Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Czemu przesada? PiS to formacja totalitarna z ducha, chcąca państwa policyjnego, w którym "nieprawomyślnych" się zwalcza. Hitler też wygrał w demokratycznych wyborach, a łaska motłochu na pstrym koniu jeździ.

Hitler kilka lat przed wyborami 1933 roku opublikował "Mein Kampf". Znasz podobne dzieło Kaczyńskiego?

Marek Edelmam też tak kiedyś myślał. Zmienił zdanie, gdy zobaczył "zwykłych przechodniów", którym pozwolono... Wiadomo, że PiS nie będzie mordować, ale zapaszek brunatny już czuć. Na razie są słowa. Ale od słów zawsze się zaczyna. Hitler też dużo mówił. A nawet krzyczał. Ludzkość niczego się nie nauczyła. Nienawiść jest wieczna.

Raczej czuć zapaszek syjonistycznej propagandy. Niemal w każdej twojej wypowiedzi.

Edytowane przez Włodzimierz_55692

kiedy to pieniadze wiali twoi koledzy.

Hitler kilka lat przed wyborami 1933 roku opublikował "Mein Kampf". Znasz podobne dzieło Kaczyńskiego?

Raczej czuć zapaszek syjonistycznej propagandy. Niemal w każdej twojej wypowiedzi.

czegos sie nauczył zeby nie od razu i wszystko.Wystarczyło poczytac ich..konstytucje.Wisz co to konstytucja?Znikla ale sie pojawi..we wlasciwym czasie. Edytowane przez muls

Mulsiak kanapowy juz ci raz pisałem że idiotów mam w ignorowanych. Nie wysilas sie z odpowiedziami.

Arku

Dodaj służby bezpieczeństwa twojego umiłowanego PRLu.

Nastepny jełop z kanapy od mulsa?

amatorze papuzek.

Mulsiak kanapowy juz ci raz pisałem że idiotów mam w ignorowanych. Nie wysilas sie z odpowiedziami.

Nastepny jełop z kanapy od mulsa?

a ile ci bede pisał ze bardzo mi to ulatwia dyskusje z tobom i w niczym nie przeszkadza.. Edytowane przez muls

Poczekajcie niech sie prezes rozkręci to wami też się zajmie :-) Po to właśnie ludzie na niego głosowali. Maciorewicz już z was zrobi mielonkę dla kotów.

Edytowane przez Arku

holota wie ze wiecej nie dostanie ale holocie wystarczy ze zabierze sie tym co maja.Holocie to wystarczy.Tutaj wlasnie mamy glos holoty.

Edytowane przez muls

Z towarzyszem Arku nie może być dyskusji tylko wymiana epitetów.Ten typ tak ma.To pozostałość po heglowskim ukąszeniu w dzieciństwie.

Ty się Arku nie ciesz za bardzo bo Kubriemu też dali rady:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Z twoich wypowiedzi zaś wylewa się moczarowskie szambo.

dziwne ze przez 8 strasznych lat PO kiedy to samo wiezienie i ruina nikt nie wpadł na pomysł zeby kogos gnoic sledzic, krajac a tu bec.Mamy juz chetna holote.

Edytowane przez muls
Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

(...)

czegos sie nauczył zeby nie od razu i wszystko.Wystarczyło poczytac ich..konstytucje.Wisz co to konstytucja?Znikla ale sie pojawi..we wlasciwym czasie.

Po co czytać Konstytucję, skoro wystarczy "Gazetę Wyborczą"albo "Krytykę Polityczną".

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Z twoich wypowiedzi zaś wylewa się moczarowskie szambo.

Podobno. Tak głosi na Bocznicy przeważnie wojciech iwaszczukiewicz, a zanim różni tacy.

Edytowane przez Włodzimierz_55692

Wpisy byłych lewicowców tzn. Arku i Włodzimierza tylko potwierdzają moją tezę,że PiS to obecnie postkomuna.

Boicie sie jak widać... I BARDZO DOBRZE. Powinniście teraz na własnej skórze poczuć, że Polska to nie jest jednak "ch... d... i kamieni kupa

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Biedny Kubri...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

jak kiedys napisał madry czlowiek którego nazwisko nic ci nie powie.Ja nie o siebie sie boje a o Polske ..idioto.

Boicie sie jak widać... I BARDZO DOBRZE. Powinniście teraz na własnej skórze poczuć, że Polska to nie jest jednak "ch... d... i kamieni kupa

Edytowane przez muls

Ale fajnie sr...ze strachu :-)

ostatni raz tak się bawiłem kiedy buchneła wieść o zamieszkach na kijowskim majdanie :-)

Biegnijcie do Biedronki kupować mąkę, bo KOMUNA PISOWSKA wróciła :-) :-) :-)

Bedzie wojna jak nic. Kaczyński wprowadzi zaraz stan wojenny a NATO udzieli nam bratniej pomocy, jak Układ Warszawski Czechosłowacji w 1968 :-)

raczej do niewolnikow

Masz sentyment do piwnic?

Ale fajnie sr...ze strachu :-)

ostatni raz tak się bawiłem kiedy buchneła wieść o zamieszkach na kijowskim majdanie :-)

Biegnijcie do Biedronki kupować mąkę, bo KOMUNA PISOWSKA wróciła :-) :-) :-)

Bedzie wojna jak nic. Kaczyński wprowadzi zaraz stan wojenny a NATO udzieli nam bratniej pomocy, jak Układ Warszawski Czechosłowacji w 1968 :-)

no niezle jak na fryzjera.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.