Skocz do zawartości
IGNORED

Usher V-602 wzmacniacz do 1200

Gość aqs

Rekomendowane odpowiedzi

Gość aqs

(Konto usunięte)

Szukam wzmacniacza do kolumn Usher V-602 do 1200 zł oczywiście używany co polecacie

moje typy to

Harman HK 680

Sony 444es MkII

Rotel Ra-980

Sansui AU-X701

Pioneer SA-7800 lub 8800

Lub inne co najlepiej zgra się z Usherami

https://www.audiostereo.pl/topic/119743-usher-v-602-wzmacniacz-do-1200/

Rotel RA03 - nawet jeśli będziesz musiał dodac ze 2stówki - doda szybkości i artykulacji na basie. stereofonia i równowaga są zupełnie zadowalające (jak na urządzenia za nieco ponad 3 tys nowe)

a tak już moim zdaniem, to japońskie błyskotki bym sobie darował.

no, Ra980, to już tym bardziej będzie spoko..

Gość aqs

(Konto usunięte)

aż 10 razy gorszy.....:)

przesadziłem może 5 nie miał kopnięcia grał średnio w całym zakresie tylko jak go miałem to grał z Tannoyami V4 może to go ograniczało, ale Rotel z tymi samymi Tannoyami to TORPEDA

Gość aqs

(Konto usunięte)

ale chodziło Tobie o wzmak do Usher V-602.....a nie tannoy :)

kiedyś go miałem z kolumienkami heco metas 700....i było bardzo ok

zgadza sie do Usher

w weekend sprawdzę mojego Rotela z Usherami jak będzie grało bardzo dobrze to kupię drugiego RA-980

Szukam wzmacniacza do kolumn Usher V-602 do 1200 zł oczywiście używany co polecacie

moje typy to

Harman HK 680

Sony 444es MkII

Rotel Ra-980

Sansui AU-X701

Pioneer SA-7800 lub 8800

Lub inne co najlepiej zgra się z Usherami

Osobiście posiadam monitory USHER V 601 i co do wzmacniaczy to polecam dwa coś np. CREEK, AUDIOLAB. Z tymi wzmacniaczami jest fajne brzmienie. Odradzam NAD, ROTEL, CAMBRIDGE AUDIO. Bezpośrednie odsłuchy.

Gość aqs

(Konto usunięte)

Osobiście posiadam monitory USHER V 601 i co do wzmacniaczy to polecam dwa coś np. CREEK, AUDIOLAB. Z tymi wzmacniaczami jest fajne brzmienie. Odradzam NAD, ROTEL, CAMBRIDGE AUDIO. Bezpośrednie odsłuchy.

Audiolab 8000 SE czy raczej 8000 A z Creek-a to jaki model

Gość aqs

(Konto usunięte)

Audiolab 8200A i Creek Evolution 2.

Wybrałem Creek

Ty słuchałeś nowych wzmacniaczy, one różnią się w brzmieniu i jakości zastosowanych komponentów w porównaniu ze starymi, z Rotela co słuchałeś z Usherami

Gość aqs

(Konto usunięte)

HK 680 to dobry wzmak, raczej nie do dostania. Jak ktoś sprzedaje to znaczy że coś juz trzeszczy lub nierówno gra.

słyszałem dobre opinie o nim chętnie bym go osobiście przetestował i porównał z Rotelem, bardzo jestem ciekaw Sansui obecnie jest wystawiony na aukcji ale cena za wysoka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.