Skocz do zawartości
IGNORED

końcówka mocy - co polecacie

lian

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę nie odnosić się do elementów dyskusji wykraczających poza swój horyzont poznawczy, cały dźwięk z wzmacniacza tranzystorowego pochodzi z jego podzespołów, z wielkich kondensatorów elektrolitycznych w pierwszym rządzie, moją troską było zwrócenie czytelnikom uwagi, aby nie dokonywali zakupu tych z urządzeń, w których ten podzespół nie spełnia potrzebnych kryteriów jakości, wypowiedzi i dyskusja wokół nich była więc jak najbardziej na temat, jednocześnie kiedy rozwlekała się, sam, osobiście, dwa razy, zapraszałem do powrotu zgodnego stricte z zaproponowanym tematem, podałem też konkretne rozwiązanie dylematu autora tematu.

Dlatego wypraszam sobie uwagi, a przymiotnik jaki użyłeś, to zastosuj sobie do kogoś biegającego po podwórku obok Ciebie..rozumiesz dziwny człowieku?

Całe życie pracuje w takim celu, aby tacy jak Ty mieli możliwość nabycia najlepszej jakości za najniższą cenę, potrafisz to zrozumieć i uszanować?

dziwny człowiek 747

Jak wspomniano w tym wątku pewne kondensatory są przodujące w swych zaletach.

By nie przedłużać:

Zakupiłem "NOSy" i sprawdziłem je u siebie/raz lutowane - do odstąpienia mam:

-Black Gate F 2200 uF 16 V – 2 szt.

-Black Gate F 1000 uF 16.3 V – 3 szt.

-Black Gate F 100 uF 16 V - 2 szt.

-Black Gate F 22 uF 25 V - 1 szt.

-Black Gate NONPOLAR F 47 uF 16 V - 2 szt.

-Panasonic Pureism 2200 uF 16 V – 22 szt.

-Panasonic Pureism 3300 uF 16 V – 7 szt.

Oferty na pw proszę.

Nie pomyliłem wbrew pozorom zakładki i wątku a oferta jest prawdziwa.

pzdr

Wu

" Ludzie bardziej dbają o swoją dumę niż o to, co jest prawdą." - T. Pratchett/S. Baxter

Fajne nam sie tutaj DIY robi;) ale czemu nie, jestem za, to dobrze ze Polacy potrafia sobie pomodowac sprzet i podniesc jego jakosc czesto razy 4 za czasami smieszne pieniadze.

sprzedajesz kondensatory w ilościach przemysłowych...

Oj, kiedyś nakupiłem do testów. Okazały się tak dobre, że "nadwyżkę" z wielką chęcią odstąpię wiedzącym lepiej, jak je dobrze zaaplikować..

" Ludzie bardziej dbają o swoją dumę niż o to, co jest prawdą." - T. Pratchett/S. Baxter

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.