Skocz do zawartości
IGNORED

BOJKOT wyborów

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Martwi Cię wykrywanie układów, likwidacja genderu, wypędzenie resortowych dzieci, ujawnienie strasznej prawdy o Smoleńsku plus nauczanie o tym dzieci w szkołach? Od kiedy?

A Ty go za to skrytykowałeś. A powinienieś pochwalić.

Tia już bendzie wojna,zlikwidujom banki i znacjonalizujom przemysł,tylko który przemysł?Został nam jeszce jakiś,którego platfusy nie zlikwidowały

Sam wieszczyłeś zło i WI sie dołączył.

Może raczej kosmitów ;)

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Ta "dyktatura" jest w innym ujęciu. Na rzecz demokracji. Nie stanowi jej sensu stricto. Tyko pokazuje zdecydowanie na rzecz interesów polskości przeciw politykierstwu sąsiadów i Polski jako kolonii korporacyjnej jaka teraz jesteśmy. Ja jestem za Kukizem. Na niego głosowałem i jego się nie wstydzę mimo, ze zarzuca się mu braki w wykształceniu. Czyli jestem za rzucaniem jarzma zewnętrznego, budową państwa obywatelskiego i wzmocnienia strukur lokalnych samorządów.

Ta "dyktatura" jest w innym ujęciu. Na rzecz demokracji. Nie stanowi jej sensu stricto. Tyko pokazuje zdecydowanie na rzecz interesów polskości przeciw politykierstwu sąsiadów i Polski jako kolonii korporacyjnej jaka teraz jesteśmy.

Dyktatura na rzecz demokracji w ujęciu sensu largo na rzecz polskości wbrew sąsiadom i korporacjom. Ufff...

Nadaj powyższe alfabetem Morsa do Kosmitów za siódmym kręgiem Wszechrzeczy.

Jeśli już używasz Arton łaciny, to odmieniaj odpowiednio, inaczej wychodzi słoma z butów :) Nie można szpanować używając nieznanych Ci wyrazów i jednocześnie źle je odmieniać :))

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.