Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

PiSacy też byli u władzy. Co oni dobrego zrobili?

Napewno nie wywołali 12-tu grubych afer to po pierwsze, a po drugie byli krótko ponieważ w sejmie same łapiduchy, w społeczeństwie również, wieć zanim coś napiszesz to poczytaj trochę młoda kobietko.

Aktywność trolli POpapranych jakoś wzrasta przed wyborami,dostali polecenie od Kopaczu pewnie.Trzeba jakoś przykryć tasiemki i inne afery.

po drugie byli krótko

Też niczego ciekawego nie zrobili,chociaż tłumaczyć ich może krótki okres rządów.Nie do końca jednak.Parę gaf było,choćby ta z Blidą.

@witek_z

12 grubych afer u PO? Dajesz, bo albo mam problemy z pamięcią, albo coś pomieszałeś.

Oczywiście. Tylko parę.

I pamiętaj, tylko gaf ;-)

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

@witek_z

12 grubych afer u PO? Dajesz, bo albo mam problemy z pamięcią, albo coś pomieszałeś.

żarty sobie robisz (że ich nie było) czy może w innym świecie żyjesz, przecież tego w necie i w TV pełno.

Wyolbrzymiasz. Żyję w tym świecie i nabrałam do niego dystansu, aby nie marnować nerwów. Tak czy siak za cholerę 12 GRUBYCH AFER nie znajdę.

Wyolbrzymiasz. Żyję w tym świecie i nabrałam do niego dystansu, aby nie marnować nerwów. Tak czy siak za cholerę 12 GRUBYCH AFER nie znajdę.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

W zasadzie większość jest śmiechu watra, a to jest czystą komedią:

"3

Likwidacja mediów publicznych »Tu"

A większość odnośników jest do blogów, eufemistycznie rzecz ujmując stronniczych spekulacji.

chyba zacznę postrzegać Keef jak Fater PiO

Każdy portal internetowy który dostatecznie długo działa i zdobywał popularność, przyciąga także masowo dwa rodzaje ekspertów - gimnazjalistów oraz paranoików.

Nigdy nikomu nie wmawiałam, że jestem ekspertem, w przeciwieństwie do niektórych, ale większość rzeczy, jakie tu są to czysty idiotyzm.

Jak rzekł niewyspany, przejedzony, znużony exgimbus bez wykształcenia ;-) Brzmi bardziej... dostojnie ;-)

P.S. Zapomniałam dodać. Nie udaję, że jestem obiektywna, o nie, jestem w pełni subiektywna. ;-)

P.S. Staram się trzeźwo patrzeć na świat, to wszystko.

A afera amber gold

Niczym obecny rząd temu nie zawinił.

a gruntowa

Znam tylko AFERĘ, w której Kaczyński zdymisjonował Leppera. Gdzie tu PO?

a solna

Phii... To ma być gruba afera?

a jajeczna

Gdzie tu wina rządu?

a taśmowa - elewar

a informatyczna

a podsłuchowa

Są to sprawy bardziej złożone. Sam podsłuch świadczy źle, ale o tych, którzy powinni to sprawdzić.

jeszcze młoda jesteś keef

I? Widzę co się dzieje.

Jak rzekł niewyspany, przejedzony, znużony exgimbus bez wykształcenia ;-) Brzmi bardziej... dostojnie ;-)

P.S. Zapomniałam dodać. Nie udaję, że jestem obiektywna, o nie, jestem w pełni subiektywna. ;-)

P.S. Staram się trzeźwo patrzeć na świat, to wszystko.

I pomyśleć że jeszcze niedawno współczułem nawet paranoikom - wcześniej mnie irytowali. Ale teraz tylko śmieszą.

Nie jestem paranoikiem. Nie wiem czy jesteś na tyle myndry, aby wiedzieć na czym owa paranoja polega. U mnie nie ma żadnych objawów, nie potrzebuję opinii znafcy od siedmiu boleści.

P.S. Szkoda na Was czasu. Muszę się zabrać za "Diunę" F. H.

A afera amber gold

a gruntowa

a solna

a jajeczna

a hazardowa

a taśmowa - elewar

a informatyczna

a podsłuchowa

i wiele innych

Największą aferą PO jest to że została partia władzy i brylują w niej wszystkie mendy te same które brylowały w czasach PZPR czyli także jedynej partii władzy. O nepotyzmie i pochodzeniu tych szczurów z różnych ścieków można napisać równie ciekawie, bez potrzeby rozmieniania ich na różne afery i aferki.

Każda władza demoralizuje. A PO rządzi już dostatecznie długo żeby ich demoralizacja stała się widoczna.

Nie jestem paranoikiem. Nie wiem czy jesteś na tyle myndry, aby wiedzieć na czym owa paranoja polega. U mnie nie ma żadnych objawów, nie potrzebuję opinii znafcy od siedmiu boleści.

Dziecko, nawet nie potrafisz zrozumieć co czytasz i na co odpowiadasz.

Największą aferą PO jest to że została partia władzy i brylują w niej wszystkie mendy te same które brylowały w czasach PZPR czyli także jedynej partii władzy. O nepotyzmie i pochodzeniu tych szczurów z różnych ścieków można napisać równie ciekawie, bez potrzeby rozmieniania ich na różne afery i aferki.

Każda władza demoralizuje. A PO rządzi już dostatecznie długo żeby ich demoralizacja stała się widoczna.

racja 100%

Phii... To ma być gruba afera?

cieniutka jesteś, z chemi też

cieniutka jesteś, z chemi też

To w ogóle nie dotyczy rządu. Niczym nie zawinił, a afery są gorsze. Wystarczy pomyśleć. ;-) Ja mam już parę gorszych afer, w których zawiniło PO, a Wy same pierdoły wypisujecie lub rzeczy w których nie ma winy PO.

Gość vasa

(Konto usunięte)

No tak. Co racja to racja. Tylko co należy zrobić jeżeli w duopolu który teraz mamy jedna partia jest zdemoralizowana, nieprofesjonalna, pozbawiona zarówno wizji jak chęci i umiejętności rządzenia ale jest demokratyczna a druga podobna pod względem moralnym i profesjonalnym ale za to niedemokratyczna ???

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.