Skocz do zawartości
IGNORED

Kto idzie na Wybory Prezydenckie 2015?

neomammut

Idziesz na Wyroby Prezydenckie 2015?  

103 użytkowników zagłosowało

1. 1. Idziesz na Wyroby Prezydenckie 2015?

2. 2. Idziesz? A na kogo zagłosujesz?

• Bronisław Komorowski
    • Janusz Korwin-Mikke
    • Adam Jarubas
      0
    • Paweł Kukiz
    • Marian Kowalski
    • Jacek Wilk
    • Andrzej Duda
    • Janusz Palikot
    • Magdalena Ogórek
    • Grzegorz Braun
    • Paweł Tanajno

Rekomendowane odpowiedzi

a jak ktos NIE idzie glosowac wiec NIE moze wziac udzialu w tej ankiecie (jakze innej od tych prezentowanych w mediach) bo musi wybrac na kogo NIE glosuje, jak ten ktos moze zobaczyc aktuale wyniki?

czy tez moze wyniki tej ankiety (jakze innej od tych prezentowanych w mediach) sa ztastrzezone tylko dla tych co ida glosowac na Dude?

Mój błąd, powinienem zadać jedno pytanie, jak nie idziesz, to nie głosuj :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Mój błąd, powinienem zadać jedno pytanie, jak nie idziesz, to nie głosuj :)

widzisz ja NIe ide bo NIe moge. czasoprzestrzennie mam problem.

bez wzgledu na to i tak mialbym problem bo te wybory jak kazde w ostatnich 15 latach to powtorka z rozrywki - wybor "mniejszego zla"

p.s. zrob moze skrinszota ;D z aktualnych wynikow i wklej dla NIE-glosujacych prosze?

Ut conclave sine libris, ita corpus sine anima. Cicero

Ok, wieczorkiem wkleję :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

te wybory jak kazde w ostatnich 15 latach to powtorka z rozrywki - wybor "mniejszego zla".

Tak myślisz ? Czasy jednak się zmieniają - jak masz chwilę, to rzuć tutaj okiem.

p.s. zrob moze skrinszota ;D z aktualnych wynikow i wklej dla NIE-glosujacych prosze?

A proszę bardzo :)

Siedzimy w POwskim gównie po pachy, a jak wygra PiS to w nim utoniemy,...jak żyć?

Dokładnie albo po pachy albo toniemy!Chyba,że wybierzemy całkiem nową opcję a jest.

Dokładnie albo po pachy albo toniemy!Chyba,że wybierzemy całkiem nową opcję a jest.

A na jakiej podstawie twierdzisz że przy PiS utoniesz?

Taka platfusowa gadka glosuj na PO to może nie będzie lepiej ale na pewno nie będzie gorzej.

Widzę że podatny jesteś na działania propagandowe

Luxman PD 444 Nakamichi Dragon ,Lector CDP 707 , Linnart Prephono Dual Tube Power Supply   Technics 30A , Technics 40A EV FR 300 

Ja mam obawy zaczepek ze strony Pisu z Rosjanami, aby nie doprowadzili do wojny, tylko to, i zabawy z tupolewem, mi ogólnie za Pisu było dobrze, a to dlatego, że się nie wpierdzielali do biznesu, dbali o zwykłych ludzi,... , tylko nie podobał mi się ich buraczany styl rządzenia, zobaczę, może zagłosuję na Kaczego, bo na Po nigdy!

Ja mam obawy zaczepek ze strony Pisu z Rosjanami, aby nie doprowadzili do wojny, tylko to, i zabawy z tupolewem, mi ogólnie za Pisu było dobrze, a to dlatego, że się nie wpierdzielali do biznesu, dbali o zwykłych ludzi,... , tylko nie podobał mi się ich buraczany styl rządzenia, zobaczę, może zagłosuję na Kaczego, bo na Po nigdy!

Czy domaganie się międzynarodowego śledztwa to zaczepka?

Jest uchwała PE w sprawie zwrotu wraku . To znaczy że unia zaczepia?

Ruski ma w nosie czy go zaczepiasz czy nie robi i tak co chce , a liczy się tylko z siłą i stanowczością .

Nikt przy zdrowych zmysłach Ruskiemu wojny nie wypowie . Porównaj potencjał intelektualny dr nauk prawnych Dudy do mgr historii Komorowskiego przecież to przepaść

Piszesz o obciachu , kto w/g Ciebie z tej dwójki jest obciachowy ? chodzi po stołach bełkocze o bigosach .

Luxman PD 444 Nakamichi Dragon ,Lector CDP 707 , Linnart Prephono Dual Tube Power Supply   Technics 30A , Technics 40A EV FR 300 

Kto pierwszy raz , od wielu lat, idzie na wybory ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

PO się cholernie boi PIS`u - jak zaczną węszyć, to wyjdzie tyle przekrętów... Państwo, kolejnej kadencji PO nie wytrzyma...

Czy domaganie się międzynarodowego śledztwa to zaczepka?

Jest uchwała PE w sprawie zwrotu wraku . To znaczy że unia zaczepia?

Ruski ma w nosie czy go zaczepiasz czy nie robi i tak co chce , a liczy się tylko z siłą i stanowczością .

Nikt przy zdrowych zmysłach Ruskiemu wojny nie wypowie . Porównaj potencjał intelektualny dr nauk prawnych Dudy do mgr historii Komorowskiego przecież to przepaść

Piszesz o obciachu , kto w/g Ciebie z tej dwójki jest obciachowy ? chodzi po stołach bełkocze o bigosach .

Nie denerwuj się, odniosłem się do przeszłości, przed Smoleńskiem i rządu PISu z przed 7lat, teraz jest inaczej, więc się przekonuje, iż za rządu Pisu nie utonę.

PO się cholernie boi PIS`u - jak zaczną węszyć, to wyjdzie tyle przekrętów... Państwo, kolejnej kadencji PO nie wytrzyma...

Jeśli w drugiej turze będzie Komorowski i Duda, to wiadome, iż na Dudę zagłosuję, tak jak pisałem wcześniej, całkowita eliminacja Po

Oglądam czasami wiece wyborcze.

Duda zaczepiany przez słuchacza mówi - Ma Pan prawo mieć własne zdanie nie musi Pan na mnie głosować ale postaram się panu wytłumaczyć itd..

Komorowski zaczepiany mówi - jak w każdym domu tak i w naszym zdarzy się że przyjdzie ktoś z brudnymi nogami i napity itd

To ja się pytam czy takie normy obowiązują u Państwa Komorowskich ?

Mąż stanu Prezydent i takie teksty ?.. W sprawach poważniejszych takich jak afery nie będę pisał bo to nie miejsce

Zainteresujcie się procesem W. Sumińskiego np sporo to wyjaśnia.

Kto pierwszy raz , od wielu lat, idzie na wybory ?

Ukryta Zawartość

@BoDeX

Słuchałem co mówi pan Paweł i się z nim zgadzam .

Ma fajny pomysł na stworzenie tego ruchu 1 mandatowego .

Tylko że 1 mandatowe okręgi nie załatwią całego tego syfu który narósł przez lata .

Tu jest potrzebne porządne czyszczenie.

Ps. Powiedzmy sobie prawdę obniżki podatków dzięki słońcu peru i gospodyni też raczej nie będzie bo nas na to po prostu nie stać:( tak nas zadlużyli

Ukryta Zawartość

Porównaj potencjał intelektualny dr nauk prawnych Dudy do mgr historii Komorowskiego przecież to przepaść

Hihihi...

Mocno cię poniosło. Z tego, co czytałem to Duda nie dostąpił zaszczytu prowadzenia wykładów. Mimo mamusi z tytułem profesora, co w Krakówku nie jest bez znaczenia.

Jestem Europejczykiem.

Hihihi...

Mocno cię poniosło. Z tego, co czytałem to Duda nie dostąpił zaszczytu prowadzenia wykładów. Mimo mamusi z tytułem profesora, co w Krakówku nie jest bez znaczenia.

I czego to dowodzi ? Komorowski przez to staje się mądrzejszy ? Komorowski wykładał zobacz z jakim skutkiem ;]

Ukryta Zawartość

I co ma mamusia Pana Dudy do tego ? Komorowski ma ubeckich teściów a to znaczenie ma .

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Moja 37-letnia konkubina, która zwyczajowo na wybory nie chodzi (polityką się nie interesuje a i papierów jej się nie chce załatwiać, bo mieszka ponad 200 km od miejsca zameldowania), tym razem zamierza iść i zagłosować na Kukiza. Dzieje się.

Nie matura, lecz chęć szczera zrobi z ciebie oficera ;-)

Teraz zarówno doktora, jak i magistra, może mieć każdy, nawet największy idiota. Tytuły naukowe głównie humanistyczne, lecz to samo ma miejsce nawet z medycyną, są w prywatnych uczelniach sprzedawane.

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Byłem w szpitalu z chorą teściową, po rozprowadzeniu lekarskim o godzinie dziewiątej, lekarz opuszczający nocny dyżur, proszony o konsultacje, nie miał czasu na rozmowę bo jak wyjaśnił, śpieszył się na lekcję języka angielskiego.

Nie matura, lecz chęć szczera zrobi z ciebie oficera ;-)

Teraz zarówno doktora, jak i magistra, może mieć każdy, nawet największy idiota. Tytuły naukowe głównie humanistyczne, lecz to samo ma miejsce nawet z medycyną, są w prywatnych uczelniach sprzedawane.

Dobrze zauważyłaś tyle że śmieciowej uczelni więc znowu strzał kulą w płot . Pan Duda kończył zacną uczelnie .

Jaką jaki profil? Chemii na Oxfordzie jak Thatcher, nie skończył. Joński też niby ma wykształcenie, a Powstanie Warszawskie miesza z końcem PRLu.

Na Oxfordzie nie ale na równie starym i szanowanym UJ . Jak do tej pory żadnej gafy nie popełnił więc co to za argument z Jońskim ?.Ja wiem że Przeciwników szlag trafia bo nie ma się do czego przyczepić :) trudno muszą się z tym pogodzić

ps. A jak Ty sobie wyobrażałaś że On urodzony w 1972 roku miał studiować w Anglii nie będąc dzieckiem nomenklatury ? to już tak zupełnie na marginesie

Jaki profil?

Z Jońskim? A to żaden argumemt, tak jak on ma większość "wykształconych". Jak będę miała okazję usłyszeć coś sensownego od Dudy, to zmienię o nim zdanie. Gada jakby kandydował do Rady Ministrów. Taki z niego human jak ze mnie - beznadziejny, albo jeszcze gorszy.

Keef, Ty jeszcze jednak dzieciak jesteś... :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.