Skocz do zawartości
IGNORED

Living Voice Vox Olympian/Vox Elysian

saruman

Rekomendowane odpowiedzi

Cóż nie znam gościa , nie byłem u niego ale skoro Panowie jesteście pewni ,że to aktualny i referencyjny system Nelsona Passa to jestem zaskoczony ... burdelem jaki panuje na tym strychu ;)

Gość Diogenes

(Konto usunięte)

Odpadłem w tym quizie na spostrzegawczość.

Nie dostrzegam żadnej różnicy na tych dwóch zdjęciach ;)

P.S.

Co to za marka kolumn?

Pytam bo nie znam.

O ...to pomroczność jasna ...:) dwa razy się wkleiło...

To nie marka kolumn ,tylko prywatne mieszkanie tego gościa co go masz w Avatarze...

I odsłuchy First Watt .....

Cóż nie znam gościa , nie byłem u niego ale skoro Panowie jesteście pewni ,że to aktualny i referencyjny system Nelsona Passa to jestem zaskoczony ... burdelem jaki panuje na tym strychu ;)

A ty myślałeś, że to taki w klon z farbowanymi włosami w garniaku za 10 tys. Euro?

To jest Nelson Pass...taki bardziej ekscentryczny..Pan...

Masz tutaj Pass Labs...;)))

Przynajmniej chinoli brakuje.

post-59766-0-65120600-1441275887_thumb.jpg

post-59766-0-63459200-1441276129_thumb.jpg

A ty myślałeś, że to taki w klon z farbowanymi włosami w garniaku za 10 tys. Euro?

To jest Nelson Pass...taki bardziej ekscentryczny..Pan...

Wygląda na to ,że panowie w gajerach widoczni na poniższym filmie zamknęli chyba tego biednego Nelsona o chlebie i wodzie na tym strychu a ten tam siedzi i konstruuje takie cuda.

Chociaż fryzjera mogli by mu raz w roku zafundować ;)

Gość Diogenes

(Konto usunięte)

Wolę takie zdjęcie

Wygląda na to ,że panowie w gajerach widoczni na poniższym filmie zamknęli chyba tego biednego Nelsona o chlebie i wodzie na tym strychu a ten tam siedzi i konstruuje takie cuda.

Akwizytor Passa?

Już wolę te jego buty , T-shit i jeansy z lat 80-tych...;)

post-59766-0-06491500-1441276424_thumb.jpg

Jarek Pass jaki jest to już prawie każdy wie od lat :)

Ale świeżaki jeszcze nie... :-)

No i Pass nie dodaje przed nazwiskiem mgr. inżynier i tak dalej...

Chrzani fryzjera, stać go na to.

Józek mnie nigdy nie interesowało i nie interesuje jak kto wygląda , gdzie mieszka i kim jest.

Ważne ,że jest człowiekiem.

Dokładnie, niezależnie od naszych prywatnych ocen Nelson jest uznawany za jednego z najwybitniejszych twórców hi-end.

Ale systemu złożyć nie umie,bo na fotach widać dość wyrażnie chaos.

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

No cóż, nie podejmuję się oceniać porządku w pokoju. Powiem tylko tyle, że ja do wielkich miłośników jego urządzeń się nie zaliczam. Ale bałagan mam podobny, przy czym większy na biurku;-)

No cóż, nie podejmuję się oceniać porządku w pokoju. Powiem tylko tyle, że ja do wielkich miłośników jego urządzeń się nie zaliczam. Ale bałagan mam podobny, przy czym większy na biurku;-)

Jk mnie zaprosisz do siebie to posprzataj..........biurko zostaw w spokoju)

Zaprosisz czy nie.................oto jest pytanie?

Gość Diogenes

(Konto usunięte)

Stary plis ...Nelson nie umie złożyć systemu ?

Całe szczęście ,,że czyta Auduistereo i z pewnością się poprawi;)

OK ja tam ze śmiechu zaliczyłem glebę :)))

Na taką ocene to potrzebna ... REFERENCJA ni mniej ni więcej !!!

Gość Diogenes

(Konto usunięte)

Józek mnie nigdy nie interesowało i nie interesuje jak kto wygląda , gdzie mieszka i kim jest.

Ważne ,że jest człowiekiem.

A Ines z Voxatix jest w Twoim typie?

To ta/ten ..z prawej;)

post-59766-0-41595300-1441303504_thumb.jpg

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

I tego właśnie słucha Pass osobiście. Na malutkich mocowo, wzmacniaczykach ZEN i First WATT. To jego system.

Ciekawe komu po tej informacji zrobiło się łyso pod czapką :) Zdjęcia Jego pokoju krążą w sieci już ładnych lat.

Gość Diogenes

(Konto usunięte)

Ciekawe komu po tej informacji zrobiło się łyso pod czapką :) Zdjęcia Jego pokoju krążą w sieci już ładnych lat.

Bo taki inny jest godny wiary jak jak arcybiskup Wesołowski ;)

CEO Magico..

Wojna Klonów ;)) ha, hahah...ale ma klasę chłop ...Ermenegildo Zegna...he..heee

Tomkly jak zwykle krytykuje...

Raesumując , czy wolicie fascynatów i pasjionatów , czy pracowników korporacji ????

Taa byłby biedny nazywaliby go starym wariatem, ale ze bogaty to jest ekscentrykiem hehe

Guuupi jesteś ...nie masz kasy ?

post-59766-0-02357800-1441304858_thumb.jpg

post-59766-0-43280500-1441305519_thumb.jpg

Piotrek Ty się naucz to jest chaos twórczy a u nas t tylko bajzel.

oo u Nelsona się słucha w obuwiu !!! ;)

KTS pewnie jest podłamane, zły kierunek przyjęli ;)

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Raesumując , czy wolicie fascynatów i pasjionatów , czy pracowników korporacji ????

Grzegorz czasami bywa tak ,że jedno nie wyklucza drugiego.

Ludzie mają różne zdolności - jedni to wybitni konstruktorzy , wizjonerzy ale przeważnie bez umiejętności handlowych a inni to fachowcy od sprzedaży, budowania wizerunku czy finansjery.

Zazwyczaj sukces odnoszą wtedy gdy oboje się spotkają w życiu , potrafiąc się dogadać i wzajemnie uzupełniać w biznesie.

Wiem ,że obecnie światem rządzą skorumpowani politycy i korporacje czy fundusze ale są również ludzie , którzy własną ciężką pracą osiągają pozytywne wyniki i podejrzewam , że takim właśnie jest Pan Nelson Pass i ludzie stojący za nim.

Pozdr.

Gość Diogenes

(Konto usunięte)

Grzegorz czasami bywa tak ,że jedno nie wyklucza drugiego.

Ludzie mają różne zdolności - jedni to wybitni konstruktorzy , wizjonerzy ale przeważnie bez umiejętności handlowych a inni to fachowcy od sprzedaży, budowania wizerunku czy finansjery.

Zazwyczaj sukces odnoszą wtedy gdy oboje się spotkają w życiu , potrafiąc się dogadać i wzajemnie uzupełniać w biznesie.

Wiem ,że obecnie światem rządzą skorumpowani politycy i korporacje czy fundusze ale są również ludzie , którzy własną ciężką pracą osiągają pozytywne wyniki i podejrzewam , że takim właśnie jest Pan Nelson Pass i ludzie stojący za nim.

Pozdr.

Tak to juź jest ...

Dlatego dbajmy o tych ;)

Korporacje i marketing to opium dla mas ...

Bo ja jestem taka stara upierdliwa menda... Ale nie będzie mnie przez przeszło tydzień, więc sobie odpoczniecie;-)

Mam raportować?

Weż się spakuj już na ten wyjazd.

Gość Diogenes

(Konto usunięte)

Bo ja jestem taka stara upierdliwa menda... Ale nie będzie mnie przez przeszło tydzień, więc sobie odpoczniecie;-)

Jak ja lubię stare upierdliwe mendy ;)

Tu wyglądasz nawet jak ten Pass 30 lat temu ;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.