Skocz do zawartości
IGNORED

Rezystory Millsa?

tedd

Rekomendowane odpowiedzi

Nabyłem w Akkusie Millsy 0R22/5W. Jest to paskudne, to raz, ręcznie malowane, nawinięte bifilarnie

drutem oporowym na rezystorze masowym (wg Millsa na karkasie aluminiowym).

Dwa, ten cały Mills, to jakaś licha, amerykańska manufaktura (strona www), drugi raz się nie nabiorę.

Megadeth - A House Divided  🤘SENJUTSU🤘  α  Ω  β  λ  μ  ∅  ½  ²  €  $  π  Ⅵ Ⅵ Ⅵ  TWOYASTARA OF DEATH; TURBO - Blizny [2025]

NeC.... w B&W całe zwroty są do przebudowy :) pomiary i zmiana zwrot... te monitory nie grajątylko dają po uszach.

Co do Millsów to moje doznania są takie ... wsadziłęm je ... zero różnicy .... ale po ok miesiacu wróciłem do zwykłych, i słuchać się nie dało, teraz dalej mam Millsy.

wovo, 12 Lut 2008, 22:22

>Co do Millsów to moje doznania są takie ... wsadziłęm je ... zero różnicy .... ale po ok miesiacu

>wróciłem do zwykłych, i słuchać się nie dało, teraz dalej mam Millsy.

...tak jak mówiłem.

Jeżeli ktoś byłby zainteresownay, to mogę mieć rezystory Mills po ok 10-11zł za szt,

niestety indywidualne zamówienie w stylu "potrrzebuję 2 szt 3R3" nie wchodzą w grę.

termin realizacji ok 14 do 30 dni

Jeżeli chcecie, można zrobić listę...

Pozdrawiam

Witam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tu są Millsy MRA-5 poniżej 10 PLN i MRA-12 około 13 PLN .

Pozdrawiam

Kajo

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czyli potaniały, mogłem tydzień poczekać ...

Megadeth - A House Divided  🤘SENJUTSU🤘  α  Ω  β  λ  μ  ∅  ½  ²  €  $  π  Ⅵ Ⅵ Ⅵ  TWOYASTARA OF DEATH; TURBO - Blizny [2025]

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.