Skocz do zawartości
IGNORED

Yamaha 550 czy Pioneer 814

Grzybek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam KODA 702 i teraz szukam amplitunera do tych glosnikow.

Wybralem pomiedzy Y.550 i P.814, a moze jakis Denon (1705 chyba bedzie za slaby to tych glosnikow?) do 1300 zl?

Chodzi mi pod wzgledem technicznym (bajerami itp.)

Kto ma jakies sugestie?

Muzycznie wiem, ze to jest zalezne od ucha.

pozdrawiam

Tomasz Grzybek

https://www.audiostereo.pl/topic/12050-yamaha-550-czy-pioneer-814/

Czytałem wiele opinii i raczej proponują Denona niż Pioneera chociaż to nie jest zły amplituner. Yamahę nie rozpatruję bo mi się nie zmieści do szafy. Takze mam podopbny problem mam Kody 702. Kupiłem w zeszłym tygodniu Pionka 575 i teraz szukam amplitunera. Jestem przekonany raczej na Denona a bajery w Pionierze mnie nie bawią tylko zależy mi nadźwięku z płyt cd, a Denon chyba w ytm wygrywa

No właśnie chłopaki a co myślicie o podłączeniu kolumn KODY z DENONEM AVR 1905? Nie wiem jak to ma sie w porównaniu do YAMAHY 550 ale myśle iż DENON gra ładnie. Myśle bo tylko słyszałem, sprawdzić nie sprawdze bo nie mam jak. Jednak na możliwości moje cenowe to albo Y550 albo teraz sie pojawił ten pomysł z DENONEM AVR 1905.

Słuchaj nie jestem audiofilem ale słuch mam. Tydzień temu stałem przed dokładnie takim samym wyborem co Ty teraz. Słuchałem Y-550-ki i Denona 1905 - denon o wiele gorzej grał !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.