Skocz do zawartości
IGNORED

Tuning DCD 1500 mk2 czy warto?

adamsmc

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam właśnie taki odtwarzacz w stanie idealnym. Słyszałem że to dobry sprzęt do modyfikacji. Mam dobrego speca od tematu który twierdzi że zagra "2 oczka wyżej" koszt od 400 do 600zł. Pytanie do was czy jest to opłacalne z punku ekonomicznego? Za samego CD zapłaciłem 350zł. Czy za kwotę 900zł można kupić lepiej grające CD, np Denon DCD 1500AE czy coś innego?

https://www.audiostereo.pl/topic/119564-tuning-dcd-1500-mk2-czy-warto/
  • 7 miesięcy później...

Ja właśnie licytuje dcd 1500 MK II, widac solidna konstrukcja i zasilanie w porównaniu np z cd 40 marantza, którego posiadam obecnie- ciekawe jak to zagra w porównaniu tym marantzem na TDA 1541a po modyfikacji ( bez lamp). Zostanie lepszy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.