Skocz do zawartości
IGNORED

B&W 804 Diamond vs cena, a alternatywy

LorinSi

Rekomendowane odpowiedzi

po kilku odsłuchach stwierdzam, że wolę dość dobrze dociążony dźwięk. Z mięsistym basen i wyeksponowaną górą, średnica ma być wyraźna ale nie natarczywa.

Angażująco i żywiołowo ale nie męcząco. Jednym słowem słuchanie muzyki a nie jej analizowanie...

Preferencje muzyczne to małe składy, kameralnie i raczej spokojnie. Dużo jazzujących klimatów, chill out, Czasem art. rock i klasycy rocka, ciężej raczej nie sięgam.

Do muzyki klasycznej jeszcze nie dorosłem...

Nie wiem czy Epicony się sprawdzą, są chyba jednak zbyt neutrealne, audiofilskie?

Nie wiem czy Epicony się sprawdzą, są chyba jednak zbyt neutrealne, audiofilskie?

Epicony mają taki blask/smaczek w wyższych rejestrach, ogólnie są dobre. Nie ma cienia sterylności czy czegoś w tym rodzaju. Słuchałem je między innymi z dzielonym Mackiem, nie pamiętam modelu. Trzeba wziąść pod pachę wzmaka i spróbować, a potem sprawdzić jeszcze w domu. Epicony 8 są podobno jeszcze lepsze.

To jest ostatnie wolne miejsce na forum na Twoją reklamę...

HA! łatwo powiedzieć wziąć pod pachę ponad 60kg z opakowaniem sama końcówka... Kurde, chyba tragarza trzeba będzie zatrudnić! :)

Chyba nie mogłem sobie znaleźć gorszego hobby na starość - nie dość że drogo, to jeszcze ciężko! :)

OK, Epicony dopisuję do listy. Jakieś inne sugestie? Może spojrzeć w kierunku nowej serii B&W (D3)?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.