Skocz do zawartości
IGNORED

jaka konsola XBOX one czy PS4?

Robert Gdansk

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko pamietaj o roznicach:

The Ps4 version runs at 60 Frames at 1080p, while the ps3 version runs at 30 Frames at 720p

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Pieknie rozbudowali ten swiat.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Pieknie rozbudowali ten swiat.

Dawid : ) Chyba też czekasz : ) Oczywiście wyłącznie na PlayStation 4

: )

Gry przygodowe ... " Wyłącznie Single Player !!! " ... 

Ta gra wychodzi tez na Xone/PC oprocz PS4.

Tylko pytanie jakie tam beda wymagania skoro tak srednio wygladajaca gra ledwo ciagnie 25fps, na nie tanim przeciez sprzecie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tylko pytanie jakie tam beda wymagania skoro tak srednio wygladajaca gra ledwo ciagnie 25fps, na nie tanim przeciez sprzecie.

Nie wiem... Dawid

Nie interesuję się pecetami.

Ciekawe jakim trzeba być fanatykiem żeby wydać blisko 10 tys zł ? na komputer do grania.

Trzeba mieć dobrze nasrane... ale to tylko moje zdanie, że tak się wyrażę... : )

Ciekawe jakim trzeba być fanatykiem żeby wydać blisko 10 tys zł ? na komputer do grania.

Trzeba mieć dobrze nasrane...

by pisać takie bzdury.

Tylko pytanie jakie tam beda wymagania

Minimalne: Intel Core i5-4460 2.70 GHz/AMD FX-6300 3.5 GHz, 8 GB RAM, karta grafiki 2 GB GeForce 760/Radeon R7 260x czyli taka PS4.

znane od lutego..Quantum Break to porting z konsoli, spartolili temat.. nie pierwszy i nie ostatni raz.

by pisać takie bzdury.

Ja wiem fetek : )

Ale dla Mnie to inny Świat. Inaczej... wysrane mam na te " do grania " pecety.

Przecież dobrze wiesz Fetku : ), że dla Mnie to pecet nie istnieje w sensie... " stacjonarnej konsoli do grania "

Ja nawet nie wiem co żeś nabazgrolił niżej do Dawida : )

Intel Core i5-4460 2.70 GHz/AMD FX-6300 3.5 GHz, 8 GB RAM, karta grafiki 2 GB GeForce 760/Radeon R7 260x....?????

Fetku : ) bazgrolisz że to poziom PlayStation 4, to dlaczego tak nie wyglądają gry na pececie jak na PlayStation 4

Nigdy się nie interesowałem gównianymi pecetami, i nie zamierzam się interesować.

Fetek przeciez Xone to tani PC, port powinien pojsc bez problemu, ale nie poszedl, pewnie zbyt duza optymalizacja pod specyfikacje Xone pokazala ze nawet sporo drozsza konfigracja nie daje sobie z ta gra rady. To jest wlasnie wizja PC, otwarta architektura i przez to takie jak ten problemy.

Przypominam ze ta gra nie wyglada jakos wybitne, ot typowy sredniak na PS4, ekskluzywne gry na PS4 wygladaja znacznie ladnie, roznica generacji bym wrecz powiedzial jest miedzy ta gra a The Order 1886 jesli zrobimy takie porownanie. ;)

Ja nawet nie wiem co żeś nabazgrolił niżej

to już świadczy tylko o Tobie, nie chwal się ignorancją

bazgrolisz że to poziom PlayStation 4, to dlaczego tak nie wyglądają gry na pececie jak na PlayStation 4

przecież tytuły muliplatformowe wyglądają praktycznie tak samo, po odblokowaniu na PC lepiej.

Nigdy się nie interesowałem gównianymi pecetami, i nie zamierzam się interesować.

nie znam się, bladego pojęcia o tomacie nie mam, blondynka w sklepie komputerowym jest mądrzejsza ale nie przeszkadza mi to wyrazić swojej iście gównianej opinii.

Gdyby nie te gówniane PC'ty to byś tej swojej zaj... konsoli nie miał.

Fetek przeciez Xone to tani PC

a PS4 nie ? przecież to jedno i to samo..

port powinien pojsc bez problemu, ale nie poszedl, pewnie zbyt duza optymalizacja pod specyfikacje Xone pokazala ze nawet sporo drozsza konfigracja nie daje sobie z ta gra rady

optymalizacja nie ma z tym nic wspólnego (zaślepiony zawsze i wszędzie co ?), może jest to wina emulatora, może złego użycia API, może złej pogody.

To jest wlasnie wizja PC, otwarta architektura i przez to takie jak ten problemy.

problemy są przez fuszerki, olanie tematu. Z resztą ta gra i poczynania MS są tego świetnym przykładem, spartolili nawet model dystrybucji..

Ludzie gdzie wy te chore pomysły znajdujecie ? może chociaż minimum zorientowania w temacie ?

Przypominam ze ta gra nie wyglada jakos wybitne, ot typowy sredniak na PS4, ekskluzywne gry na PS4 wygladaja znacznie ladnie, roznica generacji bym wrecz powiedzial jest miedzy ta gra a The Order 1886 jesli zrobimy takie porownanie. ;)

i ten dalej swoje, zrobili mu dwie gry i świat się skończył. Targetowy klient poziom małpy po zażyciu Slo-Mo , w innym przypadku małpa mogłby mieć problem z dziwną fizyką i 30 fpsami.

Zbudujcie sobie ołtarzyk z PS4 i róbcie nocne czuwania. A nie sorry wy jeszcze jesteście na etapie filmów i zapowiedzi..

Zbudujcie sobie ołtarzyk z PS4 i róbcie nocne czuwania. A nie sorry wy jeszcze jesteście na etapie filmów i zapowiedzi..

Ołtarzyk już jest na forum hdtv : ) ...PlayStation 3 60GB

Dobra Fetku : ) My zostajemy na etapie filmów i zapowiedzi...

Fetku : ) baw się dalej sam ze swoimi chorymi problemami... która karta mocniejsza, i takie tam pierdoły nic nie warte. Dlaczego ? bo pecet to nie konsola... PlayStation : )

PS4 to nie Xone/PC. Xone I PC maja zupelnie inne SDK..

Przypominam ze ta gre zrobilo Remedy.

Batmana na PC I tak nie pobili. Ghe ghe ;)

A w jakie gry grasz?

Fetku : ) baw się dalej sam ze swoimi chorymi problemami... która karta mocniejsza, i takie tam pierdoły nic nie warte. Dlaczego ? bo pecet to nie konsola... PlayStation : )

a czemu zakładasz że ja mam jakikolwiek problem ? ja nie marnuje czasu grając ciągle w tą samą grę... mam HD 530 która w 100% zaspokaja moje wymagania :)

PS4 to nie Xone/PC. Xone I PC maja zupelnie inne SDK..

coś się chyba kupy nie trzyma.

Przypominam ze ta gre zrobilo Remedy.

i gdzie jest haczyk ?

Jakieś tam tytuły w dosc dalekiej przyszłości ktore mnie interesują sa.

Np. Mass efcect andromeda

Deus ex

Torment

Może dooma przetestuje i sie zastanowie.

Ewentualnie dodatki do wiedzmina 3.

chwilowy brak działalności w audio.

Wiedziałem Cieniasy ;) że Dark Souls I , II , III wzbudza w was strach i dlatego ją omijacie... :)

Wiesiek gierka naprawdę dobra ale ma się nijak do produkcji Japońców z Software jeśli chodzi o poziom gry , przedstawiony tam świat i mechanikę walki...Japońce to niezłe schizole... mnie mega pasują ich trzy pozycje Demons Souls, Dark Souls i Bloodborne... we wszystkich tych pozycjach wbiłem platyne, oczywiście prócz DS III, bo dopiero teraz ją będę ujarzmiał ...

.....wszystko kwestia gustu... :))))))

Ja uwielbiam rpg-i z oprawą w stylu Bloodborne czy Dark Souls... pokusiłem się i spróbowałem Lords of the Fallen bo niby taka goniąca za Japońcami i powiem jedno ten Fallen to nawet obok Soulsów nie leżał... masakra...i to taka że nie przeszedłem do końca , tak się zawiodłem...

Jestem fanatykiem BB i DS więc moje zdanie jest napewno mega nieobietywne... ;)

Wiedziałem Cieniasy ;) że Dark Souls I , II , III wzbudza w was strach i dlatego ją omijacie... :)

Wiesiek gierka naprawdę dobra ale ma się nijak do produkcji Japońców z Software jeśli chodzi o poziom gry , przedstawiony tam świat i mechanikę walki...Japońce to niezłe schizole... mnie mega pasują ich trzy pozycje Demons Souls, Dark Souls i Bloodborne... we wszystkich tych pozycjach wbiłem platyne, oczywiście prócz DS III, bo dopiero teraz ją będę ujarzmiał ...

.....wszystko kwestia gustu... :))))))

Ja uwielbiam rpg-i z oprawą w stylu Bloodborne czy Dark Souls... pokusiłem się i spróbowałem Lords of the Fallen bo niby taka goniąca za Japońcami i powiem jedno ten Fallen to nawet obok Soulsów nie leżał... masakra...i to taka że nie przeszedłem do końca , tak się zawiodłem...

Jestem fanatykiem BB i DS więc moje zdanie jest napewno mega nieobietywne... ;)

Ja planuje się zabrać za Dark Souls. Nie wiem czy ktoś pamięta taką grę Severance - Blade of Darkness . Dla mnie to klimat Dark Soulsa

Nie mam cierpliwości do walki z bossami nie te lata. Więc tego typu gry odpadają.

Ale w DS czy BB bossowie to tylko jeden z problemów bo droga do nich jest tak usiana różnymi przeciwnikami i pułapkami że każdy z nich to duże zagrożenie....

Tym bardziej nie dla mnie. Ja preferuje logike eksploracje CIEKAWEGO swiata i wykonywanie przeróżnych niemonotonnych zadan w grach, zrecznosciowki oraz gry wymagające poswiecenia dużej ilości czasu na wykonywanie jednych i tych samych czynności (np. walki z bossami) absolutnie odpadają. w czasach szkolnych się z tym ,,cackalem,, ale teraz inne priorytety w grach mam.

Zreszta ja mam skoki zainteresowania grami, czasami 2 lata nic innym razem przez 3 miesiące gram później pol roku nic. Jak się mi zachce i jak z czasem stoje. Obecnie mam chwilowo więcej czasu to większe zainteresowanie grami. Alei tak tylko jeden tytul na razie far cry primal. I nie wiem co dalej ruszyc

chwilowy brak działalności w audio.

Nie wiem czy ktoś pamięta taką grę Severance - Blade of Darkness

ledwie... ale się grało.

Tym bardziej nie dla mnie. Ja preferuje logike eksploracje CIEKAWEGO swiata i wykonywanie przeróżnych niemonotonnych zadan w grach, zrecznosciowki oraz gry wymagające poswiecenia dużej ilości czasu na wykonywanie jednych i tych samych czynności (np. walki z bossami) absolutnie odpadają. w czasach szkolnych się z tym ,,cackalem,, ale teraz inne priorytety w grach mam.

jak coś znajdziesz to pamiętaj by podrzucić tytuł... swego czasu podobał mi się dead space gra nie jest rozbudowana ale coś w sobie ma... po za tym lobię klimatyczne si fi

Zreszta ja mam skoki zainteresowania grami, czasami 2 lata nic innym razem przez 3 miesiące gram później pol roku nic. Jak się mi zachce i jak z czasem stoje. Obecnie mam chwilowo więcej czasu to większe zainteresowanie grami.

u mnie to samo, niestety chęci często psują "głupie" gry i po kilku godzinach mi się już nie chce..

Co do Dead Space to niesamowicie klimatyczna gra....ja osobiście za najlepszą z tej serii uważam cześć drugą...także w tym tytule powbijałem platynki ;).... a powiem że ciężko było bo w dwójce aby wbić platynę trzeba było między innymi przejść grę na trzy "sejwy"... :)

a 3jka jak ? bo nie miałem okazji

Typowa " strzelanka " bez klimatu Dead Space.

Miałem to " prawie " sprzedać. Zostawiłem trzecią część dla... może kiedyś zagram... może.

Jedyna i dwójka najlepsza.

Jedynka... mniej stworów : ) za to klimat nie do pobicia...

Dwójka... klimat podobny, ale jednak zabrakło tego klimatu z jedynki... za to stworów więcej...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.