro wszystkie black gejty!!

Na wyjściu stereo nie ma żadnych kondensatorów ani układów mutujących a to oznacza, że nie wnoszą żadnych wad.

Tak jak pierwsze aparaty cyfrowe nawet te najdroższe nie dorównają matrycom 20Mp. Jest to oczywiste i przykro, że muszę to tłumaczyć ale to podstawy fizyki.

ARTON55 o aparatach cyfrowych jak widać masz jeszcze mniejsze pojęcie niż o audio.

Nie pisz głupot bo aż żal czytać takie rewelacje.

Aspirowanie do tytułu potentata w tej branży na tym etapie jest co najmniej przedwczesne.

Wielkie cele dają wielkie motywacje, gigantyczne cele, generują gigantyczne motywacje.

Jeśli ktoś za swój cel obrał bycie przeciętniakiem lub nikim, to jego sprawa, przeciętniacy już są, do tego wielu, kolejni nikomu do niczego nie są potrzebni, nigdzie, nie tylko w hi end.

ARTON55 o aparatach cyfrowych jak widać masz jeszcze mniejsze pojęcie niż o audio.

Nie pisz głupot bo aż żal czytać takie rewelacje.

Żadne ale to żadne studio nagraniowe nie nagrywa w muzealnym formacie 44,1/16. To dla amatorów tak jak wyrób stasiop.

To dla amatorów

Dlatego mówiłem Ci,że Ty zawodowiec marnujesz się w tym miejscu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.