Skocz do zawartości
IGNORED

Kto idzie na Wybory Prezydenckie 2015?

neomammut

Idziesz na Wyroby Prezydenckie 2015?  

103 użytkowników zagłosowało

1. 1. Idziesz na Wyroby Prezydenckie 2015?

2. 2. Idziesz? A na kogo zagłosujesz?

• Bronisław Komorowski
    • Janusz Korwin-Mikke
    • Adam Jarubas
      0
    • Paweł Kukiz
    • Marian Kowalski
    • Jacek Wilk
    • Andrzej Duda
    • Janusz Palikot
    • Magdalena Ogórek
    • Grzegorz Braun
    • Paweł Tanajno

Rekomendowane odpowiedzi

Prezydent bez zaplecza politycznego niewiele może.

Coś tam może na pewno więcej niż Opozycja parlamentarna .

Rząd bez Prezydenta może mniej z Prezydentem wszystko ale to chyba już wiesz po 5 latach pilnowania żyrandola przez Bronka.

Luxman PD 444 Nakamichi Dragon ,Lector CDP 707 , Linnart Prephono Dual Tube Power Supply   Technics 30A , Technics 40A EV FR 300 

16519_1673672239530014_4556411640242753839_n.jpg?oh=93a38b2fd69d847b57aab99a42c6bf0c&oe=55E3B523

Z tego co pamiętam ktoś niedawno pisał, że to zdjęcie to fałszywka. Ale co za problem, kłamać i oszukiwać dla Prezesa i jego ludzi to nie grzech ;-).

Jestem Europejczykiem.

A oświeć mnie kto pisał że to fałszywka ? Może premier Kopacz ?. ona jest taka prawdomówna , co ona mówiła o naszych ekspertach w Rosji ? coś o przekopywaniu metr w głąb coś o sekcjach ? itd.

Proponuję ci zająć się orłem z czekolady to takie europejskie

kawosz

Prezio miał parlament,prezydenta i wszystko rozwalił.To jest osiągnięcie!

Prezio to był Ryszard Ochudzki trochę kultury proponuję

A co niby Premier Kaczyński rozwalił ? masz jakieś konkrety? podatki może podniósł ? poproszę o jakiś konkret

Luxman PD 444 Nakamichi Dragon ,Lector CDP 707 , Linnart Prephono Dual Tube Power Supply   Technics 30A , Technics 40A EV FR 300 

Chyba nie jesteś tak naiwny aby nie zdawać sobie sprawy,że takie zdjęcia można spreparować każdemu.

Już pomijając sprawy czysto ludzkie naprawdę uważasz,że Komorowski z Tuskiem byliby tak głupi aby cieszyć się publicznie w takich okolicznościach?

Chyba nie jesteś tak naiwny aby nie zdawać sobie sprawy,że takie zdjęcia można spreparować każdemu.

Już pomijając sprawy czysto ludzkie naprawdę uważasz,że Komorowski z Tuskiem byliby tak głupi aby cieszyć się publicznie w takich okolicznościach?

Ja nawet bym ich za to nie potępiał przecież oni się nie znosili . Przy tym sztywnym medialnym parasolu ochronnym w tamtym czasie . Nie wiem czy to fotomontaż ale Ty też nie wiesz .A piszesz pewniki . Ja mam dowody na kłamstwa Premier Kopacz są to wystapienia sejmowe .

Jak nie wiesz to nie pisz.A co do Kopaczowej to wystarczy wyobrazić sobie co ona musiała przezywać ogladając te strzępy ciał.Nikomu tego nie życzę.

kwosz? Widziałeś kiedyś zwłoki w kiepskim stanie? Jak ktoś umarł z dramatycznych warunkach? Oglądanie rozwalonych ciał jest znacznie gorsze. Nikt się w takich okolicznościach nie uśmiecha, nawet polityczny rywal.

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Jak nie wiesz to nie pisz.A co do Kopaczowej to wystarczy wyobrazić sobie co ona musiała przezywać ogladając te strzępy ciał.Nikomu tego nie życzę.

Sugerujesz że J.Kaczyński zlecił fotomontaż ? Co mam sobie wyobrazić albo się mówi prawdę albo kłamie a Kopaczowa łgała na potęgę a to znaczy że jest obłudna i zakłamana .Stosujesz widzę podwójne standarty i masz wybiórczą pamięć.

Nie udowodniłeś że to fotomontaż napisałeś zdanie na forum i na tej podstawie mam Ci uwierzyć , czy też może podeprzesz się T.Lisem

Ja nie muszę niczego udowadniać.Zdaje sie,że to oskarżyciel ma to zrobić.Ja uważam,że wystarczy uruchomić myślenie i zasady prawdopodobieństwa.Pasuje to do twojej koncepcji to nie musisz się zastanawiac nad prawdopodobieństwem.

Z tego, co pamiętam to chodziło o oświetlenie. Trumny przyleciały za dnia, a tu mamy ewidentnie sztuczne światło.

Jestem Europejczykiem.

Ale co mnie obchodzi to zdjęcie ? jaki to ma wpływ na teraźniejszość ? Bardziej mnie interesuje co powiedział minister Sienkiewicz że nasze Państwo jest fasadowe że to wszystko to ch... dupa i kamieni kupa .Tak o polsce myśli konstytucyjny minister?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Fasadowość to była gdy premier sterował swoim bratem prezydentem albo wykańczał swoich koalicjantów przy pomocy sterowanych służb.A teraz szykuje nam powtórkę!

Gość

(Konto usunięte)

Trumny przyleciały za dnia

16 kwietnia 2010 r. trumny z ciałami gen. Franciszka Gągora i siedmiu innych ofiar katastrofy wylądowały na Okęciu około 21:40.

https://www.youtube.com/watch?v=Zj7l55mJ8vg

Rozumiem że polityczny dodruk pieniędzy przez NBP na zlecenie PO w celu zajechania opozycji to taki tam pryszczyk.

Kontrakt gazowy podpisany przez tą koalicje to taka tam drobnostka .

Kolejne nie dotrzymanie terminu gazoportu to wypadek przy pracy.

Procedowanie nad ustawą o łupkach tak żeby jej nie uchwalić to pragmatyzm .

Przecież jest kool by żyło się lepiej wszystkim :)

Czemu chcecie głosować na Kukiza

To jest głos sfrustrowanego narodu,... Panie Wojciechu, głosował bym na Pana, tylko Ty kłód pod nogi moje nie podkładaj, prezydent powinien dbać o swoich rodaków, chronić, przed złymi ustawami,...wspierać, a nie być przeciw nim,... zabierać biednym i dawać bogatym,...ile ludzi odebrało sobie życie z nieporadności w tej rzeczywistości, poprzeczka zawieszona za wysoko, niektórzy nią przeskoczyli, ale ile na niej zawiśli bez po wrotnie.

16 kwietnia 2010 r. trumny z ciałami gen. Franciszka Gągora i siedmiu innych ofiar katastrofy wylądowały na Okęciu około 21:40.

A ja byłem przekonany, że tak się cieszą, bo Kaczyński wrócił w trumnie i stąd ta PiSowska histeria. No tak, nie te trumny.

To głosuj na Robin Hooda.

Problem w tym, że Robin nie ma tu żadnych naganiaczy typu piwosz ;-).

Jestem Europejczykiem.

To musi być frustrujące . Kolejna wrzutka smoleńska a Pis nie reaguje . Salon o gen Błasiku a Duda o wprowadzeniu Euro .

I cały planik w diabły . Do tego Pan Prezydent coraz to nową głupotę palnie i już nie jest tak różowo .Brakuje jeszcze nerwowego Stefana od szczawiu i pouczania polaków .

To musi być frustrujące . Kolejna wrzutka smoleńska a Pis nie reaguje . Salon o gen Błasiku a Duda o wprowadzeniu Euro .

I cały planik w diabły . Do tego Pan Prezydent coraz to nową głupotę palnie i już nie jest tak różowo .Brakuje jeszcze nerwowego Stefana od szczawiu i pouczania polaków .

Bo problem w tym, że wrzutka Dudy na temat euro jest kompletnie od czapy. Prezydent będzie je wprowadzał?

Kiedy jest realna szansa wprowadzenia euro?

Temat został wymyślony i biednym propagandzistom PiS smutno, że mało kto dał się na to złapać.

Jestem Europejczykiem.

Będzie je wprowadzać ten kto będzie w Polsce rządził .

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.