Skocz do zawartości
IGNORED

Kto idzie na Wybory Prezydenckie 2015?

neomammut

Idziesz na Wyroby Prezydenckie 2015?  

103 użytkowników zagłosowało

1. 1. Idziesz na Wyroby Prezydenckie 2015?

2. 2. Idziesz? A na kogo zagłosujesz?

• Bronisław Komorowski
    • Janusz Korwin-Mikke
    • Adam Jarubas
      0
    • Paweł Kukiz
    • Marian Kowalski
    • Jacek Wilk
    • Andrzej Duda
    • Janusz Palikot
    • Magdalena Ogórek
    • Grzegorz Braun
    • Paweł Tanajno

Rekomendowane odpowiedzi

A może chciał byś wprowadzić cenzurę ?

Rodzina Olewników pisze do Komorowskiego: „Obiecał pan 5 lat temu, że sprawa zostanie wyjaśniona. Została zagmatwana

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Luxman PD 444 Nakamichi Dragon ,Lector CDP 707 , Linnart Prephono Dual Tube Power Supply   Technics 30A , Technics 40A EV FR 300 

No to może jednak ochłonąć czas Panowie, do 20:00...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

No @Shrek skoro Ty oglądasz wojewódzkiego co Polską flagę wtyka w kupę to jesteś naprawdę autorytetem.

Tak oglądam -czasami - ( wodziankę to miał taką że moje męskie ego...... ehhhh)

Słuchałem też ojca Tadeusza Rydzyka z radia toruńskiego... Oglądałem też panów: prezydenta od szoguna i prezesa od kota...

Wiesz czemu ???

Bo uważam iż człowiek inteligenty, na jakimś poziomie zanim się wypowie na jakiś temat, to zobaczy, posłucha przeczyta...

A że to nie modne ???

Jestem hetero, jestem polakiem, nie lubię żydów (na ich własne życzenie), nie uznaje kagańca poprawności politycznej, Już gorzej nie mogę być oceniany.....

I modą mam się przejmować ???

Litościiiiiiii...........................

;P

Ukryta Zawartość

A ty @Jaro_747 leszczyku to z Polski czy z Moskwy klikasz ?

Żadne zaklinanie rzeczywistości tu nie pomoże tandeciarzu od disco polo.

Następny PiSowski jelonek w stylu 747.

Za coś takiego dostaliście bana, proszę się uspokoić i nie atakować nikogo. Jeszcze jeden taki wybryk i będzie ban dożywotni. Jeśli jednak coś Wam nie pasuje, proszę to inaczej ubrać w słowa...

Jest mały fragment o polityce, zwróćcie też uwagę na pytanie redaktora o Japonię - kupa śmiechu :)

Ukryta Zawartość

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Za coś takiego dostaliście bana, proszę się uspokoić i nie atakować nikogo. Jeszcze jeden taki wybryk i będzie ban dożywotni.

A czy to mogę wkleić, Proszę Pana?

Nie słyszę NIE, więc wklejam.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Napisano dziś, 20:14

[tytuł pod jakim zmieszczono w necie audycję z TVN24 "Kukiz masakruje system i platformę u Moniki Olejnik"]

Łzy płyną mi po plecach :-) To słowo "masakruje" przypomina mi dyskusje podwórkowych hi-endowców, specjalistów od sprzętu który masakruje, rozwalcowuje i miażdży konkurencję :-)

To już drugi hart zagonowy który "masakruje". Pierwszy "masakrował" Korwin Mikke, ale okazał się zbyt niestrawny w tym "masakrowaniu". Mówiąc wprost zbyt głupi żeby przyciągnąć więcej wyborców w wieku bardziej niegimnazjalnym. Wiec trzeba było wypuścić Kukiza.

On wygląda na takiego co potrafiłby "zmasakrować", ale siekierą.

To słowo "masakruje" przypomina mi dyskusje podwórkowych hi-endowców, specjalistów od sprzętu który masakruje, rozwalcowuje i miażdży konkurencję :-)

Niestety, słowo okropne masakruje weszło do języka potocznego za sprawa między innymi dziennikarzy sportowych. Iksiński zmasakrował Ygrekowskiego, Ygrekowski poniżył Iksińskiego - itd.

Legia poniżyła Lecha, Barca zmasakrowała Atletico.

Ostatnio panoszy się "pognębić".

Bronek masakruje sam siebie ;)

Komorowski w oparach absurdu: „Zgoda buduje, jestem pewien, że wybuduje także mieszkania na wynajem dla młodych”

Ukryta Zawartość

No chyba że miał na myśli Obywatela Zgodę ;)

Ukryta Zawartość

Luxman PD 444 Nakamichi Dragon ,Lector CDP 707 , Linnart Prephono Dual Tube Power Supply   Technics 30A , Technics 40A EV FR 300 

Masakra. Cała trójka do pognębienia.

Masakryczna żenada. Bez oglądania, samym zestawieniem ałtorów czuję się pognębiony ;-).

P.S.

Zważając na obniżający się z powodu inwazji politycznych aktywistów poziom forum po namyśle zaznaczam, że "ałtorów" napisałem celowo. Dość mam już tłumaczenia rzeczy dla mnie oczywistych "inteligentnym inaczej".

Jestem Europejczykiem.

Przedmówcy rozumiem uważają tylko red Paradowską red Lisa i Żakowskiego . Zawsze się znajdą osoby co łykają rządową propagandę jak pelikany . Proponuję zapoznać się z uchwałą Stowarzyszenia Dziennikarzy Polskich suchej nitki nie zostawili na stacjach gównego nurtu.

Choć i te media czasem są obiektywne A. Duda w 2013 roku został uznany przez Newsweek za jednego z 10 najlepszych polityków RP tyle że wtedy nie antysemita ( wg Prof Śpiewaka ) Lis był naczelnym

Na dobranoc ,,pelikanom,,

Wyszkowski o książce Sumlińskiego: Bronisław Komorowski wie, że nie jest w stanie się obronić, więc milczy. NASZ WYWIAD

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mi się wydaje, że ta propaganda jest zawsze, bo tylko się "kolorek i nazwa" zmienia w sondażach, a bambuko to jak jazda na rowerze - tego się nie zapomina :)

Proponuję zapoznać się z uchwałą Stowarzyszenia Dziennikarzy Polskich suchej nitki nie zostawili na stacjach gównego nurtu.

Kuń by się uśmiał.

Przedmówcy rozumiem uważają tylko red Paradowską red Lisa i Żakowskiego . Zawsze się znajdą osoby co łykają rządową propagandę jak pelikany

Pragne przypomnieć przedmówcy, ze w/w dziennikarze za czasów rządów PiS bylu jak najbardziej antyrządowi.

Wyszkowski o książce Sumlińskiego

Wyszkowski jest szczególnie antyrządowy, i tylko dlatego przedmówca go uważa.

Proponuję zapoznać się z uchwałą Stowarzyszenia Dziennikarzy Polskich suchej nitki nie zostawili na stacjach gównego nurtu.

Kuń by się uśmiał.

SDP to czasem nie ta organizacja, której Prezes był konferansjerem na imprezie PiS?

Rzeczywiście koń by się uśmiał.

Jestem Europejczykiem.

Porządni to Lis,Olejnik,Żakowski,Paradowska?Jeśli tak to całe szczęście,że odeszli.Szkoda,że nie na zawsze.

Zapomniałeś jeszcze o idolu pelikanów sex Durczoku ;)

Pelikany jak Towarzysze kto nie z nami ten przeciw nam jedno ucho na tok tfu fm a drugie na tvn do tego nos w wybiórczej i komplecik

Na początku rozmowy Kukiz narzekał na źle ustawione krzesło, które „ustawia go na klęczkach” przed prowadzącą rozmowę.

Przyjdzie pan Bronisław, to mu ustawicie dobrze… Albo stanie na nim, będzie skakał…
Zwariuję na tym krześle - czy to jest przypadkowo zrobione?
— mówił, po czym zamienił krzesło.

Pytany, czy pojawi się na wieczornej debacie w TVP, Kukiz odparł, że tak się stanie.

W przeciwieństwie do pana Bronisława wybieram debatę, a nie mecz

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Zna ktoś może stanowiska Kukiza w sprawie własności intelektualnej i prawie autorskim?

bardzo mnie interesuje co on o tym sądzi. No bo z jednej strony przecież żyje z własnych utworów i pewnie będzie za ukróceniem bezkarnego rozpowszechniana plików w sieci, no a z drugiej strony głosi bardzo populistyczne hasła, które na pewno gryzły by się z zaostrzeniem przepisów w tej materii.

No tak,teraz to i dziennikarze będą PiSmanami.Ty Jaruś coś bierzesz?Czas już odstawić.

I uważaj na konia.

Ty modrzewik naprawdę masz nie po kolei we łbie. Przecież ja mówię o powszechnie znanych faktach.

Żyjesz w rzeczywistości równoległej?

Jestem Europejczykiem.

Zna ktoś może stanowiska Kukiza w sprawie własności intelektualnej i prawie autorskim?

bardzo mnie interesuje co on o tym sądzi. No bo z jednej strony przecież żyje z własnych utworów i pewnie będzie za ukróceniem bezkarnego rozpowszechniana plików w sieci, no a z drugiej strony głosi bardzo populistyczne hasła, które na pewno gryzły by się z zaostrzeniem przepisów w tej materii.

On uważa, że tak i że nie.

A niektóre nawet przyjeżdżają po urodzeniu do Polski - no i co z tego? Emigranci w drugim pokoleniu nawet nie są nigdzie ewidencjonowani mimo teoretycznie posiadania obywatelstwa. Nikt ich nie będzie zgłaszał do polskiej ewidencji. Organizowanie głosowania dla tej grupy ludzi byłoby zwykła kpiną z obywateli żyjących w kraju.

no wlasnie co z tego? co ty kolego pi******sz? jak ktos kto MA obywatelstwo moze byc NIE zewidencjonowany?

kpina z obywateli sa oni sami, bo jesli nie ma nikogo lepszego na urzad prezydenta w tym kraju to jak przepraszam..

ponadto nizaleznie od pochodzenia i upodoban politycznych Polakowi nie dogodzisz i nie znajdziesz odpowiedniego kandydata. Do kazdej mordy mozna dorobic XXX i od razu kandydat ma taka a nie inna morde i z tego a nie innego powodu jest do dupy.

I wracają do korzeni jadąc do ambasady na wybory, z tęsknoty za Krajem??? Puknij się czymś twardym

Niech sobie wycieczkę na Mazury kupią jeśli tak tęsknią.

nadinterpretujesz. nie ida glosoewac z tesknoty za krajem. ida glosowac, bo pomimo, ze na emoigracji to czuja sie polakami.

Guzik mnie obchodzi w ile dni oraz co sobie tam ubzdurałeś. Jeśli ktoś che decydować o moim losie ma siedzieć w Polsce i ten los ze mną dzielić a nie pierdzieć mi do urny z za oceanu - zwłaszcza jako emigrant w drugim pokoleniu, który nic nie wie o sytuacji w kraju poza wieściami ze spotkań kółka niedzielnego.

wez chlopie cos na uspokojenie bo ci sie woda w glowie zagotuje i jeszcze nam tu kojfniesz pod wplywem emocji.

"ma siedziec w Polscee i ten los ze mna dzielic" uuu, psychoza panie. a pierdzisz to ty szerzac swoje poglady. naprawde smrod.

Jeśli mu zależy na zachowaniu więzi to może sobie na wycieczki przyjeżdżać, więc na wybory także.

Wybory służą wybieraniu władzy przez tych, którymi ta władza będzie rządziła, a nie na "nawiązywaniu do korzeni" i podobnych bredni, które sobie wymyśliłeś.

to mi wytlumacz poski fenomen frekwencji wyboirczych. bo skoro Polacy w Polsce nie chodza na wybory to znaczy ze maja w dupie kto kiedy i jak nimi rzadzi..

Wybierzmy Dudę za pięć lat będziemy głosować przeciwko Dudzie,

wybierzmy ogorek bedziemy glosowac za piec lat przeciwko ogorek.

juz to wielokrotnie mowilem. od lat juz nie bylo w Polsce wyborow na ktore szlo sie glosowac "za" caly czas tylko "przeciwko: komus, ukladowi, programowi, partii"

czekam az ruskie przyjda i nagle nie bedzie wrogow wewnatrz kraju skoncza sie durne dyskusje, opluwanie sie nawzajem i trzeba bedzie wspolpracowac. wtedy nie bedzie PO, PIS, PSL, lewicy, prawicy, dudu, bulu, ciasteczek czy korniszonkow.

bedzie narod i kolaboranci.

Ut conclave sine libris, ita corpus sine anima. Cicero

Ty modrzewik naprawdę masz nie po kolei we łbie. Przecież ja mówię o powszechnie znanych faktach.

No co ty?Poważnie?A o Druczoku?....zapomniałeś?A z tym łbem?To stary jest ale głowa......... jeszce się trzyma.

SDP to czasem nie ta organizacja, której Prezes był konferansjerem na imprezie PiS?

Rzeczywiście koń by się uśmiał.

Ja pierniczę... Kukiz ma najwięcej...

Swoją drogą ostatnio straszne głupoty gadał :-( A prawie go polubiłam, jako kandydata...

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Najwięcej ma, ale na wątrobie :-) Dużo przeszedł.

W ogóle tak pierniczycie w tym wątku, że chyba jednak pójdę na wybory zagłosować na Ogórek Magdalenę. Bo na Dudę raczej nie.

Mi i bratu rodzice powiedzieli, że oddadzą nam karty. Brat ma 12 lat, powiedział, że zagłosuje na Komorowskiego, a napiszę "Frank Underwood", albo "Petyr Baelish on naprawi ten burdel" lub coś w ten deseń, ale poprawnie zaznaczę Komorowskiego, więc głos będzie ważny.

Jeśli odbiorą to oni, a nam dadzą już tam, gdzie się zaznacza, a potem dadzą wrzucić do urny, będzie ważny ;-)

Bo młody nie zna wszystkich kandydatów. Zapytałam się (żartem) czy nie chce na Ogórek, bo mężczyznom się podoba, uznał, że jak ludzie na nią głosują, bo jest atrakcyjna, to są głupsi niż ustawa przewiduje. Widzicie fani Korniszonka, nawet mój brat wie, że to, co robicie jest debilne :-D

Moja koleżanka (40 z hakiem) powiedziała, że zaznaczy każdego oprócz Ogórka, nawet tego po***a Brauna i Januszka zaznaczy, a jej nie, bo twierdzi, że oni mają przynajmniej poglądy, a ona nie :-D

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.