Skocz do zawartości
IGNORED

jaka konsola XBOX one czy PS4?

Robert Gdansk

Rekomendowane odpowiedzi

Ogolnie pozytywnie jeśli chodzi o dostep do gier zamawiasz po chwili dostajesz klucz sciagasz i grasz, tak samo streaming muzyki spotify czy tidal pozytywnie, tylko z filmami online wciąż problem,

chwilowy brak działalności w audio.

jHSaXu.gif

M6VvByg.gif

Po tej grze juz nic nie bedzie takie same. ;)

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

To za 3 lata, u kresu tej generacji i poczatku kolejnej. Tak mi sie zda. :)

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

To za 3 lata, u kresu tej generacji i poczatku kolejnej. Tak mi sie zda. :)

Też tak sądzę. Jeszcze ze trzy lata, może mniej, i będziemy mieli jakieś informację o następcy PlayStation 4.

Ciekawe jak będzie wyglądać na następnej generacji nowe GTA VII ? na PlayStation : )

: )

Gry przygodowe ... " Wyłącznie Single Player !!! " ... 

Na pewno nie predzej. Mysle ze spokojnie 3-4 lata grania na PS4 przed nami. Z kazda kolejna generacja bedzie mniejszy skok jakosciowy. Najwiekszy byl za czasow PSX - PS2. Zgodnie z Prawem Moore'a rozwoj komputerow i ich mocy obliczeniowej to funkcja logarytmiczna, a nie stala jak niektorzy mysla. Postep jest wiec coraz mniejszy. Nastepna generacja konsol bedzie miala jeszcze mniejszy skok jakosciowy. Moze skupia sie wtedy wlasnie na rozbudowaniu fizyki i generalnie oswietlenia w czasie rzeczywistym do jak najwiekszej ilosci obiektow. :)

Ostatnio odnalazlem na allegro Primala w wersji cyfrowej, bez konta za 50zl z kontem za 100zl. Widac ze jest duzo takich gier. Czy ktos probowal w ten sposob kupowac gry? Nie jestem pewien czy to jest w pelni legalne i czy w takim wypadku nie ma obawy zbanowania lub zablokownaia konsoli. Nie ma co sie ludzic, prawie 300zl za nowa gre na ps4 to na zwyklego szaraka za wiele. Rozumiem ogrom pracy jaka trzeba wlozyc, ale np te same gry na pc kosztuja polowe mniej.

Sposob jest nielegalny (to sa kradzione konta..z tego co wiem na konsoli mozesz miec max. takich kont 10 lub 20 potem konsola jest banowana, i nadaje sie jedynie do sprzedazy na czesci i to tez nie wszystkie..). Jesli jestes zainteresowany kupnem, w tym przypadku radze kierowac sie iloscia i jakoscia opinii i komentarzy w profilu. Im wiecej tym lepiej, jesli jest ich zas niewiele, jest wielkie ryzyko ze gra przestanie dzialac po jakims czasie. Z tego co widzialem to niekorzy dawaja gwarancje na dzialanie gry (konta).

Ja zawsze sobie rozdzielam sobie gry na te ktore chce kupic w dniu premiery i dac zarobic tworcom i te ktore moge kupic pozniej, taniej, jako uzywane i dac zarobic prywatnej osobie. ;)

Z tym ze tam na aukcji pisza ze udostepniaja konto tylko na pobranie gry, potem mamy uzywac swojego wlasnego konta. Po jednej wpadce mam obawy do kupowania gier w trakcie premiery. Falout mial byc wspanialy, a grac sie nie dalo:)

Tak, gdyz te konto zostanie jeszcze 2 razy sprzedane, kazde konto mozna 3 krotnie udostepniac. Wiec dlatego ten proceder funckonuje. ;)

Najnowszy fallout to od poczatku byla kaszana. Nawet nie inwestowalem. W maju pewniak to Uncharted 4. Skusze sie na wersje limitowana. W Kwietniu pewniak to Dirt.

Co do reszty gier, po to jest np. ten watek by sie wymieniac wrazeniami, choc glowny watek jest w dziale - kluby - watek Konsole.

...pewniak na zakup na premierę to Dark Souls 3.... już przebieram nogami... ;) :)

Co do Uncharted 4 to na pewno będzie mega gierka ale to mega na 10h...troszkę za krótka aby na premierze 250 pln-ów wywalić...

Panowie a pytanie z innej beczki. Jak to sie gra na konsoli jak ma sie wygły ekran :) ?

Bo chce zmienic sobie TV (typowo pod konsole i filmy) musi byc bialy i znalazlem fajnego samsunga 55 cali ale ekran ma krzywy...

i nie wiem jak to pozniej bedzie z graniem. Bo bajer niezly ale czasem bajery tylko fajne sa w sklepie....

a za przyzwoity LCD 50-55 cali nie wygły dam 2tys mniej....

To kupuj ten nie wygły :) ....po co za bajer płacić...

Jak kupujesz także pod konsole to zainteresuj się jaki dany tv ma input lag....najlepiej jakby miał do 30 ms...do 50 ms jeszcze ujdzie...ale powyżej już nie ciekawie się gra...

Dokladnie podpisuje sie pod tym co pisze Yodas. A na wygly, gra sie tak samo, jesli siedziesz centralnie, jesli juz obok, to tracisz kat. Tylko tyle.

Ja w swoim W829 mam 12bitowy obraz i 22 msec input lag. Do gier i filmow w swojej cenie to tv niemal idealny. :)

Jego nastepca ma juz troche wiekszy input lag 36 msec, wiec to i tak swietny wynik.

Akurat panele Sony swietnie wspolpracuja z konsola Sony wiec taki TV polecam kupic. Ew. Panasonic, Toshiba.

Ostatnio odnalazlem na allegro Primala w wersji cyfrowej, bez konta za 50zl z kontem za 100zl. Widac ze jest duzo takich gier. Czy ktos probowal w ten sposob kupowac gry? Nie jestem pewien czy to jest w pelni legalne i czy w takim wypadku nie ma obawy zbanowania lub zablokownaia konsoli. Nie ma co sie ludzic, prawie 300zl za nowa gre na ps4 to na zwyklego szaraka za wiele. Rozumiem ogrom pracy jaka trzeba wlozyc, ale np te same gry na pc kosztuja polowe mniej.

to teraz już wiesz czemu dla gracza PC jest podstawą a konsola dodatkiem.

Na premiere warto brac tylko takie tytuly, ktore zostana u nas na wieki i bedziemy do nich wracac .....Takie gtaV kupilem na premiere i nadal nie przeszedlem calego, od czasu do czasu wlacze i przejde troche, natomiast online to poezja ...

Drive club tak samo, non stop ulepszane i rozwijane ( nie zaluje zakupu). Wiesiek, rowniez premiera, w to mozna grac i grac .... new game+ oraz w oczekiwaniu na dlc nowe ....

Reszta gier ( oczywiscie wedlug upodoban) warto wziac z drugiej reki .... teraz poluje na heavy rain i dwie dusze ... na ps3 nie ogralem to zahacze na ps4.

Na premiere warto brac tylko takie tytuly, ktore zostana u nas na wieki i bedziemy do nich wracac .....Takie gtaV kupilem na premiere i nadal nie przeszedlem calego, od czasu do czasu wlacze i przejde troche, natomiast online to poezja ...

Drive club tak samo, non stop ulepszane i rozwijane ( nie zaluje zakupu). Wiesiek, rowniez premiera, w to mozna grac i grac .... new game+ oraz w oczekiwaniu na dlc nowe ....

Reszta gier ( oczywiscie wedlug upodoban) warto wziac z drugiej reki .... teraz poluje na heavy rain i dwie dusze ... na ps3 nie ogralem to zahacze na ps4.

GTA V zastępuje dziesięć innych gier : )

Ciekawe kiedy wyjdzie nowe GTA VI.

Co do Heavy Rain / Beyond : Dwie dusze, od razu informuję. Pewnie i tak wiesz.

Ma się pojawić wersja pudełkowata tych exów z PlayStation 3 na PlayStation 4.

Polecam. Super gry.

Muszę sprawdzić kiedy wychodzi ten kotlecik na PlayStation 4, bo Ja też jestem zainteresowany tymi grami.

Pisałem wcześniej kiedy premiera, ale zapomniałem. Trzeba będzie obczaić kiedy wychodzi.

To nic że już grałem w te gry na PlayStation 3 Z przyjemnością wrócę do tych gier na PlayStation 4

Tak samo jak GTA V : ) Wolę GTA V na PlayStation 4

GTA z dodatkami kończy się w 50-60h i to w lajtowym stylu grania. Co wy tyle czasu robicie w jednej grze ? Jeśli ukończę jakąś grę to nawet jeśli jest najlepsza na świecie to do niej nie wrócę bo robi się po prostu zbyt prosta i nudna, zwłaszcza że mowa o tytułach w 100% powtarzalnych.

GTA z dodatkami kończy się w 50-60h i to w lajtowym stylu grania. Co wy tyle czasu robicie w jednej grze ? Jeśli ukończę jakąś grę to nawet jeśli jest najlepsza na świecie to do niej nie wrócę bo robi się po prostu zbyt prosta i nudna, zwłaszcza że mowa o tytułach w 100% powtarzalnych.

Jak to co robimy ? : )

Łazimy po mieście, ganiamy dżipami po wertepach.( U mnie wyłącznie Toyota Tundra ) Fajnie zawieszenie : )

Nie pamiętam teraz jak się nazywa w GTA V ta terenówka na dużych kołach. Nie monster truck !!!

Szukam fajnych miejscówek. Chociaż gram już długo to jeszcze nie byłem wszędzie.

Zwiedzamy podmorskie głębiny : ) Batyskaf

A To dopiero początek przygody z GTA V : )

To jest gra w której nic nie trzeba robić. Takie gry są najlepsze.

Ja tez nie ogarniam. Jak widzialem the end to dosłownie już nie chcialo mi się nic więcej robić w grze. Nudne się wszystko zrobiło. I bylo odinstalowywanie.

chwilowy brak działalności w audio.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.