Skocz do zawartości
IGNORED

Różne kostki do wzięcia - obowiązek podawania cen odsprzedaży.

Rekomendowane odpowiedzi

Znalazłem wczoraj w swoich zapasach pare lamp, wprawdzie to nie kostki, ale może kogoś zainteresuje:

5 szt. EL34 i 5szt. ECC81.

Lampy są prod. RFT, nie używane. Pochodzą z czasów radiowęzłowych wzmacniaczy. Do EL mam 3 podstawki ebonitowe.

Chętnie wymienię się na dwie kostki OPA2604 DIL, szukam też precyzyjnego rezonatora 11,2896MHz do zegara CD

Mam na zbyciu przedwzmacniacz na PGA 2310 by Veteran nielutowany nowka sztuka. Zainteresowani chyba wiedza o jaki uklad chodzi a jesli nie to odsylam do strony Veterana

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) szczegóły na priv.

Pozdrawiam Serdecznie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Moze to nie kostka :-) ale mam na zbyciu laser Sanyo SF-91 nowy 5/6, kupilem dla siebie, a niestety okazalo sie ze potrzebuje model 5/8P, kontakt w "o mnie"

Jeśli jest ktoś zainteresowany to mam następujące lampy do sprzedania (zdj.).

Ogólny ich stan oceniam na dobry.Wszystkich nie sprawdzałem (jedyny wzmacniacz lampowy jaki miałem cierpi na awarie trafa zasilającego) jednak zapewniem,że 95% jest sprawnych,a EL34 wszystkie sprawne.

Haltrony włączone tylko w celu sprawdzenia.ECC81 RFT pograły z 3 miesiące.Reszta z tych sprawdzonych góra miesiąc z napięciem żażenia 6.3V. Wzmacniacz to BIS101 i po podwyższeniu napięcia w sieci musiałem mu część napięć obniżać więc lampy nie pracowały "przesterowane".

Co moge dodać... cena do negocjacji:) Mail w "o mnie".

Ukryta Zawartość

post-705-100009491 1170280750_thumb.JPG

post-705-100009492 1170280749_thumb.JPG

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

Poszukuje potencjometru ALPS 2x50k z silniczkiem najlepiej logarytmiczny.

There are only two kinds of music - good and bad.

- Duke Ellington -

PrzemekElektro ---> Nie wiem jakie są teraz ceny. Proponuje żebyś zaproponował coś na PRV. Te lampy nie mają pudełka ale nie były używane.

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

cięzko bedzie...... zostaje akkus i 200pln lub niemiecki ebay

np.

Ukryta Zawartość

sam długo szukałem

Ukryta Zawartość

Nie wszystko high-end co się świeci......

Potrzebuję komplet rezystorów Elpod do Clona na LM3875.

W sumie na dwa wzmacniacze stereo, a więc na 4 końcówki.

Słuchając rozumu....

Digi58

Jak nic nie złapię do czasu jak również będziesz miał obiecane LMy to wezmę od Ciebie.

4kowal

do 3875 nie do 3886

Słuchając rozumu....

>foni

przepraszam, mnie się gainclone kojarzy zawsze z 3875 i jak zobaczylem w opisie "gainclone" to juz nie zwrocilem uwagi na cyferki. Przepraszam jeszcze raz.

Może to nie kostki ale wiem, że było zapotrzebowanie - zostało mi 8m niewykorzystanego oplotu HGP z zamówienia forumowej sieciówki DIY. Kontakt na priv.

Mam do oddania dwa kondensatory papierowo olejowe Jensen- typ OPA-1-5249 X, fo=1,7 MHz, cokolwiek to znaczy, 0,1 mikro 250V. Tylko jest jedna wada- pochodzą one z roku 1970;>. Jak się komuś przydadzą to ma je gratis. Pozdrawiam

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.