Skocz do zawartości
IGNORED

Harman/kardon 25 - prosze o poradę

DrDmx

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli nie harman to co.Wiele o nim czytałem.Zbudowany jest w oparciu o elektronikę godną hi-endu.Jednak, o czym trzeba pamiętać , to 'mechanika czyni mistrza", a urządzenie jest tanie i taką mechanikę posiada.

Dodam że napęd to niedroga jednostka Sanyo- to mnie troche przeraża.Co o tym myślicie.Jeszcze jednoważne pytanie!!!! Podobno można odblokować dodatkowe funkcje:cyfrowe wyjście wizyjne jak to zrobić ????

https://www.audiostereo.pl/topic/12517-harmankardon-25-prosze-o-porad%C4%99/

nie wiem co to za upgrade , może Wy sie doczytacie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

progressive scan jest jak widze tylko w NTSC a w palu sam nie wiem - chyba nie

chetnie bym to zrobił ale nie wiem jak? poza tym avr ma wejście / port / RS 232

i myslę że tez mozna duzo zmienic - ale równiez nie wiem jak

moze znajdziecie jakis sposób

h/k dvd 25 ma progressive scan dla NTSC standardowe. Ten patch z softem do ktorego jest link umozliwia PS takze dla PAL. Nastepca czyli model dvd 30 ma PS dla NTSC i PAL. Niestety ciezko juz te modele dostac. Jezeli juz sa to w kosmicznych cenach bo takie byly ich ceny. Zastapila ja nowa wersja slim 22 i 31 ktorych cena jest o wiele bardziej konkurencyjna. Mialem 25 i 22. Obraz i dzwiek pierwsza klasa. Naped w 25 chodzil o klase lepiej. Nie bylo slychac zadnego szumu nawet przy wysuwaniu tacki. 22 potrafila zaszumiec pare razy a wysufanie tacki bylo juz zdecydowanie glosne w porownaniu do 25 ale wszystko w miare przyzwoicie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.