Skocz do zawartości
IGNORED

Czy to dobre połączenie

jarr

Rekomendowane odpowiedzi

a jak waszym zdaniem zgrywa sie Yamaha i Monitor Audio?

jaka elektronika wskazana jest do MA ?

Słabe połączenie....mając na względzie ampli Yamahy i niższe modele wzmacniaczy.. Do MA coś cieplejszego typu Musical Fidelity A3 lub mocniejsza lampa...

było to już, denon z dali to nie najlepsze połączenie. primo, lepiej dopłacić do z7, primo - raczej NAD, Music Hall, AA

.Jestem po odsłuchu Nad 356 onkoy 8150 i exposure 1010 z dali zensor 5 .Exposure 1010 nr 1 potem nad który też super ale kultura granie i bas w exposure lepsze .Nad trochę mu ustępował .
Gość numik

(Konto usunięte)

.Jestem po odsłuchu Nad 356 onkoy 8150 i exposure 1010 z dali zensor 5 .Exposure 1010 nr 1 potem nad który też super ale kultura granie i bas w exposure lepsze .Nad trochę mu ustępował .

pamiętaj, że exposure może wypaść jako nr 1 bo gra bardzo efektownie. Upewnij się, że nie jest to efekt wow jedynie, że nie będzie męczyć. Ogólnie to ciekawa marka i ciekawe granie, jeśli się podoba warto kupić. nie wiem ile kosztuje podstawowy atoll - możesz dać szansę, no i ten music hall

pamiętaj, że exposure może wypaść jako nr 1 bo gra bardzo efektownie. Upewnij się, że nie jest to efekt wow

+1 - bardzo trafna uwaga. Często to co w salonie to jedna strona medalu, a w domu po miesiącu druga.

Zamiast dali i denona posluchaj APS AEON

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

+1 - bardzo trafna uwaga. Często to co w salonie to jedna strona medalu, a w domu po miesiącu druga.

>Kupiłem exposure 1010 zensorki teraz dopiero zaczęły grać bo pod Ca 651 to było nie ciekawie, dżwięk dociążony bas super wysokie nie syczą szersza scena wzmacniacz maly i się nie nagrzewa co na minus podłączenie tyko banany i wył tylko manualnie przyciskiem Bardzo.dobry wzmacniacz ale chyba nie doceniony żebym go nie odsłuchał to na pewno kupiłbym nada 356 a jeszcze na - brak wejścia słuchawkowego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.