Skocz do zawartości
IGNORED

jaka konsola XBOX one czy PS4?

Robert Gdansk

Rekomendowane odpowiedzi

niestety u nas kultura dojazdów do pracy leży i kwiczy, infrastruktury też nie ma... nowe typy ścieżek rowerowych (między autami) też mi się nie widzą. a bebzon rośnie :)

produkt denuvo został złamany w lutym 2016, nie ma skutecznego zabezpieczenia i nigdy nie będzie. Dzisiaj jeśli masz odpowiednio mocnego PC (głównie gpu) "profesjonalne" aplikacje łamiesz w locie, tego kiedyś nie było. Dużo większym zagrożeniem dla piractwa są cyfrowe licencje i nowy (legalny) sposób dystrybucji, skoro mogę mieć legalną grę ze wszystkimi upami i dlc za 1-5 zł to po co mam ściągać pirata ? po czasie w cenie mam nawet multi :)

Tak tanio jeszcze nie było...

Co do podzespołów to się zgodzę, PC dysponuje na tyle dużym zapasem mocy obliczeniowej że rynek się zatrzymał i to kilka lat temu, od lat wiadomo że segment domowy napędzają gry a te dzisiaj chodzą prawie na każdym blaszaku (bo się nie rozwijają). Producenci nie skupiają się już na mocarnych układach, każda "nowość" to odgrzewany kotelt. Kierzenek jest inny, badania idą w inną stronę. Nowe procesy technologiczne i rozwój energooszczędności otwierają nowe drogi integracji i miniaturyzacji. No ale qrde... znowu te konsole...

Właśnie jesscze nie dali rady. Być może starsze wersje tak ale jeszcze nie rozpracowano mchanizmu zabezpieczenia. Co nie znaczy ze sie nie uda. Ale zawsze można pójść w strone sieciowego uruchamiania gier nawet singlowych żeby wyeliminować pirwctwo tylko pytanie czy sie opłaca w końcu nie każdy ma stały net ma tyle szybki i stabilny żeby grać online.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Przyklad nowy gry nie do spiracenia.

Ukryta Zawartość

A co do cen. Niezłe zaszaleli. Juz coraz bliżej konsolowych cen. A przy cenie zbliżonej do konsolowej na PC robi sie drożej i nieopłacalne. No chyba że szukamy innego typu gier. Ale Mówię o grach AAA i multiplatformowych nowych które sa ograniczone pod konsole.

Ukryta Zawartość

Ale jedno jest pewne na razie. Jak ktoś nie chce konsoli a lubi grać bez problemu może to robić na PC gier jest pod dostatkiem. No chyba ze ktoś we wszystko musi grać. Ale gdzie wtedy czas na zycie?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

chwilowy brak działalności w audio.

Raczej odwrotnie, jesli komus zalezy na czasie (tym takze na zycie..) lepiej kupic konsole Sony, gdyz wtedy ogra najlepsze gry jakie wyszly pod dana generacje + ogra te najwazniejsze ktore wyszly na wszystkie platformy. Szczegolnie teraz, gdzie ceny sa atrakcyjne.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Raczej odwrotnie, jesli komus zalezy na czasie (tym takze na zycie..) lepiej kupic konsole Sony, gdyz wtedy ogra najlepsze gry jakie wyszly pod dana generacje + ogra te najwazniejsze ktore wyszly na wszystkie platformy. Szczegolnie teraz, gdzie ceny sa atrakcyjne.

Nie masz racji. Dlaczego. Gdyż moj PC jest 4-5 letni i działają na nim wszystkie gry (no być moze poza quantum break ale tutaj brak windowsa 10 w PC jest przeszkodą główną). 4 rdzenie procesor dobra grafika i po sprawie. Jedynie ramu dokupilem z 4 do 8GB z 2 lata temu. Jakbym częściej grał (a tylko far cry primal w tym roku parę dni pogralem) to ewentualnie moglbym grafike wymienic i dalej by smigal PC. Nie jest tak drogo jak sie wam konsolowcom wydaje. Kase na rozbudowe oszczedzisz na cenie gier. Chociaż jak trend obecny sie utrzyma w cenach gier na PC to może byc mniej oplacalnie.

A co do wyboru tez nie masz racji. Na PC masz gry z wszystkich platform plus PC poza "grami ja wyłączność ktore sa robione celem wymuszenia kupna konsoli na zasadzie chcesz zagrać kup konsole bo tylko w taki sposób mogą przekonać przecietnego gracza do zakupu dodatkowego sprzętu"

Ale zawszs można sobie darować gry na wyłączność igrac w resztę pproblemy potrzeby dodatkowego sprzetu znikają.

Mylisz sie wlasnie. To gry na wylacznosc (mam tu na mysli te od DEV Sony), definiuja gatunek na nowo. To dla nich wlasnie kupuje sie konsole. Wiesz ze tym sposobem odpuszczasz najlepsze gry w jakie moglbys zagrac. W cenie nowej grafiki masz konsole z grafika jakiej nie ma na PC w grach, do tego grasz w najlepsze gry. To takie proste. Niemniej, kazdy wybiera sam.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Kolejna kompromitacja, zagraj wpierw, ta gra trzyma stabilne 30fps przez 99% gry, a te 1% dotyczy paru scenek - ktore sa w real time, gdzie spada do 29fps, gdzie nawet tego nie jestes w stanie zobaczyc. Powtarzasz bzdury napisane gdzies tam w internecie - pewnie na poratlach o kalkulatorach PC. ;)

nawet na filmie który jest w mtacie proporcja jest odwrotna przez 1% mamy 30fps przez 99% mamy 29 fps (praktycznie każda dynamiczniejsza scena). Gra nie ma ŻADNEGO zapasu, sam pisałeś że jest to super studio, super deweloper który robi super produkty, w takim razie wniosek jest tylko jeden PS4 jest ZA SŁABA nawet na Uncharted 4. Deweloper nie miał swobody, nie mógł robić tego co chciał bo musiał pamiętać o ograniczeniach sprzętowych. Masz rację, pełna kompromitacja

Czy U4 to szczyt możliwośći ?

No chyba że ten najlepszy na świecie deweloper puścił wam takiego samego bubla jak reszta świata, ale to przecież jest niedopuszczalne.

Wychodzisz mi z gra ktora miala tyle samo patchy, co zajmuje miejsca na dysku. Poza tym to przyklad parity, UBI dogadalo sie z M$, by zrownac wersje PS4 z Xone. Uncharted 4 pokazuje ze DEV UBI to partacze, do tego sprzedajne.

Gra jest ciężka bo miała być dopracowana (na blogu nvidii bardzo obszerne opisy), na PC chodziła, na konsoli nie więc znowu dostała nerfa. Z resztą.. sami o tym powiedzieli..

"Kwestią kompromisu jest zazwyczaj wygląd i działanie gry na danym sprzęcie. Na komputerze zazwyczaj tak naprawdę nie trzeba martwić się o wydajność, ponieważ jeśli dana gra nie działa wystarczająco szybko, można kupić mocniejszą kartę graficzną. W przypadku konsoli nie można już mieć takiego podejścia."

Dalej cytujesz jakis "no name" ktory opowiada bzdury po raz kolejny

google Ci się popsuło ?

Pokaz mi gre z specyfikacji PC odpowiadajacemu PS4, ktora ma taka grafike jak Uncharted 4, The Order 1886, Driveclub, Bloodborne, Ratchet & Clank. Nie ma i nie bedzie, ba nawet topowe PC nie maja nic ladniejszego.

Nie gram od kilku lat więc nie wiem jak dzisiaj wyglądają gry, Uncharted 4 jest nowością reszta jak pisałem nie zwala z nóg. Może dla Ciebie to jest coś.. ja nie żyje w świecie konsol i widziałem takie rzeczy kilka lat temu. Starsze tytuły po lifcie wyglądają równie dobrze.

Czytaj z zrozumieniem, gdyz ja czytam,

tia.. a stronę temu żeś odpowaidał na wypowiedzieć skierowną do szczurka. Nie kłam bo Ci to nie wychodzi.

Optymalizacja i jakosc DEV to sa glowne atuty gier na konsole

niestety ale to jest jedyny atut, bez tego i wymyslenia tytułów ekskluzywanych biznes by się nie kręcił. Niestety jest to zwykły skok na kasę

grami ja wyłączność ktore sa robione celem wymuszenia kupna konsoli na zasadzie chcesz zagrać kup konsole bo tylko w taki sposób mogą przekonać przecietnego gracza do zakupu dodatkowego sprzętu"

miną lata zanim gracze zrozumieją że to jest sposób na wyciągnie kasy z ich portfela.

W cenie nowej grafiki masz konsole z grafika jakiej nie ma na PC w grach, do tego grasz w najlepsze gry. To takie proste. Niemniej, kazdy wybiera sam.

gpu za 50% ceny konsoli spokojnie wystarczy, w cenie konsoli masz bardzo mocne układy które są nadzwyczajnie zbędne.

Jesli widziales ladniejsze gry niz U4 pare lat temu to dalsza dyskusja nie ma sensu. Plus reszta bzdur - nie mam ochoty tego komentowac. Szkoda mi mojego czasu. Bywaj zdrow.

Ps. Na forum GO troche sie posmiali z tego co napisales.

Mylisz sie wlasnie. To gry na wylacznosc (mam tu na mysli te od DEV Sony), definiuja gatunek na nowo. To dla nich wlasnie kupuje sie konsole.

kupować konsole dla 2 gier na rok

kupować browar z zapleczem dla skrzynki piwa

kupować salon samochodowy dla jednego dwuśladu

Brać ślub by stracić dziewictwo...

no cóż kto co lubi, wiem czepiam się...

Jesli widziales ladniejsze gry niz U4 pare lat temu to dalsza dyskusja nie ma sensu. Szkoda mi mojego czasu. Bywaj.

Czytaj z zrozumieniem, gdyz ja czytam

eh.

Ps. Na forum GO troche sie posmiali z tego co napisales.

rzuć im kilka bananów, będą mieli jeszcze większy ubaw. Jak się skończy durny rechot niech pomogą Ci obalić moje słowa, ograniczmy się tylko do U4, może DEV poratuje ?

BTW: chętnie poczytam, daj linka.

Dobra.. już się nie czepiam, piszesz że konsole rozwijają rynek, gatunek (jaki / czego ?). Chętnie zgłębię temat

Gdybys pracowal w jednym z DEV Sony to bys dobrze wiedzial o co chodzi, a tak..niby mody do gier sprzed lat ratuja temat. Jak oni (np. studia od Sony) wiekszosc rzeczy robia swoich - tzw. customy. Pisza tez swoje silniki do gier. Ktore tak szyte sa na miare.

Do niewolnictwa mi daleko, aczkolwiek lubie uzywac porzadne rzeczy, dlatego jako tel. mam BB, do gier mam konsole, a do pracy i rozrywki w PC uzywam MAC'a. Mniej znaczy wiecej. ;)

Koniec dyskusji. Zycze wszystkiego dobrego.

Gdybys pracowal w jakiejs liczacej sie firmie to bys dobrze wiedzial o co chodzi

Nie ma rzeczy których nie da się wytłumaczyć, skoro tak piszesz to najwyraźniej sam niezbyt się w tej materii orientujesz.

Mam to szczęście że nie muszę pracować w molochu ( w trybie korporacyjnym pracowałem 8 lat, nie lubię być niewolnikiem), swoje wiem dlatego jak pisałem wcześniej jestem tym wszystkim zdegustowany, przejadło mi się a szczęśliwy jestem bez elektronicznych gadżetów... mam stary tel a w chacie wi fi czy tabletu nie uświadczysz. Dlatego na gry mi szkoda czasu, nie widzę ambitnych tytułów (nawet na PS4) dla których warto wrócić.

blackberry niczym się nie wyróżnia, kilka lat temu do tego sprzętu było trzeba mieć mega cierpliwość, mieliśmy jest w pracy.

a tak..niby mody do gier sprzed lat ratuja temat. Yhh.

nie, mody odświeżają ulubione stare tytuły (eh.. trzeba być mocno zaślepionym by wysuwać takie wnioski)

Koniec dyskusji. Zycze wszystkiego dobrego.

piszesz że konsole rozwijają rynek, gatunek (jaki / czego ?). Chętnie zgłębię temat

czyli lipa ? szkoda.

Ano Szkoda.

Ps. BB10OS = najlepszy mobilny OS jaki jest (gesty, trackpad, HUB, USB OTG i masa innych rzeczy.., jedyna jego wada to brak tryliona APK, ale mi to jest zbedne..) + najbezpieczniejszy OS jaki jest.

z bezpieczeństwem bym polemizował, po za tym nawet idealny system padnie gdy zainstalujesz 3d party już tak nie idealny soft. Telefon nie jest bezpieczny, nigdy nie był i nie będzie bo możesz go stracić fizycznie. Trzymanie na nim jakichkolwiek ważnych rzeczy jest po prostu ignorancją. . Jedyny ratunek to silna kryptografia a to z kolei inne problemy.

obsługę gestów mają chyba wszystkie telefony, trackpad jest raczej na wyginięciu, HUB (jaki ? do czego ?) USB OTG i masę innych rzeczy też ma chyba każde bydle z androidem... chyba że z biedronki to może być lipa.

Znow nie wiesz o czym piszesz.

Bezpieczenstwo.

bsd.jpg

Ukryta Zawartość

http://www.bbnews.pl/2016/02/3-lata-blackberry-10-krotki-felieton-o-pieknej-probie-zwalczenia-oligopolu-mobilnych-systemow/

+ jako uzupelnienie:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mylisz sie wlasnie. To gry na wylacznosc (mam tu na mysli te od DEV Sony), definiuja gatunek na nowo. To dla nich wlasnie kupuje sie konsole. Wiesz ze tym sposobem odpuszczasz najlepsze gry w jakie moglbys zagrac. W cenie nowej grafiki masz konsole z grafika jakiej nie ma na PC w grach, do tego grasz w najlepsze gry. To takie proste. Niemniej, kazdy wybiera sam.

Ciekawe podejście. Sony robi dla sztuki i stara sie robić najlepsze na świecie.

Chyba epoki pomyliłeś.

Sony robi dla $$$. Na wyłączność robi tylko i wylacznie zeby złapać na konsole. No i zarobić na grach resztę. Ale oczywiście lepiej by zarobił gdyby nie były na wyłączność ale znowu nie mial by kto konsoli kupować.

Taka strategia. Nic więcej w tym sie kie kryje tylko $$$ i sprzedaż konsol.

Oczywiscie ze dla pieniedzy. Tylko dostajesz tam przy okazji najlepsze produkty. Wilk syty i owca cala. Teraz PS4 kupisz do 1000zl z grami - uzywka. Zas nowe z 3-4 grami za 1500-1600zl. Relacja ceny do oferowanej jakosci, bardzo dobra.

Relacja ceny do oferowanej jakosci, bardzo dobra.

tego nikt nigdy nie kwestionował

Tylko dostajesz tam przy okazji najlepsze produkty.

tutaj bym już polemizował, sama konsola i jej akcesoria nie jest niczym dobrym a co dopiero najlepszym. Gry podobnie, na dzień dzisiejszy zgodzę się że jest WOW za rok, dwa już nie, dodając do tego ograniczenia samej konsoli znowu zacznie się stagnacja bo już dzisiaj osiągnięto limit. Mam nadzieje że coś tam jeszcze wyduszą ale na konkrety przeskok bym nie liczył.

I nie rozmawiamy tu w kategoriach "tico najlepsza fura świata bo ja ją mam", tylko realnej wartości materiału.

Na wyłączność robi tylko i wylacznie zeby złapać na konsole

Smutna prawda, brak EX'sów... nie ma w co grać.. uwolnienie rynku gier pokazałoby prawdzie oblicze tzw jakości.

Bezpieczenstwo.

Dołączona grafika

i czemu to niby ma dowodzić ?

BB10OS w Pigulce.

Ukryta Zawartość

i czym mam się zachwycać ? klawiatura całkiem fajna..

Ukryta Zawartość

Wszystkim tam, bo wszystko tam nie jest dostepne u konkurencji. Jesli zalezy Ci na produktywnosci to nie ma obecnie alternatywy dla BB10OS. To jedyny produktywny OS po Meego (ktorego tez uwielbialem w swojej Nokii N9). Do niczego na sile nie bede Cie przekonywal, tylko mowie. Uzywalem praktycznie wszystkie mobilne OS na rynku (za wyjatkiem PalmOS). Mam wyrobione swoje zdanie. Zobaczymy jak dlugo bede mogl uzywac BB10OS, ale bede staral sie jak najdluzej. Mam nadzieje ze ta firma jeszcze wroci do swojej dawnej formy.

Co do konsol to juz sie nie wypowiadam, dosc na tych 23 stronach objasnilem swoje zdanie. Wiem ze spokojnie jeszcze pogram na PS4 przez kolejne 2-3 lata. Jak sie komus nie spodoba, to zawsze moze sprzedac, nic nie straci na wartosci, a zawsze moze sie przekonac. Tyle.

Wiem ze spokojnie jeszcze pogram na PS4 przez kolejne 2-3 lata.

No nie przesadzaj Dawid : ) 2-3 lata ? Ja dalej gram " czasami " jeszcze na PlayStation 3.

A konsolę kupiłem w 2006 roku. Oczywiście przez ten okres miałem parę konsol PlayStation 3.

Najlepsza była wersja PlayStation 3 60 GB ( Trzy konsole w jednej )

PlayStation 3 była Dla Mnie najlepszą konsolą podczas premiery...

Tutaj troszku NRGeek na temat klimatu... premiery PlayStation 3

Ukryta Zawartość

Jutro przyłazi Uncharted 4

: )

Ukryta Zawartość

Gry przygodowe ... " Wyłącznie Single Player !!! " ... 

Na commodore Panowie nie pogrywacie jeszcze? Oczywiście nic do tego nie mam tylko pokazuję problem "zakrzywiania rzeczywistości "fanboyow" sprzetu" . musicie wiedziec ze wasze wnioski kierowane "emocjami urojonymi" sa niezgodne z rzeczywistością. "Zakrzywiacie rzeczywistość"

Jestem w rozdziale 17 Uncharted 4. Koncowka chapteru 15 to szczeka na kolanach! WOW. Ta gra jest lepsza niz kilka najlepszych filmow przygodowych razem wzieta. Wlasnie po to kupuje sie konsole Sony. Wspolczuje jesli ktos bedzie chcial zrobic gre akcji/przygodowa TPP. Po tej grze juz nic nie jest takie same.

Dawid - może jestem dziwny, ale dla mnie te urządzenia są gadżetami. Do niczego innego się po prostu nie nadają, owszem można na nich robić wiele rzeczy ale nawet przeglądanie internetu jest mało komfortowe, po co się męczyć ? dobre w sytuacjach awaryjnych.

2-3 lata ? Ja dalej gram " czasami " jeszcze na PlayStation 3.

ja nie gram ale nadal mam :) tzn samą płytę główną i akcesoria.

Oczywiście przez ten okres miałem parę konsol PlayStation 3.

no cóż jedni wymieniają grafiki inni konsole :P

Mam kilka gierek na CD (96-99), czasem w nie gram.. choć AI kuleje. więc 2h i po sprawie.

Fetek - gadzetami to sa wlasnie te wszystkie dotykowe smartphony, ktore zalewaja ludzi m.in taka glupota jak liczenie wlasnych krokow. Zas palec nie jest zawsze dosc precyzyjny. Trzeba znac umiar. ;)

Parnerka ma Iphone 6, jesli mial bym brac cos na dotyk, to wlasnie tylko Iphone, ale ja wole miec fizyczna klawiature (precyzja + te uczucie wciskania klawiszy nie do podrobienia i trackpad ktory zastepuje mi np. myszke (rowniez m.in wieksza precyzja niz muskanie palcem, oraz generalnie swietna rzecz wspierajaca nasze dotykanie ekranu paluchem) przy przegladaniu internetu (przegladarka BB oraz ta w Applu ma fajny tryb czytania).

Koniec OT, jak cos to na priv mozemy dalej pociagnac dyspute w tym temacie.

no cóż jedni wymieniają grafiki inni konsole :P

Psuły się konsole, no i trzeba było nową za każdym razem kupić : )

Najbardziej psuły się konsole PlayStation 2 ta duża : ) pamiętasz Fetku, no i nieszczęśliwy Xbox 360... krąg śmierci : )

Gacek GameCube przeżył wszystkie konsole, i nadal działa. Jednak Nintendo robi zajebiste konsole.

Szkoda tylko że na Gacka nie wyszło za dużo gier klasy AAA pod moje klimaty. Jednak parę perełek się znalazło.

Jestem w rozdziale 17 Uncharted 4. Koncowka chapteru 15 to szczeka na kolanach! WOW.

Kurde Dawid, jeszcze bardziej Jestem zajarany Uncharted 4 po twoim wpisie : )

Dzisiaj będzie gra : )

Psuły się konsole, no i trzeba było nową za każdym razem kupić : )

psuły się na potęgę, sporo tego przerzuciliśmy. Teraz się stały komputerem i już się tak nie psują :P jeszcze ^^

Naprawa kosztowała grosze, nie było trzeba jej od razu wymieniać.

Zas palec nie jest zawsze dosc precyzyjny. Trzeba znac umiar. ;)

ale wystarcza w 100%, ja kiedyś też byłem za klawiaturą fizyczną, trackiem itd... dawno mi przeszło.

Naprawa kosztowała grosze, nie było trzeba jej od razu wymieniać.

Próbowałem reanimować jedynie dwie sztuki moich ulubionych konsol PlayStation 3 60 GB, bo to była zajebista konsola.

Działały jeszcze przez jakiś czas.

Od 2006 roku wytrzymały konsolki do czasu wejścia wersji Slim.

Tylko nie pamiętam w którym roku wylazły wersje slim PlayStation 3

Xboxa 360 to już nie liczyłem...Oczywiście kurier czasami przyjeżdżał po konsolę, i za dwa tygodnie nową przywoził.

Tylko Ja nie chciałem czekać, i kupowałem następną.

Teraz mam " najlepszą wersję tak mówią chłopaki gracze " Xboxa 360 i będzie teraz chodzić przez 20 lat : )

PlayStation 3 też mam wersję " inną "... załatwił Mi kolega z branży. Konsolka od samego Sony...przysłał kurier

Gacek GameCube przeżył wszystkie konsole, i nadal działa. Jednak Nintendo robi zajebiste konsole.

U mnie nadal działa SEGA Dreamcast. :)

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Próbowałem reanimować jedynie dwie sztuki moich ulubionych konsol PlayStation 3 60 GB, bo to była zajebista konsola.

Działały jeszcze przez jakiś czas.

Xboxa 360 to już nie liczyłem...Oczywiście kurier czasami przyjeżdżał po konsolę, i za dwa tygodnie nową przywoził.

Teraz mam " najlepszą wersję tak mówią chłopaki gracze " Xboxa 360 i będzie teraz chodzić przez 20 lat : )

PlayStation 3 też mam wersję " inną "... załatwił Mi kolega z branży. Konsolka od samego Sony...przysłał kurier

Ale nie wszyscy sa fanboyami do tego tego stopnia i z takalimi checiami i zaparciem i czasem i $$$ zeby nabyc najlepsza wersje i jeszcze bezposrednio od sony dostac:-D.

innych krytykujesz za wyścig zbrojeń a sam robisz to samo :P

U mnie nadal działa SEGA Dreamcast. :)

innych krytykujesz za wyścig zbrojeń a sam robisz to samo :P

Ale że co fetku : ) robię to samo. Że kupuje konsole bo wcześniejsza się zepsuła... o to chodzi ?

Po tej grze juz nic nie jest takie same.

Przelazłem że tak się wyrażę " wstęp/początek " Uncharted 4.

Teraz Jestem w rozdziale... Zwyczajne życie. Drake przypomina sobie stare czasy... wiesz o co chodzi... : )

Od rozdzialu 5 bedziesz mial co chapter prawy sierp pod wzgledem wszystkiego! Ta gra wyznacza nowe standardy w wszystkim! Prawdziwy next gen. Moj znajomy jak zobaczyl sprzedal po tym swoja stacjonarke. Kupil PS4 z Uncharted4 I lapka. Ghe ghe :)

Ps. Ja juz jestem przy koncu, do konca mam 3 chaptery.

Ps2. Fetek, paluch nie jest wystarczajacy dla osoby ktora korzysta z trackpada I gestow. Musial bys wpierw posmakowac przez tydzien, a potem Twoja opinia byla by miarodajna. Dosc powiedziec ze jak czasem uzywam Iphone6 partnerki to z automatu wykonuje gesty, ktorych tam nie ma - takie to intyuicyjne. Zas klne jak mam cos zaznaczyc, badz szybko chce sie przeniesc w pewne miejsce na stronie www. ;)

Prawdziwy next gen. Moj znajomy jak zobaczyl sprzedal po tym swoja stacjonarke. Kupil PS4 z Uncharted4 I lapka. Ghe ghe :)

Jak grałem w Crasha Bandicoota na Uncharted 4, ( początek gry dla niewiedzących o co chodzi ) mój kumpel zrobił takie gały ( 0_0 ) jak gra się skończyła, i było przejście od razu do Uncharted 4 : )

Sądzę że jakieś dwa tygodnie będę przechodził Uncharted 4, bo tej gry nie da się tak na szybko przeleźć : )

A jak przejdę, to przejdę jeszcze raz na najwyższym poziomie, bo najwyższy poziom na razie zablokowany.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.