Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

23 minuty temu, slawek.xm napisał:

przemak nie dostrzega ,ze negocjacje akcesyjne były prowadzone przez rządy tak lewicy jak i prawicy i strategia tak poprzednich rządów jak i obecnego widziała i widzi Polske w strukturach UE

ale to jest proste myslenie , komuch podpisał , zdjęcie jest to głosowac na komucha

nic nie poradzisz, taka właśnie jest świadomośc Polaków

To, że jesteś... jaki jesteś, to wiedziałem. Ale myślałem, że chociaż inteligentnym. Tymczasem okazuje się, że się myliłem. No cóż, umiejętność czytania ze zrozumieniem zanika w narodzie, to mamy co mamy. Ja kombinacji tych dwóch cech nie zniosę. Papa. 

nagrywamy.com

7 minut temu, muls napisał:

nie sadze bubunia bo pracujesz jako wzorzec i daleko mi do.

I nie sadze zebys byl o cien madrzejszy od Millera.a zapewne tak ci sie zdaje.

Ta czerwona szmata Miller az tak ci sie mulsik spodobala.  A wiesz ze on dumny ze PZPR osadzila, wychowala czlonkow wszystkich formacji, np pana Piotrowicza?

Miller był nie tylko premierem, czy też twórcą Sojuszu Lewicy Demokratycznej. On też "odkrył" Magdalenę Ogórek dla świata polityki. Swoją działalność polityczną zaczynał w komunistycznym Związku Młodzieży Socjalistycznej, później był członkiem PZPR. Był pierwszym sekretarzem tej partii w Skierniewicach, a potem nawet członkiem ścisłego kierownictwa. W przeciwieństwie do posła Stanisława Piotrowicza nie zmienił swoich barw politycznych. Niemniej Leszek Miller z satysfakcją obserwuje, że poseł odnalazł się w szeregach Prawa i Sprawiedliwości. Nie przeszkadza mu, że PRL-owski prokurator zajmuje się ustawami sądowniczymi

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

5 minut temu, bubusia napisał:

posła Stanisława Piotrowicza nie zmienił swoich barw politycznyc

to zle czy dobrze bubunia.Piotrowicz zmienil to zle czy dobrze/Ogorek w TVP to zle czy dobrze.Kryze w PICu to zle czy dobrze bubunia.Jasinski z PZPR to zle czy dobrze.etc etc..Pani basia kurdupla to zle czy dobrze.

Edytowane przez muls

A moze mulsik komuna to nie byl dla ciebie taki niedobry czas. Bo widze, ze bronisz z calych sil.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

11 minut temu, bubusia napisał:

taki maly debilek jak ty prawiacy o glupocie lub madrosci to troche smieszny widok

... powiedział pełnowymiarowy, duży debil.

2 minuty temu, Bobcat napisał:

... powiedział pełnowymiarowy, duży debil.

A ty gdzie w tej hierarchii sie plasujesz?

Edytowane przez bubusia

1 minutę temu, bubusia napisał:

komuna to nie byl dla ciebie taki niedobry czas.

Przecież twój umiłowany PiS chce ją odbudować. To znaczy była dobra czy zła?

oze mulsik komuna to nie byl dla ciebie taki niedobry czas. Bo widze, ze bronisz z c

do rzeczy bubusia bo pir..oisz.Zadalem ci pytanie i samosterownie udziel odpowiedzi..To pytanie gdybys znowu nie wiedzial i pytal ile moj kot mial wtedy lat.

to zle czy dobrze bubunia.Piotrowicz zmienil to zle czy dobrze/Ogorek w TVP to zle czy dobrze.Kryze w PICu to zle czy dobrze bubunia.Jasinski z PZPR to zle czy dobrze.etc etc..Pani basia kurdupla to zle czy dobrze.

Edytowane przez muls

1 minutę temu, Bobcat napisał:

Przecież twój umiłowany PiS chce ją odbudować. To znaczy była dobra czy zła?

No wlasnie, juz wiadomo gdzie sie plasujesz, ponizej pelnowymiarowgo debila

Edytowane przez bubusia

1 minutę temu, muls napisał:

do rzeczy bubusia bo pir..oisz.zadalem ci pytanie.

No chyba ze zadales pytanie, juz sie boje:)

Teraz, bubusia napisał:

ponizej pelnowymiarowgo debila

Więc nie obawiaj się konkurencji z mojej strony. W dyscyplinie sportowej debilizm nikt Cię nie pokona.

3 minuty temu, bubusia napisał:

hyba ze zadales pytanie, juz sie boje:)

to sprobujmy jeszcze raz bez strachu

to zle czy dobrze bubunia.Piotrowicz zmienil to zle czy dobrze/Ogorek w TVP to zle czy dobrze.Kryze w PICu to zle czy dobrze bubunia.Jasinski z PZPR to zle czy dobrze.etc etc..Pani basia kurdupla to zle czy dobrze.A kujda to calkierm dobrze?

Edytowane przez muls
1 minutę temu, Bobcat napisał:

Więc nie obawiaj się konkurencji z mojej strony. W dyscyplinie sportowej debilizm nikt Cię nie pokona.

Nie Bobik, ty jestes the best

- w tej dziedzinie

to sprobujmy jeszcze raz bez strachu

Wg pana Millera to wszystko dobrze. Wg mnie nie jest dobrze. A  teraz prosze odpowiedziec na moje pytanie, kolego drogi.

A moze mulsik komuna to nie byl dla ciebie taki niedobry czas?

1 minutę temu, bubusia napisał:

Nie Bobik, ty jestes the best

- w tej dziedzinie

Napisałeś że jestem poniżej. Czyli gorzej niż Ty. Sam sobie przeczysz.

4 minuty temu, bubusia napisał:

pana Millera to wszystko dobrze. Wg mnie nie jest dobrze. A 

co nie jest dobrze bubusia.co mnie ku.wa obchodzi zdanie Millera.Umiesz poskladac dwa zdania w kupe?

Edytowane przez muls
Teraz, Bobcat napisał:

Napisałeś że jestem poniżej. Czyli gorzej niż Ty. Sam sobie przeczysz.

Tam idzie w 2 manke Bobik, hello Frytka

32 minuty temu, bubusia napisał:

Ja to bym wolal zeby Millery siedzialy a nie do EU sie pchaly.

Wtedy tez juz powinny siedziec, a nie podpisywac.

Najlepiej w jednej celi z Kwachem.

No ale wolałbyś, żeby Jarkacz nie podpisał jakby był czy żeby podpisał, jakby był?

nagrywamy.com

2 minuty temu, muls napisał:

co nie jest dobrze bubusia.co mnie ku.wa obchodzi zdanie Millera.

mulsik, pytasz, ja odpowiadam, ty pytasz dalej o to samo, jak z toba gadac mulsik, ty nic nie trybisz.

2 minuty temu, przemak napisał:

No ale wolałbyś, żeby Jarkacz nie podpisał jakby był czy żeby podpisał, jakby był?

A dlaczego mialby nie podpisac w tamtym czasie? Dlaczego ja mialbym wolec, zeby ktokolwiek nie podpisal w tamtym czasie?

co za glomb.Spadaj bubusia bo spuszczam wode

Sam spadaj pajacyku

Nie odpowiedziales na pytanie tak btw

Edytowane przez bubusia

no wlasnie dlczego ty bubusia wolabys wolec albo nie wolec.A ty generalnie wiesz co piszesz/Ano moglby nie podpisac co niewatpliwie by sie stalo gdyby to bylo teraz bubusia.Panimajesz?Czy jeszcze raz duzymi.Ale podpisal bo jest madrzejszy od obecnego barachla bubusia.A na pewno od ciebie.

Edytowane przez muls
4 minuty temu, muls napisał:

no wlasnie dlczego ty bubusia wolabys wolec albo nie wolec.A ty generlnie wiesz co piszesz/Ano moglby nie podpisac co nieaatliwie by sie stalo bdyby to bylo teraz bubusia.Panimajesz?

"nieaatliwie by sie stalo bdyby"

co to ku...  mulsik jest, jeb.....ci sie w czaszce

wyluzuj troche:)

Mulsik, zapytam jeszcze raz, moze tobie dobrze za komuny bylo?

Edytowane przez bubusia

i tylko tyle juz mozesz bubusia.To niewiele.A nawet NIC.Sprobuj poszukac jeszcze przecinkow .Poczekam.

Edytowane przez muls

oj mulsik, z odpowiedziami u ciebie nie najlepiej, czyzbys naprawde kokosil w tamtym systemie, system padl, a ty spierd... na zachodzik, dobra diagnoza mulsik?

Nie jeden taki byl, a moze i jest w tym watku.

8 minut temu, bubusia napisał:

raz, moze tobie dobrze za komuny bylo?

bubusia jako ze temat jest szeroki zaloz wlasciwy wontek.Widze bezradnosc .Mozesz jeszcze zahaczyc o dziadka ...Czy nawet cala rodzine.Tyle ze to tez karnowskie bubusia.Nie blyszczysz samodzielnoscia.Dosc juz oklepane i wyswiechtane.

Edytowane przez muls
Teraz, muls napisał:

bubusia jako ze temat jest szeroki zaloz wlasciwy wontek.

No i to mi styka, juz wiadomo z kim sie ma do czynienia

?

Dlaczego ja mialbym wolec, zeby ktokolwiek nie podpisal w tamtym czasie?

Nie wiem, pytam. Z twoich wypowiedzi wynika, że raczej popierasz Jarkacza, a on wtedy tak nie za bardzo do unii parł.

nagrywamy.com

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.