Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki ampli do Celestionow F?

zwie??czys??aw niew

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

wybieram sie na odsluch Celestionow z serii F grajacych na Denonie AVR 1804 (w sklepie maja tylko Denony).

Pytanie brzmi - bazujac na swoim doswiadczeniu, co mozecie powiedziec o takim zestawieniu? Czy moze

do Celestionow warto dopasowac inny amp (rozwazam HK AVR 230, NAD T743 czy moze Yamaha RXV 750?)

tyle, ze nie bardzo jest jak to sprawdzic... stad moje pytanie :)

dzieki

https://www.audiostereo.pl/topic/12101-jaki-ampli-do-celestionow-f/

Jak sie domyslalm ten 1804 to w dooooobrej promocji cenowej(nieprodukowany juz model) ;) a co do h&k 230 hmmm troche to dziwne zestawienie celestiony są niezle ale do takich ampli mozna podlączyć "coś" lepszego choc jesli zalezy ci na tanim skompletowaniu zestawu to są ok

no wlasnie zalezy mi na czyms "w miare tanim", a wydaje mi sie, ze celestiony nie odstaja klasowo az tak bardzo od wymienionych przeze mnie ampli, (ktore wszedzie sa okreslane jako "entry level"...) zeby mialy sie nawzajem wstydzic swej obecnosci ;))

z tym denonem avr 1804 to mnie zdziwiles - jestes pewien, ze nie jest produkowany? nie wiem, jak to na tym rynku jest, ale jak na produkt wypuszczony w zasadzie rok temu, to dosc krotko by na nim przebywal... a 1805 jeszcze (albo dopiero co?) sie nie pojawil? ale moze sie po prostu nie znam :)

denona w zasadzie nie planowalem kupowac, ale jesli bedzie ladnie z celestionami gral... szkoda, ze nie mam szans odsluchania na niczym innym. w poznaniu zdaje sie tylko jeden sklep handluje celestionami, a ze sprzetu tylko denona maja...

pozdrawiam

no dobra. poczytalem (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ) i widze, ze sie nie znam :)

celestiony trzeba bedzie zatem sluchac z AVR 2105 :)

pozdr

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.