Skocz do zawartości
IGNORED

Nowe kolumny Unitra? Ktoś coś?

djmilkyway

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie znalazłem w necie informacje, że 24 października miała miejsce w Warszawie premiera nowych kolumn Unitra. Może ktoś z Was może coś więcej na ten temat napisać... Pytam z czystej ciekawości.

Stereo: Sony E9000ES + N9000ES; Sony MXD-D3; Technics SL-1200 mk2; kolumny: Usher CP-730 Kino: Yamaha rx-v767 + Usher CP730 + Focal.JMlab (cent, rear, sub)

Z tego co czytałem to Pylon je produkuje. Nie miałem okazji odsłuchać.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Z tego co czytałem to Pylon je produkuje. Nie miałem okazji odsłuchać.

Ukryta Zawartość

Początkowo myślałem, że to cena za parę... :)

...już ochłonąłem.

Mimo to z całkiem przyjemne kolumienki się wydają.

Ukryta Zawartość

Unitra ZGWS P....ZGWS R... kto u diabła wymyśla takie nazwy jakby conajmniej z 40 modeli kolumn w ofercie było ;))))

nie rozumiem tego powrotu marki Unitra - czy naprawdę z badań rynkowych wyszło, że są konsumenci, którzy mają sentyment do tej marki i sa gotowi zapłacić tysiące złotych za sprzęt z tym logo (nota bene dość brzydkim jak dla mnie)

Zwłaszcza że robi im Pylon, a przy takiej cenie jest wewnętrzna konkurencja dla fanów krajowych wyrobów. W tej cenie jest np Pylon Diamond 25 też na seasie.

Ktoś kupił prawo do marki zaplecza własnego pewnie nie mają, słuchawki od Chińczyka, kolumny od Pylona, zamówią krótkie serie i a nóż widelec ktoś kupi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.