Skocz do zawartości
IGNORED

opinie o Magnat quantum 677

radark

Rekomendowane odpowiedzi

DENON PMA-720AE, wzmacniacz z niższej półki ale nawet na nim brzmiało to naprawdę dobrze zarówno pod kątem przestrzeni, wybrzmienia instrumentów (Lisa Gerrard, Therion, Gathering) jak i wykopu, brzmienia riffów (Exodus, Cavalera Conspiracy, Hunter, Therion)

Ostatnio słyszałem tego Denon-a 720ae w połączeniu z kolumnami Q-acoustic 2020i i byłem delikatnie mówiąc zaskoczony tym zestawieniem. Podobno kolumny stx electrino w połączeniu z tym denonem narobiły niezłego zamieszania na ostatnio audioshow. Wychodzi na to że 720ae nie jest jakimś najgorszym padalcem jak sugerowało wielu forumowiczów.

Witam wszystkich, mając do wyboru Dynaudio audience 62 a nowe Magnat quantum 677 i elektronikę rotela RA-870BX+RCD971 wybór ukierunkowany chyba znacznie na te pierwsze ? :) Słuchana muzyka to Rock.

słuchałem Heco musi style 900 kontra 1000. Do rocka idealne. Do metalu niekoniecznie, przy szybkich partiach trochę się gubiły. 900 trochę bardziej dźwięczne i selektywne, do 20m w sam raz. 1000 piękna przestrzeń, więcej detali, większy bas, do pomieszczeń pow 20m. Ogólnie fajne, ładne kolumny, rockowe klimaty przede wszystkim ale folk też przyjemnie. Generalnie mój zestaw obecny nie do przebicia w każdym aspekcie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No to zapraszam do skorzystania z okazji :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No to zapraszam do skorzystania z okazji :)

gdybym słuchał rocka i szukał kolumn to bym sie nie zastanawiał, polecam wszystkim bo cena rzeczywiście bardzo atrakcyjna a kolumny bardzo porządnie zrobione i ładne

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.