Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

numerek do rzeczy .To czego nie ma w palacu nie interesuje nikogo.To juz było.Nie musisz obrzydzac PO bo to juz nie ma znaczenia.Najlepsze ze do dzisiaj nie zobaczyłem tego zamku w ruinie mimo ze sie tyle naczytalem.Nie wpuscili idiotów z republiki z kamerami??

teraz znowu bombowiec bedziesz dupe zawracał PO dwa lata az ten PIC zjedzie do rynsztoka??

Edytowane przez muls

z kamerami

Macie nadmiar wolnego czasu, to skutek tego, że jesteście na lodzie, ja przeciwnie posiadam jego deficyt, to chyba zrozumiałe w tej sytuacji, nowej...

mam kase i czas numerek a ty zdaje sie miales duzo czasu kiedy wklejales te swoje hujnie/Dali ci fuche?.znaczy ze docenili.Moze powiesz gdzie jest ten wonsik od kaminskiego ktory latami podsluchiwal obywateli siedzac nocami przy glosniczku.Szukam szukam i znikł.Ale ty chiba wiesz.

Edytowane przez muls

.

Macie nadmiar wolnego czasu, to skutek tego, że jesteście na lodzie, ja przeciwnie posiadam jego deficyt, to chyba zrozumiałe w tej sytuacji, nowej...

Wygraliście ! Czy jeszcze to do ciebie nie dotarło w całej swej grozie ? Edytowane przez jello

Wygraliście

Też wygrałeś, nawet Shane wygrał i Argus, tylko o tym jeszcze nie wiedzą, gdyż nie potrafią wygrywać, nie wiedzą jak to jest..po wygranej..nie trzeba już zginać karku przed Berlinem i Moskwą, jak to przetłumaczyć..garbatym..???

bombowiec mnie nie interesuja twoje bombastyczne durne deklaracje.Pytam konkretnie.Te haselka to puscisz w republice jak cie wpuszcza.Juz jest Po wyborach chiba ze jestes nietrzezwy i nie dotarlo.

Edytowane przez muls

glupota

Rozejrzyj się wokół, wszystko normalnieje, Bury siedzi, Kamiński niewinny...sędziowie TK nie zaprzysiężeni, ci nielegalnie powołani przez PO..teraz czas na 500 pln na każde dziecko..

tak czy siak zegniesz ten kark przed kurduplem tak wiec bedziesz musial sie jeszcze bardziej pochylic.

i wziasc sie ostro do roboty jak inflacja bedzie 30 %.Te hasełka sobie daruj bo to co pol godziny jakis garbaty powtarza.

Edytowane przez muls

mnie nie interesuja

Mnie nie interesuje to, że to Ciebie nie interesuje, TKM..póki jest jeszcze GazWyb i Michnikiem nadaje, kup, czytaj i komentuj..tam..tu jest teraz Polska, właśnie zaprowadzany jest porządek.

Czekam na wznowienie prac komisji d/s wyjaśnienia...

Bo kazde gowno mozna opakowac ladnie i sprzedac drogo.No cóz taka masz prace co zajmuje czas.

Edytowane przez muls

Bury siedzi, Kamiński niewinny...sędziowie TK nie zaprzysiężeni,

Numerek a gdzie ciebie trzymali?Na Rakowieckiej czy do Sztumu albo Czarnego.....wywieźli?Ale żeby tak szybko wypuścili?

Jestem naukowcem, propaganda to tylko hobby..

A u ciebie odwrotnie?Propaganda to jezd cuś!

Za PO nie było Polski. Teraz za PIS jest Polska. Czy Polska naprawdę polega na rozwalaniu własnego państwa, składaniu ludziom głupich obietnic bez pokrycia zamiast edukować ich, osłabianiu własnej gospodarki i obronności oraz ośmieszaniu własnego państwa ? Jeżeli ktoś tak uważa to współczuję. Jeżeli ktoś w to wierzy to współczuję tym bardziej. Taka Polska to nie Polska tylko syf i śmietnik - nic dziwnego że nie każdy chce tu mieszkać ...

u ciebie odwrotnie?

W nauce jestem skuteczniejszy..nie trzeba czekać na wyniki aż osiem lat..

że nie każdy chce tu mieszkać

Rzeczywiście nic tu po Tobie, weź jeszcze kupli ..z rodzinami..Francja czeka, będziecie sobie chodzili na meczyki, może spotkacie Króla Europy..Tuska.

O Glińskim jeszcze usłyszycie..

to teraz bedziesz czekal osiem

Przyznam że to odpychająca perspektywa, dobrze mieś ją za sobą.

Natomiast wszystko przed Wami..niepowodzenia hartują..

szyszko to ten co dal rydzykowi na geotermie i chcial zabetonowac Rospude bombowiec.Fajny gosc??a tomaszewski to ten co z paru kolegami robili interesy w lesnictwie...fajny gosc bombowiec?Pomine ze rodzina wodza.

teraz damy mu na drugie radyjko??czy cos wienkszego??

a wonsik co?Etacik czy dalej podsluchy??

dolozymy do tej koscielnej budki w warszawie co to nie ma za co jej skonczyc??

jako naukowiec wiesz chyba ze dlug Polski duzy od tego wzrosnie i to duzo.A tak jojczyles ze Polska zadluzona ze ten tusk wszystko przetuptał..No chiba ze ty taki naukowiec jak niejaka pawlowicz.Co to ani rozumu ani matematyki.

nie wygladasz kwitnaco a zostaje ci tylko reklamowac to co juz jest przereklamowane.

bo cós hujnia zaniedbana numerek.Sił nie masz czy cie przeraziło to zwyciestwo?

Edytowane przez muls

dali technicznemu w rure zeby sie nie obraził.A taki juz byłó spiety i napalony.

za afront a teraz go do samochodu zapraszaja misia.... zeby nie szedł na piechote.

Edytowane przez muls

tusk wszystko przetuptał

Komorowski wszystko ogołocił jednak, zostawił ściany, dobre i to, jest dokument, czekam na działanie prokuratury, za to ktoś powinien iść siedzieć, zresztą jestem pewien że Bury tak czy inaczej długo nie będzie czuł się samotny..

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.