Skocz do zawartości
IGNORED

Różne kostki do wzięcia - obowiązek podawania cen odsprzedaży.

Rekomendowane odpowiedzi

>>>dinus,

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

OPA134 - 6.39 PLN (netto)

Podstawka precyzyjna złocona - ~ 0,90 PLN (netto)

Gniazda też są.

Ukryta Zawartość

Witam!

Do sprzedania mam nowe i nigdy nie lutowane elementy ze wspólnych zamówień:

Złocone płytki z opisem elementów solder maską, dwustronne na dwa kanały do Aleph’a 30 lub Aleph’a 5 Płytki z zamówienia od Petera

Kpl. płytek przedwzmacniacza Aleph 1.7 od Veteran’a

Płytka protektor od Bardini

24szt 0,47R Panasonic 3W 54zł

SMICA 10p - 2 x 0,75

SMICA 33p - 2 x 0,75 9,75zł

SMICA 680p - 2 x 1,44

KIWAME 100R 2W - 5 x 1,15

KIWAME 10K 2W - 1 x 1,15

Info na email audiomania(malpa)op.pl

Mam do zaoferowania front do wzmacniacza. Wykonany z 10mm aluminium, gałka polerowana, łożyskowana, czyli można na niej stanąć i sobie poskakać, wymiary z gróbsza na załaczonym rysunku.

Jak również ... te radiatory ze zdięcia taże jestem chętny sprzedać. Są to profile o wymiarach:

7cm wysokości

16,7cm długości

3 cm żebro

0,6cm mięska

Sprzedam tylko komplet, czyli wszystkie 4.

Ewentualna zamiana. Interesują mnie radiatory lub trafa do A30 czyli tzw. Volksampa.

Jeśli ktoś byłby zainteresowany to prosze o maila na adres w "o mnie: lub gg, siedze na niewidocznym więc zagadywać tak czy siak.

Ukryta Zawartość

post-3694-100003072 1170290718_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

chętnie kupię lub przyjmę (to drugie chetniej) przejsciówki dzięki którym mogłabym zamontować 2 pojedyńcze opa w gniazdo przeznaczone dla opa podwójnego. Posiadam wersje dip8 BB OPA627.

Pozdrawiam

Kupię dwukanałowy potencjometr głosności 50kOhm wysokiej jakości (do wzmacniacza słuchawkowego). Może być używany.

zwolennik łagodności

Zostały mi jeszcze dwie złocone płytki do alepha 30 lub 5-tki. W tym komplet rezystorów do A30 0,47R 3W 24szt panasonica i smici 10p, 33p, i 680p

Bardzo dobre kiwame 100R, 10K 2W panasonic 10R 2W metal film

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

magazynier, 24 Kwi 2006, 13:57

>2 szt.

OK, może będę w Warszawie jeszcze raz w maju, to Ci przywiozę. Tym razem może zrobimy już odsłuch Minas Anor, co?

McGyver, 24 Kwi 2006, 14:12

> może będę w Warszawie jeszcze raz w maju, to Ci przywiozę. Tym razem może zrobimy już odsłuch

>Minas Anor, co?

Szkoda że tych monobloków po wizycie w KAiM nie przywieźliście w sobotę do mnie...

No przecież ich nie zjem ani nie rozbiorę. Co najwyżej wygrzeję, co im tylko korzyść może przynieść, w końcu nie grały przez długie tygodnie. Mogę przywieźć, tylko skombinujcie jakieś pre, najlepiej lampowe. A jak nie , to jakiegoś Passa.

>McGyver

Podwójnie świetnie. Na płyteczki poczekam. Czyli jednak kupiliście ?

Pre mamy, Pass P1.7, Kubedes jakby się uparł, mógłby rozczłonkować swojego wzmaka a jeśli koniecznie musi być lampa możnaby zrobić, tylko transformatora nikt nie ma a ten bedzie najdroższy.

Chetnie sie pozbede:

-4 kostki LM 3875 TF w atrakcyjnej cenie :)

-plytki do preampa na PGA 2310 by Veteran (czesc cyfrowa zlozona, analogowa do zlozenia)

Pozbędę się transformatorów do wzmacniaczy: 250VA, 2x20-23V (nie jestem pewien, musiałbym dokładnie pomierzyć), 650VA, 2x47V oraz pomocnicze 15V(np dla zabezpieczeń końc. mocy).

Mam też trafa mniejszej mocy: 2x15-30V (kompletnie ekranowany), oraz 2x 14,7-28,5-43V (oba symetryczne, odczepy na podanych napięciach), mocy ok. 20-30VA- dobre np do przedwzmacniaczy.

Mam także na zbyciu przewód 2x S-video, Profigolda, najwyższy model z serii ,,Oxypure'' OFC 99,9997%, nowy, nigdy nie podłączany. Kontakt mailem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.